|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() mi sie jak na razie bardzo podoba... daje 8/10... jest pare niedorobek...
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Spodziewałem się czegoś ździebko lepszego, troszku nie jasna dla mnie fabuła, taka nie zbyt em pasująca do tytułu... Tytuł mówi że w tym odcinku spotkają wroga, czyż nie ? A ja tu go nie widze, chyba że to te cienie (sorka nie grałem w F.E.A.R'a więc nie moge zbytnio tego ocenić, dlatego też wstrzymuję się z ocenką ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli ze ja jestem n00bem? Nie sadze... A wiec tak: Jedyne co mi sie podoba to spodnie outfitu. Reszta taka sobie. W tym tunelu to ja myslalem ze oni sie do jakiegos innego wymiaru przenosza... A tak wogole to co taki pustkowie w tym pokoju gdzie spia? A czy t pokoj? Oni spia na dworze? O.O
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz ile robi się takie fake story?Wiesz ile na to marnuje się czasu,i potu?I poświęcająć tylę i podziwiając kommenty "DO DUPY,GŁUPI ŻART,BEZNADZIEJNE OBIEKTY,FABÓŁY NIEMA" etc. Robi się trochę przykro ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie można zaprzeczyć racjom przedmówcy...to naprawde deprymujące jest.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest to może "najlepszy fake jaki kiedykolwiek widziałem", co nie zmienia faktu, że nawet mi się podoba. Zrób tego więc to dokładniej ocenie...
PS. Jęśli jest jeszcze wolne miejsce dla tej małej dziewczynki w czerwonej sukience z gry FEAR, to ja chętnie zarezerwuje ![]() ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Nawet Nawet... dawaj dalej!
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Bo wiele osób podnieca się że robi fake.Który po zorbieniu 2 ssów'już się nudzi.I robi się na odwal ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Episode I
Part II - First Contact Ok. Poprawilem troche. Zastosowalem outfity by Maciosek. Za to dostal on role w faku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czesc druga mam nadzieje ze zwawsza... Pamietajcie o Almie... Jak beda pozytywy to ona wystapi juz w next odcinku.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wypas
![]() Ale te outfity są trochę chude ![]() No i ogień z broni... Niezbyt to fajnie wygląda ![]() ![]() ![]() No ale ogólnie spox ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmm... Jak obiecałeś akcję, tak akcja jest. I dobrze, bo to zawsze ożywia fabułę i ucina wszelakie marudzenia: "nuuuda, panie".
Wystrzały rzeczywiście jakieś takie... dziwne. Mógłbyś nieco popracować i dokleić im jakąś broń. Zdaję sobie sprawę, że to trudne, ale opłaci się, uwierz mi. Co do samej strzelaniny, to można by załatwić wojakom jakąś osłone typu: przewalone biurko, donice, fotele. Wiesz, żeby nie stali na otwartej przestrzeni w grupie, bo to podstawowy błąd w takich sytuacjach (kończący sie zwykle tragicznie). Zauważ, że napastnicy juz takową ochronę mieli (niezbyt im pomogła, ale jednak była). Nowe outfit'y sprawdzają się znakomicie, to trzeba przyznać, dobrze, że je wprowadziłeś. Sceneria wprowadza nas w odpowiedni nastrój (co jest sporym osiągnięciem w wypadku grafiki stricte tibijskiej), widać, że wiesz co tworzysz. Kończę już mój przydługi wywód ,a wnioski zamknę w jednym zdaniu: Idzie ci coraz lepiej, mam nadzieję, że będzie to forma stale rosnąca. Powodzenia. (PS. Zapraszam do komentowania "Wielkiej Wojny" i "Opowiadań Ignatiusa" w dziale "Twórczość" ![]() @EDIT: NCrash, nowy Avatar? W tamtym było ci lepiej ![]() ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 04-12-2005 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Jak dla mnie to całkiem guten.
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spox fake. Troche małe te obrazki i trudno zobaczyć otoczenie, bo text zasłania całe okno.
8\10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na razie nie widać żadnych poważnych błędów.
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() No nieźle, masz talent. Postawie ci 8,5/10.
Rób więcej.Jest całkiem niezły idobrze się zapowiada. |
![]() |