|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() nawet bez żadnego nowego Updata poważnie rozważałem kupno PACCa na wakacje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() taa
Trzeba sobie kupić PACCa Dzisiaj sie troche kasy sypnie to już będe miał za co kupić ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja bym chciał żeby powiększyli kopalnie guardów obok kazordoon, żeby zamiast 6 kopalń było z 10.
I chcialbym zeby to miasto bylo pelno umarłych npc, tak jak ktoś wcześniej wspominał. |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() No No No zapowiada sie ciekawy Upek
![]() ![]() ![]() You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen). |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajnie - cipowie mają mało kasy, robią update terenów dla pacc, zeby ludzie więcej kasą sypali... Takie moje zdanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na ten przykład mam 1 miech grania w tibie 25.06-20.07 a potem wyjazdy, kolonie i inne pierdoly (mam nadzieje, że zdążą zrobić upa przed końcem szkoły
![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Wreszcie CIPy sie ruszyły i zrobiły (zrobia
![]() ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oto tłumaczenie, nieco głupie ( bo z programu )
Zaczynając od (od czasu; od tego czasu, jak) *Tibia* wspólnota rozszerza każdy dzień i my stale uprawomocniają (uzupełniający) nowe idee, my rozstrzygnął utrzymywać was zawiadamialiście o zmianach na regularnej podstawie. W Czerwcu główny (pełnoletność) udoskonalenie na naszym kierownictwie będzie wypuszczany. To było był zupełnie zrewidowany i to będzie pewnie jest wartość (warty) czytający (czytanie). Wy moglibyście odkrywać wybory co (żeby; który) wy ma nie zdający sobie sprawę dotychczas. Inne informacyjne źródła były udoskonalane także, na przykład będziemy dodawać komentarz ilustrować nasz *Tibia* Reguły. Oprócz tego, tam są inne zdumiewające rozwoje (opracowywanie) w *Tibia*. Oprócz dalszych światów gry z trybami (moda) walki wy już poznają, będziemy przedstawiać całkowicie nowy typ świata gry z zmuszanym graczem *vs*. Walka gracza. Dalsze szczegóły o tym (to) nowym typie świata gry będzie następować, tak (więc) upewniają się czytać nasze wiadomości na regularnej podstawie do pobytu (przystanek) zawiadomił (zawiadomiony). W ostatecznym rozrachunku, główny (pełnoletność) mapa udoskonalenie będzie przynosić gatunek nowe przestrzenie badać. Tam będzie nowym miastem, nowe pozycje i oczywiście wielka ilość nowego *dungeons* i przygody. nowa przestrzeń będzie rozmieszczana południe *Darashia*. Wy będziecie znajdować nową pustynię (zasługa) z *eerie* piramidy i nowy *dreadful* *creatures*. Tak (więc) chwytają czas i przygotowują na nowe wyzwania.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Ja to bym chcial abym nowym miastem bylo dotychczasowe...Northporth
![]() ![]() Mam tez nadzieje ze beda nowe czary, jakis sprzet(tylko z tych dostepnych a nie lvl100+ chociarz i taki tez by sie przydal). A tak wogole to chcialbym aby pojawily sie..... konie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() jak wam wszystkim na to ślinka leci to znaczy że macie wścieklizne
![]() aa miasto bedzie sie nazywać: Desertana a za nowego potworka będziemy dostawac 2050 i będzie sie nazywał: Giant Skelet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Szkoda że nowe tereny będą dla pacc =/
Pod tym adresem możecie znaleźć troche o update: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=115 |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ale w tym roku Cipy wziley sie do pracy! Update gonie update, ja myslem ze po grudniowym Up bede czekal na nastepny z rok a tu kilka malych bylo i teraz znowu duzy!
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jescze 83 dni PACCa to sie zdarze nacieszyc tymi potworkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Dla mnie tibia ma urok taka jaka jest...;/
Zawsze troszke boje się updatów bo jeśli cip coś zrąbią to jusz nie będzie to samo...żadnych ras i innych pierdułek plx0r. Mam nadzieje ze nie zawiedziemy się na CIP'ach. ![]()
#37 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Arbi uzylem twojego tłumaczenia
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: 400-tysięczna wieś z tramwajami
|
![]() Jasne, że nie mam nic przeciwko.
Powiem więcej-poczułem się DOCENIONY ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mniami....
A co to będą za nowe potworki bo w tego seleta to nie wierze ... ![]()
#40 |
Guest
|
![]() Ciekawe jak bedzie sie nzaywac nowe miasto eheh A to miasot bedzie jakoms wyspom ?? czy jak?
|