![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok to sprubuje z tym o2 jak sie uda szybko to dam znac editem
edit: jak tylko wlonczylem poczte dalem e-mail do konta i wcisnolem odswiez w poczcie to odrazu byl e-mail od terra world
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 25-12-2005 o 14:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe, o2 jak zawsze niezawodne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam pytanko wpisuje name password a potem wyskakuje error:
you have to enter your start code first log on.if you don't know your start code click 'mail activation code' at the logon screen pls pomocy albo zaluzcie mi konto a przez pw podajcie name i pass
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
na samym dole pisze cone costam costam only one costam skasuj to cale i wpisz tam kod aktywacji ale tylko za 1 razem mam nadzieje ze pomoglem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Edit@ej zalozycielu tematu podam ci swoje gygy napisz do mnie i pogadamy o tej gzre bo juz costam umim ale czegostam nieumiem xD 5665946 Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 25-12-2005 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() thx zalgadis pomogles uz sobie gram a tak apropo jak zregenerowac hp i wywolac inventory
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Cytuj:
Co do inventory. U góry ekranu z prawej strony, masz takie obrazki. Klikasz na obrazek ze srebrną zbroją. Wtedy pojawia ci sie twój plecak (na początku bedziesz miał w nim daggera/stuff zależnie od profesji) i inventory. Klikasz w plecaku na stuff/dagger pokazuje ci sie male fioletowe menu, klikasz po raz drugi na wyraz "equip" i w tym momęcie bron pojawia ci sięw ręku. W celu zdjęcia broni, czy innej części sprzetu, musisz kliknąć na mały krzyżyk przy niej.
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Fajna gierka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() thx za pomoc ale wczesniej sie domyslilem a pozatym jest tam jakis npc ktury leczy mnie i to pozondnie
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No no, widze że przybywa coraz więcej fanów tej miłej gierki. Tak trzymać
![]() @Mlaan: a może dałeś passy jakiemuś koledze, i on non stop w to łupie a ty nic nie wiesz?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie bo akurat z moich kumpli tylko ja w toi gram
oni po zobaczeni screenów powiedz\ieli stanowcze nie bo za bardzo tibie graficznie przypominam a oni szukaja cos bardzo odmiennego graficznie od tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teżtak mam, gdy mnie czasami kika, ale po kilku minutach mozna się zalogowac normalnie. @Harven Ja zlootowałem dzisiaj dwa z mega slimów, więc jeśli jesteś zainteresowany to msg me in game (1k each ;p )
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 26-12-2005 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja dodam, że jesli dasz temu NPC który leczy (Qieros/Quieros) zwykłe buty (stajesz na przeciw niego klikasz na buty i dajesz "give") to dostaniesz fajny prezet ;p
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja już na mainie dawno x)
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() nie wiem jak się tworzy konto tam może mi ktoś wytłumaczyć albo puscić screna ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() sorry już se zrobiłem acc ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściągasz klięta z oficialnej storny (link podany w 1st poście) włączasz klięta klikasz new character. Pojawia ci się okno. Nie przestawiaj pasków po lewo, ponieważ server i tak ci przestawi automatycznie na najlepszą konfiguracje. Wybierasz wiec wygląd i płeć postaci, następnie nick (pamiętaj, że spacje są niedopuszczalne), hasło (tak jak w nicku bez spacji), następnie class: Fighter, Ranger, Mage (w przeciwieństwie do tibii dużo sie tu nie rożnią oprucz pierwszego czaru i nazwy, skille wpadają tak samo w każdej profesji) Następnie u dołu wpisujesz swój mail, jak już niektórzy userowie forum podają najlepiej o2.pl. Po chwili na twoje konto wysyłany jest kod aktywacyjny. Włączasz klięta, klikasz load character Wpisujesz name, passy i start code na dole. Wszystkie te dane wpisujesz tylko za pierwszym razem, poniewarz klięt zapamiętuje hasło, nick i kod. Nastepnie klikasz OK i możesz grać
![]()