|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Smieszni wszyscy jestescie =D
Nie powiem nic nowego, a powtorze za Matkiem. Wyjrzyjcie za okno, tam tez jest swiat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Fallen Angel
|
![]() Tibia zmienia, to prawda, ale tylko ludzi słabych. Nikt poważny nie zdradziłby swojego przyjaciela w głupiej grze.
@Sozamego Owszem, obraziłbym się gdyby mi taki numer wycioł. Jak mogę komuś zaufać w życiu jeśli ten robi mi specjalnie na złość z powodu głupiej gry? Co innego kiedy tego wymaga realistyczne przedstawienie postaci. Kiedyś na sesji wampira maskarady kumpel zabił moją postać tylko po to, żeby jego postać wypadła realistycznie. O to się nie obraziłem, ale w tibi takie nie zdarzają.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Dark Gdybym to poskladal w calosc i sie zastanowil, to bym poczekal na wyjasnienie zamiast oskarzac qmpla,smiecic forum,nabijac posty,nadkladac prace modom w czytaniu takiego czegos.... Pff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Widze że większość z Was przytrafił się prawdziwy pech i szczerze współczuje. Ja jednak miałem chyba więcej szczęscia gdyż dzięki tibii poznałem wielu ludzi, którzy okazali się wspaniałymi przyjaciółmi. Po wielu miesiącach gry żaden z moich kumpli jeszcze mnie "nie zdradził", nie okradł czy oszukał. Spędziłem dzięki tej grze wiele wspaniałych momentów, ale i także rozczarowań, no cóż... Moge mówić, że ta gra na stałe zapisała się w mojej pamięci. Wielki + dla tej gry z mojej strony.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
tylko jedno slowo cisnie mi sie na usta : LOL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Simon Xino
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 8
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() No Ale Nie Kazdego Ja I Muj Kumpel Gramy W Tibie I Loz
Ale U Nas Na Osiedlu To Brac Blokowa Gra I Zaj... Kazdego Kto Im Nie Da Swojego Eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() <bump>
Posmiejcie sie z Jarryna ale UWAGA!!! CZYTAĆ WSZYTKIE POSTY!;p |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jarryn the Rookguardian
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 29
|
![]() Jakby na to nie spojrzeć znowu jesteśmy kuplami
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
On napisal, ze Tibia zmienia ludzi... Wiec jak on gra to tez go zmienila. PS Niewiem czy to ktos napisal, ale nie czytalem 3 stron ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Wrocław City
Imię: Saranted
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 39/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ehh.. Polecam słowniczek ortograficzny.
A co do tego że Tibia tak zmieniła to nie jestem przekonany.. Mnie Tibia tak nie wciąga. Wolę wyjść sobie z kumplami w nogę pograć jak mam okazję a nie cycka nawalać. Może coś ominąłeś. Może coś mu zrobiłeś na rl, w szkole coś co go zezłościło a nie chciał powiedzieć, ponieważ miał pewnie jakieś powody. Oczywiście może byc to przez tibie, ale nie musi. Takie jest moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peace Forever
Świat: Solera
Poziom: 74
![]() |
![]() Gowno wiecie!!! Tibia serio zmienia ludzi! Wiem cos o tym... pozwulcie ze ja opowiem wam inna historie....
A wiec ta historia jest o mnie.... Bylem fajny ziomek, mialem wilu kumpli... takich na podworko (pograc w pilke) i wielu przujaciol (palilismy squna, chodzilismy na browarek wieczorkiem itd.) Pewnego slonecznego dni ok. rok temu idalo mi sie namowic mame zeby zalozyla internet "mamo wiesz... nauka itd. to pomoaga!". I tam bylo! Zajebiscie bylo poszukac na sciagawa.pl jakis porzytecznych rzeczy... Kiedys qmpel zainstalowal mi Tibie... pomyslalem "2d"... ale jednak gralem... mialem dziewczyne... kochala mnie, zawsze byla przy mnie! byla ladna, inteligetna, pomagala mi w lekcjach (byla w tym samym wieku ale w innej klasie). Moj ideatl! Kiedy tibia mnie wciagnela nie mialem na nic czasu... nie wychodzilem na dwor, nie spotykalem sie z dziewczyna i nie odpisywalem na jej esy... wazniejsze dla mnie bylo pojscie na Katedre na Ghoule... prawie nie wychodzilem z pokoju... kiedy mama chcialo cos z tym zrobic wkurw**** sie (prawie jak ten od krzesla z TV) !!! Kiedy stracilem dziewczyna moje zycie calkiem sie zmienilo... spedzalem saly swoj czas tylko przed kompem, przy tibi... tam mialem kolegow... tylko tam! kiedy qmple z rl przychodzili do mnie nie mialem dla nich czasu! Dodam ze w tym roku powtarzam 2 klase gimnazjum przez Tibie! Kiedy stracilem juz wszystko (nawet 5kg) to zauwarzylem ze brakuje mi jej milosci... brakuje mi kolegow ale nie moglem nic zrobic, bylem uzalerzniony! Moj najlepszy kolega a za razem sasiad nie poddal sie! przychodzil do mnie codziennie! Nie pozwolil aby nasza przyjaz tak sie zakonczyla... uratowal mnie! dalej gram w Tibia ale... gram w pilke, chodze na browarka i jaramy gidony ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Imię: Jarryn the Rookguardian
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 29
|
![]() Widzę drastyczny przypadek... Ale ja tak chyba nigdy nie byłem uzależniony... Zawsze wole pogadać z dziewczyną
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peace Forever
Świat: Solera
Poziom: 74
![]() |
![]() masz racje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @autor
i co z tego ze cie przyblokowal ? TO JEST GRA ! ja z kumplami czesto sie bijemy ,nieraz do deda ,ale pozniej wszyscy odrabiamy pokoleji deda tego kto padl ! fajnie co ? |
![]() |
![]() |