|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Narazie pare osób jest miłych, wygląda na dłuższa znajomość na nowym serwie... ten co to organizuje jest ostry, ale wie czego chce i on nie chce podbijac serwa ale stworzyc grupe ludzi którzy będą sobie wzajemnie pomagać i się wspierać, co mi bardzo odpowiada. Wiec jak macie go karcic a z nim nie gadaliscie to idzcie spać |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Wiem, wiem pisałem na szybciora bo niestety klanowki mamy teraz (niezle ich łojimy).
Umówmy sie tak, nie chcesz do ekipy nie pisz chcesz pisz. Owszem probuje zapanowac nad tym topikiem bo takie glopie posty przeszkadaja mi w sprawach z ekipa zwiazanych. Przpominam szablon zgłoszenia Voc Nick postaci na 25 lvlu/swiat tej postaci. GG Ewen. Pacc/facc I odp czy robimy rodzinke tak/nie Od teraz na inne posty poza poradami, zgłoszeniami, pytaniami nie udzielam odp, komenta. Za wszystkie literówki klawiatura przeprasza :> Za inne błedy ja przepraszam.
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: nah :)
Imię: Thalcon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Monastery of Death
Świat: Kyra
|
![]() Ja rozmyślam nad "pujściem" ;p na nowego servera,
w moim podpisie widnieje postać "29lvl Sorc", Pacca kupie mniej więcej w grudniu, chciałbym mieć "małe" doświadczenia z necro, scrabów itp. itd. więc jak by wyszły (servy) mniej więcej w połowie grudnia to z chęcią zgłosze się... Gildia, rodzinka to bezsens, nie znamy się... Tylko PvP ( na non-PvP gra jest nudnnaaaa) Robienie 15osobowej ekipy jest błędem, Jak już ktoś powiedział "kilka osób się wykruszy na rooku", lepiej brać wszystkich chętnych... Aha i co do tej twojej tabelki voc, jest bezsensu (4 kinghów, 4 sorców, itd.) pewnie że musi być przedstawiciel każdej profesji (pewien qs ;p) ale bez przesady. Aha i co do trenienia arrowsami, to bez sensu, lepiej niech kamienie na goblinach bądź speary na trolach zbierają ![]() To chyba na tyle ;p "troszku" się rozpisałem, hehe ![]() @edit: zapomniałem jeżeli się wbije to VoC SoRRceReR
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! HUahUAHuAHuHAuHAu ![]() Ostatnio edytowany przez Xhacker - 15-11-2005 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Sex: male Profession: Paladin Level: 16 World: Aldora Tak wiec sam nie spelniasz wymagan, ktore postawiles.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bravo, szkoda tylko ze to nie moja postać. Ja nie mam własnego konta na forum, razem z tym kumplem (ten co idzie na nowy) piszemy na forum.
Tu chyba nie ma akont szaring (ale zawiesniaczylem xD). Przypominam prosze o zgłoszenia według szablonów ew. na dole jakies komentarze. Co do rooka, to ja mam nadzieje, że wszyscy wiedzą ze to nie mały problem i oczekuje, że tu są na tyle poważni ludzie ze nie robią se ze mnie jaj. Zresztą mam takich ludków w dupie bo mi aż tak nie zaszkodzą. Jakby coto sie innych z maina zaciągnie do teamu. @ edit aha zapomnialem: moje wspólne osiągniecia with my internet provider xD -Helljockey -Druid-zaglady -Kaczor-pall Nie jestem pewien czy one sa hidden...
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 Ostatnio edytowany przez Urxanon - 16-11-2005 o 07:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej mnie męczy ta tabelka... jeżeli będzie więcej sorców czy drutów niż 4 wpisuj ich... może być nawet 30-osobowa gildia, jeżeli będzie ktoś za cienki (zdobywa 30lvl przeż 3 miesiące) to najwyżej mu podzienkujemy
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Lol, glupszego pomyslu jeszcze nie widzialem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Master Knight Guardia
Knight na nowym swiecie tylko jesli pvp jesli non pvp rezygnuje lvl 28 skill 77/77 Facc
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój kolega chętnie się zgłosi (taki sam czas jak ja, min. koniec grudnia)
Voc: Kinght (na nowym serverku) Jego nick jest następujący ![]() ![]() No to na tyle
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite Dipthrah
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Wchodze w to tak jak XHaker kolega z rl gadalismy o tym. Jestem Knight 26 lvl i rosnie skile 67/67 świat Irdia. Tez kupuje pacca w grudniu i tez chce sobie poexpic na vampach larvach. Jezeli szukasz vice to ja to wchodze
![]() Moje gg to 9615096 pisac! Edit no to mnie kolega zgłosił ![]() Elite Dipthrah 26 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Lol chlopie myslisz ze ci to tak wszystko wyjdzie jak w bajce czy czyms innym .. nikt nie bedzie Cie tak sluchac w profesjach itd chyba ze masz jakis 150 lvl ~ i respekt i wszyskich
![]() Przydal bys sie i dowiedzial sie kiedy nowe swiaty powtana ...
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() LOL
nOOb attack plax kolejny glupawy temat mam nadzieje ze modki sie zlituja i go wykasuja Ps. kolejna POLSKA ekipa zdobywców new serwa ![]() daje wam miesiac na nowym serwie zanim br i swe was wykopia |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite Dipthrah
Profesja: Knight
Poziom: 28
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
PO 1 NIECHCEMY PODBIJAC SERVERA ZAWIASIE, TAK JAK PISAŁO!!! TYLKO CHCEMY NA NOWEGO SERVA WEJŚĆ!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym podaj choć sensowny 1 powód wykasowania ?? Poza tym co ty wiesz o moich przygodach na nowym swiecie. Jestes moja rodzina ( fuj! oby nie!) czy co? Sinus mówi ci to cos? Nie? To po co piszesz bezpodstawne i nieprawdziwe komenty. -,- @edit troche sie rozpedzilem i zgubilem sens tego posta ale mam to gdzies :> xD
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 Ostatnio edytowany przez Urxanon - 16-11-2005 o 21:57. Powód: Za szybko pisalem :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Plock
|
![]() Votil 57 lvl Aldora sellniety Akavarium 67 deledet
![]() Na New servie oczywiscie ze pall 7273299 moje GG Gildie lepiej w rodzince bylem De'Corse na Beryli to slabo to wyszlo :s Ale nie jestem pewien czy robic z wami gildie :/ pozyjemy zobaczymy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Kompletnie Cie nie rozumiem, chcesz zrobic ekipe na nowy server z ludzmi, ktorych nawet nie znasz tylko tyle, ze Ci podadza nick lv, voc...
Mysle, ze niedlugo potrwa Wasz "podboj", ale Gl..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cytuj:
Nie bede z toba polemizowal(uwaga trudne slowo) Hhhmm przygody ilu juz ich bylo co ?? kazdy nowy serwer nowa przygoda co nie ?? ( ze juz nie wspomne ze ekipa zlorzona z ludzi których nie znasz na 99% nie wypali ) ale róbcie ludzie co chcecie. Takie jest moje zdanie Cya all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co prawda on tez przesadzil ale chill out...-.- ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
![]()
Kiedyś Moje Życie Było Hardkorem Dlatego Wole Bardziej Być Przykładem Niz Wzorem Ostatnio edytowany przez Seru :] - 17-11-2005 o 07:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty masz kompleksy, jakieś? Niepodoba Ci się to nara... Za co tem temat miałby być skasowany? Gdze jest napisane że chcemy zapanować na serverem? A poza tym Nie nazywaj nikogo noobem jak kogoś nie znasz, zastanów się co mówisz... "zanim br i swe was wykopia" przynajmniej przeżyjemy miłe chwilei poznamy nowych ludzi... a nie żeby cały czas na rooku siedzieć @edit: niektórzy (tak jak ja) chcą iśc na jakiś nowy server dlatego że na serverach są ciągłe wojny, ekonomnia SUX. Co w tej chwili dzieje się na Iridi. To na tyle ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! HUahUAHuAHuHAuHAu ![]() Ostatnio edytowany przez Xhacker - 17-11-2005 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |