|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ja mam kilka pomysłów na update XXl ;p
mozna by bylo dodać takie opcje jak w morrowindzie, np. robienie mixtur, zaklinanie broni, większy wybór w broni (nie tylko miecze, topory i pałki, ale np. włucznie, krótki miecz, długio miecz, broń dystansowa dzielonca się na miotane, luki i kusze wszelkiej maści) Mogli by zrobić tak, że w depo odnawia się życie i jest szybki i bespieczny dostemp do banku(kilka razy n00by chcialy mnie sprzontnonc po drodze ;p) budynki szkoleniowe w których mozna skilowac bez obawy ze zaatakuje cie ktos bez duela z tobą. i to Co by bylo świetne, przeniesc grafike morrowinda(3d) w tibie. Wyobrażacie sobie wielkiego demona który zbliża się do miasta bo jakis noob go zrulował? hehehe to by była jazda ;p(to juz jest fantazjowanie ;p) osobiście mógłbym zrobić szkice postaci itp, itd, ale grafika "pikselowa: to nie ja ![]() (ale może, może ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
![]() |
![]() Jak tibi ma wyglądać tak jak na tym jpg to przypał jak nie wiem co!
Podoba mi sie taki wygląd jaki jest a ten nowy lipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Płock
Imię: Nexagon Tribunal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Busters
Świat: Danubia
Poziom: 141
Poziom mag.: 73
|
![]() Dobrze ze cos nowego robia bo jak czlowiek byl juz wszedzie to mu sie nudzi pomalu wszystko
![]() btw. Masz racje ze za to nie lubia polakow ... podchodzi ci taki i mowi "fut plx" omg :/ to potem nic dziwnego ze polakow nie lubia. Nexagon Tribunal 53 master ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Jedno wiem Tibia dla graczy bez premium acaunta to demo :/ Jezeli powstaje update to co to oznacza dla zwyklych szarych graczy- niewiele. Zapewne do tego noowego miasta nie bedzie dostepu bez premium. Lepiej zabrali by sie za zwiekszenie limitu grajacych bo w weekend wejscie na Tibie graniczy z cudem. Mialbym jeszcze pare innych pomyslow aby lepiej sie gralo
![]() Sir Phelan ( Valoria/ Carlin ) Knight ![]() ![]() Poszukuje przyjaznej gildi ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fallen Angel
|
![]() Bardzo dobrze że się zmienia... Ale grafika powinna zostać taka jaka jest. Tibia to jedyna taka gra i niepowinna tracić swoich klimatów. Reszta jest ok!!!
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Popieram to żeby życię lub mana leciało w jakimś specialnym miejscu protektion zone np. w gh i właśnie dobrze by było jakby zrobili miejsce treningowe
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
Bardzo dobrze ze szykuje sie zmiana grafiki, poniewaz tibia musi isc do przodu a nie stac w miejscu... Oczywiscie zmiany delikatne, bez rewolucji bo to moze popsuc zabawe.... Cytuj:
Jak chcesz taka grafe to sobie pograj w star wars galaxies albo cos... Tibia ma swoj klimat z ta "biedna" grafa i tak ma pozostac(delikatne zmiany)
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() eee lipa z ta mana w PZ.....
pomyslcie dla czego |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Qrde Nie podoba mi sie ta nowa grafika to jest prawda ze tibia traci klimat nie zdziwie sie jak niedlugo CIPy przejdą na grafe 3D
Coś czuje że to bedzie wielka kicha ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() yeah w koncu cos zrobia z grafika. bo tibia w tyle zostaje. wystarczy popatrzec na nowe mmorpg typy KO
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() dobo to n00b uważajcie na niego.on jest n00bkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() mnie najbardziej zalezy na nowych potworach. ooooo taaaak. ja od niedawna gram w tibię (czy 3.5 miesiąca to dużo??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
![]() |
![]() Dobo przetłumacz to na polskie plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Grafika tibii mi się podoba
A jak komuś nie to niech gra w co innego ![]() Tibia to jedyna gra o takiej grafice i to mnie wciąga nie powinni zmieniać grafik Co do potworków to mogli by zrobić pare nowych np. Water elemental ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() czesc
Nie wie ktos czy moze po tym updatcie zmienia sie jakos wymagania sprzetowe tibii?? Każdy z nas ma w sobie coś z nooba ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Kolejny dowód na to że Polacy są na poziomie Br
Followers of Northern Legion. Now recruiting 3 people to our new rang. No Br's or Polkas. Taki opis ma jedna z guildi na Azura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |