|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Ja o tym radiu nie mam zdania, nie słucham go! A do tych, którzy go słuchają nic nie mam.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() dobra, spoko, rozumiem
![]() radio maryja wg mnie? banda idiotów, jednak trza wspomnieć, że teksty jakie rzuca ojciec prowadzący są niekiedy bardzo... fajne ![]() ![]() zapraszam na joemonster.org - tam macie kilka artykułów z tymi tekstami ![]() pozdrawiam wszystkich wiernych satanistów słuchajacych radia maryja! ch*j Wam w dupe! ![]() sorry, ale musialem to napisac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Ostatnio jak stroiłam moje radio przez przypadkiem trafiłam na "Maryjke" i wtedy zaczęła się taka nera. Siedzimy z moją siorą i słuchamy co te babuszki tam pieprzą. Normalnie zsikać się można
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja tam nic do tego radia nie mam.Nie slucham go,ale go ni krytykuje.Rydzyka nie znam.Moja mama slucha.Mowi ze to dobre radio."Anie jakies tam szatany".
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @ JołAsia
Mówisz że takie jaja? a na jakiej fali jest? puszcze na fulla i jazda.....buaahahahaha ![]() ![]() ![]() Osobiście nic niemam do tego całego radia.....I teraz jeszcze Tv Trwam.......boże........niekiedy to jest wkurzające jak przychodze do babci a ona zaczyna nawijać o "jaki ten świat jest be"....o tych pielgrzymkach itd" Moja babcia uważa że reszta kanałów jest kłamliwa, a prawde mówi tylko radio maryja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm
Chyba wymyśliłem nowy wierszyk :) Rydzyk to idiota i je-bana ciota ! :P zartowałem proszę księdza :D
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
W 100% się z tobą zgadzam... Do założyciela tematu: Co ty myślisz że zaimponujesz, nam, że ty jesteś cool, bo nie lubisz tega prowadzącego tega radia, i wogóle nie słuchasz takiego badziewia...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kiedyś usłyszałem audycją jak samochodzem jechałem, niepamiętam kidy. Jakaś guwniara zacząła śpiewać piosęnkę, to było okropne
![]() U mie w rodzinie nikt tego radja raczej nie słucha, dziadek słuchał, ale on to był ciekawy przypadek, RIP. Btw. Kawał, pewnie już znany. - Czym się różni radjo od słonia? - Słoń ma trąbe a radjo Ma ryja.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() @Igi
No sprawdziłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetny pomysł:
- Założyć sobie zupełnie bezsensowny temat (wszyscy wiedzą co sądzić o tym radiu) - Ponabijać sobie postów - Pokazać innym swoją głupotę i niski poziom intelektualny Szczere gratulacje dla twórcy tematu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() heheh powiem wam cos. Znam tego duwaf1 co zalozyl tego posta ,to moj kumpel z klasy. I rzeczywiscie macie racje ze zalozyl go tylko po to bo chcial szumu narobic ale i chcial zrobic z was debili ....i jak widze udalo mu sie
![]() ![]() W sumie to i wam po czesci thx bo mielsmy ubaw po pachy uahuahuhua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja rzadziłbym ten temat zamknąć bo po co kolejni forumowicze będą nabijali posty. I przestańcie przeklinać!!! 8)
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Ja rzadziłbym????? co tu chciales napisac???
wydaje mi sie cs ze masz chyba z 8 lat. Do modków! ????? ojojoj stary naucz sie pisac cos mi sie zdaje ze piszesz poprawke z polaka w te wakacje... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() A telewizor ma twarz...........
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Nie słucham tego radia, ale jakim prawem je obrażacie?!
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Ok... ja do Rydzyka nic nie mam,wali mnie to co on robi... może nawet disco polo puszczać
![]() Co do radia.. mnie takie coś nie kręci dlatego go nie słucham (wole cyberstacje) Ale starsze osoby słuchają tego radia i im sie nie nudzi przynajmniej dzięki temu
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja Tego Niegdy Niesłuchałem I Niemam Zamiaru...
A TAk Poza Tym... :rolleyes:CO WOLICIE: - DISCO POLO - RADIO MA'RYJA ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Niedawno czytalem newsa na onet.pl, że Rydzyk kupil sobie super-ultra-mega-fajowy samochód, którego najtańsza wersja kosztuje... ... ... 1,6 mln zł!!!
I skąd on ma na to kasę? Okrada ludzi w sędziwym wieku... a to drań! ![]()