|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() nie cieszcie sie tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() wiedzcie o tym ze jak wejdzie wersja 3D no to bedzie mozna latwo sie lognac a ci ktorym nie dziala nie beda mogli grac a to jest 1/20 Tibilijczykow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super wypas Bedzie jata jak będą nowe krity i stuf
Wypaśna wiadomość ------------------------------------------------------------------------ Szczawik Druid 20 lvl 33 mlvl MINE WORLD IS LUNARA
![]() |
#25 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Dobo
Nie ma za co ![]() ![]() Offtopic: Chyba 2 dni temu zrobiono demon questa na securze :> Skład był nawet niezły: Master sorc co film krecil na 108lvl Jakiś knight na 158lvl itp. A jak ktoś chce obejżec to oto link--------->Filmik link ![]() ODRAZU MÓWIE ŻE WYKLUCZONY JEST TU QUEST SPOILING BO NIE MA POKAZANEGO JAK TAM DOJŚĆ. Akcja zaczyna się w pewnym momencie już za lvl doorem. Na filmie występujerównież 3 gmków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Buuuuu
|
![]() re: Tibia 3D
Zamiast tylko patrzec na obrazki mozna by jeszcze troche przeczytac, pisalo ze to zart (tak jak wiekszosc zdjec w dziale "pick of the day"). re: Tompior Problem ze wzrokiem czy z czytaniem? 1. Sklad byl rezerwowy ![]() 2-3 miesiace temu. 2. Er Makea (autor filmu) jest druidem a nie sorcem ![]() 3. Jakis knight to Shinzon ktory ma 118 lvl a nie 158, opcjonalnie pomylilo ci sie z Alfonzo ktory jest sorcem i na filmiku ma 152 lvl (po zgonie juz go nie widac). 4. W sumie pokazana jest droga (na koncu filmiku), ale zarowno w przypadku Demon Quest jak i Anihilatora sama wiedza gdzie pojsc to zdecydowanie za malo.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Grafika w tibii jest b.fajna-wprowadza specyficzny klimat! A co do spodziewanych dodatków,to...SUPER!!! Ostatnio pojawilo się kilka nowych światów,coraz więcej osób gra w tibię-bardzo mnie to cieszy.A mam pomysl ,są miasta i tereny tylko dla pacc ...,co do miast ,można by wprowadzić opłate np.3k,albo wiecej dla tych facc,którzy chcieli by te miasta zwiedzić. 8)
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
jestem za tym aby facc mogl wszedzie isc ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() @up
a co by CiP'owie z tego mieli?! oni sie naharuja dla ciebie i nic z tego nei beda mieli.. wlasnie poto sa miejsca tylko dla PACC zeby oni mieli z tego jakas kase.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() po co umieszczas tutaj news za newsem( tym bardziej nie tlumaczac ich ), w koncu skoro juz ktos wszedl na tamta strone chyba umie kliknac w hyperlink
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Pozbylem sie postow pana "A ja umiem uzywac opcji kopiuj i wklej" re: Wycieczka dla FAC na Edron za gp Najwieksza zaleta wysp dla PAC jest to ze NIE ma tam kolesi ktozy zrobili sobie osobne konto zeby narozrabiac/spamowac.
![]() |
#32 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Gremlin lub gimli
Czy na forum jest zakaz wstawiania newsów? Jednak troche tam powiedziałem o co chodzi... Może komuś się nie chce wchodzić i szukać artykułów na stronkach i czekać aż mu się stronka załaduje........ Edit: Ok juz wiem za co mam upomnienie. chodi o moj podpi ok zmieniam go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Jakby wprowadzilie te wiecej miejscuwek na hunty to by bylo zajebiscie..
|
![]() |
![]() |