|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() TAAAA-na ich swiecie brakuje dobra, nic dziwnego, jak zabijaja kazdego obcego jaki sie napatoczy...
![]() Pozatym cos zje.bales z obrazkiem, bo nie widac... Pomysl niezly w sumie ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() A ty nie dowalaj się tak do szczegułów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Musisz wstawic obrazek na jakis server i w IMG podac linka do tego serva... Np wstawiasz na webpark i w IMG wpisujesz:
http://serdelek.webpark.pl/unicorn.jpeg (of kroz zakladajac, ze na webparku twoj user nazywa sie serdelek ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W jaki sposób mogę umieścić obrazek na serverze np webpark ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dobra-info pod aktem webparku(sa of korz lepsze servy, ale ja sam mam tylko na webpark, wiec...
![]() 1.Wchodzisz na www.wp.pl 2.Klikasz na poczte 3.Rejestrujesz sie 4.Logujesz sie na swoje nowe konto na WP! 5.Tam masz costam o swojej stronie internetowej-wchodzisz tam... 6.Menedzerem plikow(czy jak to sie nazywa, linka masz ![]() 7.Wchodzisz na tibia.pl forum, klikasz na IMG i wpisujesz http://<logintwojegokonta>.webpark.pl/unicorn.jpeg Wystarczy taki tutorial? ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już mam stronkę ale teraz jak wkleję tu ten mój obrazek to jest on na wielkim białym tle a sam unicorn jest w lewym górnym rogu :/ i to białe tło to z pół forum zajmuje :/
Co ja teraz źle zrobiłem ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Hmmm otwierales ten obrazek w IE? Czy po wstawieniu na foru on jest taki wielki? Jesli pierwsze, to ZAWSZE obrazek jest w prawym gornym rogu, a reszte ekranu zajmuje biale tlo. Jesli drugie, to...HMmm...Jesli rysowales to w paincie to chyba nie zmniejszyles rozmiarow okienka do rysowania(w Atrybutach, dla niekumatych
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra wkleiłem, zobacz jak to wygląda i powiedz co jest źle (ale ze mnie pesymista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Eeee...No coz..
![]() Ale ten potworek to wogole nie-Tibiowaty...KOMPLETNIE nie wyglada na takiego co by mogl byc wstawiony do Tibii ![]() Poproboj jeszcze, moze cos lepszego wyjdzie...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem że do tych z tibi nie podobny, ale spróbuj na paint'cie narysować innego
![]() ![]() PS: Dzięki za wytłumaczenie mi tego wszystkiego Matheous, nareszcie wiem coś więcej ![]() PS2: robię swój temat na forum żeby tam swoje potwory zamieszczać, a nie zaśmiecać czyjś temat. |
![]() |
![]() |