|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ZA mało dałes obrazków, za dużo śniegu i zbyt dla mnie niezrozumiałe. Nie wiem o co chodzi w tym fake'u. Oceny nie podam póki nie dasz wiecej
![]() PS : orców* xD Pozdr0
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() <refresh mode on>Komentujcie<refresh mode off>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Fejk jak juz mówiłem dobry ale dawaj next częsci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Victor Delacroix (w wolnym tłumaczeniu: Zwycięstwo Krzyża) A jeśli błędnie zinterpretowałem, to sorasy ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up tak dobrze zrozumiałes bo poco 2 odzielne tematy przy okazji wiecej postów bedzie evul
![]() @ down bedziesz hmmm Raptor* pasi? *Czyli zołnierz z jet-packiem ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 07-12-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skoro sie wpisałem, to może zdradzisz mi na jaką funkcję, co? ![]() ![]() @EDIT Pasi! Jak najbardziej ![]() ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 10-12-2005 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 2:Wspomnienia
ta część przynajmniej początek jest chaotyczny ze względu że Turokowi przewijają sie ważniejsze momęty z życia niedorobiłem ślubu ;/ który powinien byc ale co tam ;p lets go Turok zostaje ojcem ![]() Wakacje Turoka z synem pierwsze i ostatnie ![]() Orci zaatakowały miasto ![]() Przygotowania do treningu ![]() Trening strzelecki ![]() Trening sprawnosciowy ![]() Materiały wybuchowe ![]() ![]() ![]() Zakończenie treningu ![]() Upragniona legitymacja Blood Legionu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie iwem co sie stalo napisałem posta i sie nie osdiezylo może teraz sie uda
post wyzej jest 2 czesc |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Fajne xD.
A jak ktoś miał być w twoim poprzednim fake to jest w tym?A jak nie to mój nick:arthas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() NIce Fake,
Szczególnie że jestem fanem "czterdziestki" (warhammera) NIektóre Fake były tak szczegółowe że aż nieprzyjemnie się na nie patrzyło Ps. Są jeszcze "zapisy" ? Pomysł na Fake jest dobry, Tylko brakuje mi tu Chaosów (no i może IG)
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Oerta Niektórzy będą
@ Raiderek z warhamera zainspirowały mnie jedynie orci grałem tylko w demo winter assault ;/ zapisy są ok trzeba zrobić rangi :> Raptor wolne 3<xxx,xxx,xxx,> Szturm wolne 2<xxx,xxx>broń do wyboru narazie tyle jak znajde nowe to dam edita cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczynam czuć dumę, że będę w twym dziele
![]() ![]() Podsumowanie: Coraz lepiej ci idzie, za to będzie 8/10 @down Może mam specyficzny gust? ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 11-12-2005 o 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up niemyślałem ze aż tak sie komuś spodoba 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Sklejone ladnie ale...
Jak mowil Avager strasznie chaotyczne... ''ork szturmowiec'' Turok, to byl twoj najgorszy pomysl jako fejkowiec. Moglbym jeszcze dlugo wymieniac, ale ide se pograc w Quake 4 ;P
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
![]() uhehehe... troche walnięte te wspomnienia... ale mogą byc... ja tez chce do armi!! bylo by fajnie... tylko raz zauwazylem ze uciąles jeden nick... a te czolgi to nie są takie zle... i ta ulica pypka9...
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake Super!!!! 10/10.(tylko trocze zamieszania było jak brali ich do wojska ale to sie da znieść).Też chcę do Blood Legion! Chciałbym być szturmowym medykiem jak można
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake Super!!!! 10/10.(tylko trocze zamieszania było jak brali ich do wojska ale to sie da znieść).Też chcę do Blood Legion! Chciałbym być szturmowym medykiem jak można
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Fejk jako taki strasznie chaotyczny.Ale może być.Czekam na next czesc
|
![]() |
![]() |