|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
No to co planujesz????(pewnie olać)
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() no Silvera pada :/ nie wiem czy tam ma sens dalej grac przeszimy z kumplem na lunare tam przynajmneij nie ma takich wałów. zenho i te inne pieprzeniete organizacje :/ polacy nie zjednocza sie tylko kazdy pewnie powoli bedzie opuszcał server :/ a mogłaby sie utworzyć organizacja antyzenho i grqacze powinni tempić takich kolesi którzy z gry która ma być zabawą chcą zrobić burdel :/ pozdro dla tych co tam wytzrymuja
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj pierwszy post
![]() Czy jest tam sens grac czy nie, to juz niech kazdy sobie sam odpowie na to pytanie. Zalezy jak kto woli. Napewno istnieje jakas szansa aby zjednoczy polakow na tym serverze, ale niestety w walce wrecz (sila) to nie mamy z nimi najmniejszych szans. Trzeba sposobu, i to jakiegos porzadnego. Lecz napewno znajdzie sie jakis nOOb, co bedzie mu sie nie podobalo, ze to nie on jest na pierwszym planie ,czy cos takiego i to wszystko rozwali. Ale jakies wyjscie zawsze istnieje. ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 05-12-2005 o 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vickson del'Moris
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Heroes
Świat: Furora
Poziom: 21
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() I oto nadciąga pomoc!
![]() Właśnie z kumplami założyliśmy gildie i w pare dni mamy już dużo ludzi, jeśli chciecie się przyłączyć to pisać do Rakilon Sair i Dawerego Sewery, gildia nazywa się Magnificus. Jesteśmy po to by zrobić potężna Polską gildie lecz niewiem czy nam sie to uda ![]() Wymagania: 20 lvl minimum ![]() Zapraszamy bardzo gorąco!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() DO gostka co pisal nade mna.
NIe wszyscy polacy sa tacy. Po prostu przyslowiowa ,,woda sodowa'' im uderzyla do glowy i tyle. :/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Wiem o tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe ok wybaczam ci drogi chlopcze
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: wrocek
Imię: Dark Morgoth
Profesja: Knight
Gildia: White Army
Świat: Refugia
Poziom: 93
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Vroobel AntyN00B
jezeli az tak wkurza cie pa to sie przenies na serv no-pvp i bedziesz mial spokoj ![]() jezeli mam byc szczery to watpie abyscie "odbili" silvere, zenho jest duzo i maja duze levele a was moze byc duzo ale z lev gorzej a nawet niektorzy polscy higher lev nie beda sie kwapili do wojny bo "po co mam walczyc i padac w wojnie kotra nic nie zmieni" wiec raczej nic z tego nie wyjdzie ![]() i tak wogole to pozdro dla starych ziomkow z silvery ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() ej ale wy jestescie pajace
![]() BTW PA beda zawsze ci co rzadza na servie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zgierz (taka 60 tys. wiocha)
Imię: Rycerski Michal
Gildia: Black Heros of Silvera
Poziom: 32
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Każdy serv ma swoich PA i inne problemy, a to wlasnie Polaczki sa najwiekszymi n00bami w tibi i nic na to nie poradzimy. Tu chodzi o Polską mentalność i usposobienie do swiata. Wystarczy spojrzec na najblizsze podwórko
![]() tylko jeden br mnie nie posluchal, przeszedlm, zabil mi roty to ja jego ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vroobel AntyN00B - 07-01-2006 o 08:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zgierz (taka 60 tys. wiocha)
Imię: Rycerski Michal
Gildia: Black Heros of Silvera
Poziom: 32
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
|
![]() PS: teraz nieco ustaly problemy z zenhami, wiec bedzie cool
![]() ![]() PS2: Polacy potrafia bronic swojego honoru, i NIE zachowywac sie jak n00by.ALe jeszcze trza nad tym popracowac. pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() /\ /\
/ \ /\ /\ / \ ____/ \___/ \__/ \_/\________/ \____/\_____piii_____________ tracimy server aaaaaaaaaaaaa ^^ i co polepszylo sie na tym servie czy nie???
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Sluchajcie na silverze jest jeden polak ktory ma 72 teraz level, ale jest takim NOOBEM ze udaje Br, i gdy powiesz cos po polsku on zaczyna "vai um de presso za e ui mata", zaczyna wymyslac. Wiec jego nie licze jest kolo 4 polakow na 50 lev, ale oni nie chca byc w gildi polskiej no mowia ze jest za slaba... Leo Lenidas, Moradin Miedziobrody, Moja Mankowatosc, Potus (Jest w najsilniejszej gildi na silverze, Blood Bringers). Pozatym powstala woja miedzy gildiami Just Revenge (Vladzenho 122 ek) .vs. BloodBrongers (Aikauzenho 122 rp). Zaciekle walcza i wlaczaja w to mniejsze giildie. Powinna powstac 1 duza polska gildia ktora wspomoze Blood Bringers albo Just revenge i bedziemy im pomagac w wojnie, wtedy zyskamy jakis tam sojusz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up moglbys podac jego nick lub chociaz profesje?? BYlem przed chwilka na tbia.com i tamnie ma zadnego 72 lvl. Jest 71 z banem (to moze byc on) i 73 z free acc (tez to moze byc on) powiesz jak sie zwie. PS. Cy to ty nie jestes neoxer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() ehm polacy na silv nie maja przyszlosci, po graja do jakiegos czasu i zostana wytepieni, jak na przyklad ja -.-" i raczej rzadka gildia tego nie zmieni, chyba ze wszyscy sie ,,ciepna'' na 1 osobe i az padnie i tak ze wszyskimi xDDDD