|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Tak apropo lowize niedacie zabic bo nia gra Religa (najlepsze pvp w unitahc) bo Religa ma bana a Lowize to jego rl Dziewczyna wiec watpie ze dacie rade ale widze ze filmiki sa wmiare dobre xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Lol, Religa ma najleprze pvp z Unitu? Nie wiem po co piszesz tu bzdury ale powiem tyle ze najleprze pvp z unitu ma Vateriel, Wayne Silver i Vazz. A z Kazadum i Freedom? Jakos widzialem 2 najodwazniejszych czyli Heracles~i Mastah Dadi. Chociaz dobrze wiedziec ze Lowize gra Religa, ale religa ten co teraz jest to new owner zacznijmy od tego....
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Lepiej przyjrzyjcie sie zachowaniu zape jak mnie lala... mozna wyroznic 3 sytuacje, gdzie widac, ze to noob jakich malo i jedyne co potrafi to exp exp exp nieprzespane noce po ulicach chodze muhahaha xd
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Ale oto mi chodzi ze jeden z najlepszych z unitow -.-
A pozatym z Kazadum i Fredeom to wiem ze MAstah Dadi i Heracles~ sa najodwazniejsi bo z bylem kiedys providerem Mastah Dadiego i jak go widze to zawsze znim gadam ale jak widac moja postac troche z***ali ale mam inna xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Widzialem w akcji wielu o wiele lepszych unitow.
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Elo JA tesz Z titani dobrze wam idze ... fajne filmy itd.. jak chcecie zagadajcie w sprawie nowego serva tesz sie przenosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() No Braciszku
![]() ![]() New nalezy do nas ale pamietaj ze duzo noobkow pujdzie tez z celesty i jak zaczna krasc loota to ja nie wytrzymam zbyt dlugo bez uzycia Sd;Pa poinformuje po killnieciu(wiesz oco chodzi ![]() Powinniscie od siebie wymagac, nawet gdyby inni od was nie wymagali - JP II Tak wiec karc ich wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Zbanowany
Imię: Mid the Cruel Irae
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sanctus Orbis
Świat: Pythera