Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-12-2005, 00:33   #21
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

2 CZĘŚĆ:

Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2005, 06:56   #22
Virusmaxi
Użytkownik Forum

Virusmaxi's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój

Virusmaxi ma numer GG 5004017
Domyślny

Jak narazie nudyyy

Ale fake oryginalny i ładny ^^

Rób dalej

Toribash
Virusmaxi jest offline  
stary 04-12-2005, 08:00   #23
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

ocena 7/10
wykonanie 8.69/10
fabuła 7.38/10
Alanus Lutinum jest offline  
stary 04-12-2005, 08:20   #24
~Ang~
Użytkownik Forum

~Ang~'s Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Domyślny

Może i ciekawe wykonanie i wougle ... Wcześniej nie wypowiadałem się na temat fake'ów ale ten nadaje się do skomentowania, lecz mam kilka zastrzeżeń.

- Te niemieckie skróty są conajmniej dziwne. I dodaj słyne Sieg Halt dla kontrastu (2)

- jaki czołg pancerny Bismarc ? Wtf is that ? Chcesz namieszać w głowach ?(2)

- Sfasytka ... komiczna jakaś - -' , nie mogę na nią patrzeć (pamiętaj że występował w niej także kolor biały. Nie zbeszteść tego

- Outfity "German'ow" takie ... metalowe? (2)

- W siedzibie Hitler'a kafelki białoczarne ? hrhrhr ... a te drzewa ? ciekawe ... (1)

(1) - część 1
(2) - część 2

Co do offtopicu :

Hitler nie jest ani nie był głupi, wręcz przeciwnie, a zgupiał dopiero pod wpływem narkotyków lecz nie uważam go za wariata. Napewno nie byli byście takimi strategami jak on. Do Busha z pewnością nie czujecie nienawiści bo nienadpadł na polske (jeszcze) ale on robi dokładnie to samo tylko na niższą skale (wojna w zatoce perskiej oraz iraq) tak ... tam też giną ludzie. Ale oczywiście taki naród w tej polsce (nie jestem tutejszy - - na szczęscie) i jestem przekonany że weżniecie to za pretekst że jestem neonazistą ... może i jestem co was to obchodzi ? Odczepcie się od tematyki jednostki - co miało być to było i nie płaczcie nad rozlanym mlekiem. Zakonczmy ten offtopic.

Ocena fake :

Pomysł 10/10 Genialny
Wykonanie 4/10 Takie przeciętne ale może być

Ponadto może pokażesz chociaż 1-2 zdjęciami reżim jakie wprowadziły godziny policyjne i gestapo ? Tylko nie rób im metalowych uniformów

Do komentowania mojej osoby powiem tylko tyle : Ich möchte nicht mich ändern

PS: Fajnie było w "zaborze" rosyjskim ? Czasy NRD? Tylko że wy jesteście śleipi i uważacie ruska za zbawiciela. Od rusków to mają tylko dobre ogorki kiszone i tyle co z rusków lubie. Napewno naraziłem się na sporą i surową krytyke z waszej strony ale to i tak wyjdzie mi na zdrowie. Ruskowie robili to co niemcy (syberia - napewno znacie), za ruska była bieda (NRD) itp a jakby Niemcy wygrały tę wojne ? Może by było lepiej dla was ? Ale ja nie lubie gdybać i ten PS przekroczył już dopuszczalną norme.

Ostatnio edytowany przez ~Ang~ - 04-12-2005 o 08:37.
~Ang~ jest offline  
stary 04-12-2005, 08:46   #25
Ignatius Fireblade
Użytkownik Forum

Ignatius Fireblade's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere

Stan: Na emeryturze
Domyślny

WAAAH!!! Jestem niemcem Za co? =.= A ja tak nie cierpie (smerfów?) niemców(Cavadrac[a])...
Błędy inni już ci powytykali, więc mi pozostaje wyrażenie krótko swojego zadania. Fake graficznie dobry (- swastyka), jakościowo, w ogólnym pojęciu, też.
Fabuła...hmmm...pewne nieścisłości historyczne. Na parę dni przed napaścią na Polskę został podpisany pakt Ribbentrop-Mołotov (Niemcy-ZSRR) i to stanowiło ostatni krok do rozpętanie wojny. A Bismarck to statek był (i to nie byle jaki-jeden z najpotężniejszych)...
Fajnie, że wprowadziłeś teksty po niemiecku(i dzięki za tłumaczenie), to dodaje troche realizmu. No i wojna trwała do 1945 roku...(tzn. w Europie skończyła się nieco wcześniej[rok?], ale trwała między USA+Australia i Japonią, zakończona zrzuceniem bomb atomowych na Nagasaki i Hiroshime). Dlatego właśnie trudno jest tworzyć fake'i oparte na historii, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto zechce cie z tego rozliczyć i wytknąć nieścisłości (oraz niezłomni obrońcy moralności).
I tu mały offtopic do nich:
Jeśli uważacie, że to pogwałca sens śmierci (a ma ta jakikolwiek sens? Wątpię) to zacznijcie miotać się z motyką na inne media, co to "beszczeszczą pamięć bohaterów". HALO, JEST TAM KTO? Nie sądzicie, że to jest też pewien środek na pamięć? Oddali życie za nas (często bez zbytniej chęci), ale niemcy też mieli tysiące poległych. Nie lubie ich, zgoda, ale nie moge zaprzeczyć tego, że nie wszyscy byli takimi szaleńcami jek Hitler. Oni walczyli często nie za ideologię, ale z przymusu, nacisku społecznego. To jest ważne. Przedstawiamy ich jako Tych-Złych, ale tak nie było(przynajmniej częściowo. Sporo było s****ysynów, niestety. Dlatego wyglądało to tak jak wyglądało. Ale wina jest po stroni ideologii). Wkraczam na bardzo grząski grunt, więc już kończę.
Podsumowanie: Dobrze ci idzie. Popraw parę błędów, a będzie fajnie.
stary 04-12-2005, 08:50   #26
PUPISEM
Zbanowany

PUPISEM's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel

Profesja: Knight
Domyślny

Fake jak zwykle ladnei ladnie...

Ale dlaczego oni wsiadaja do samochodu i maja zamiar wysiasc kolo Westerplatte? Jak Westerplatter było atakowane z morza., bodajze z pancenika...
PUPISEM jest offline  
stary 04-12-2005, 09:14   #27
ostry236
Użytkownik Forum

ostry236's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Concordia

Imię: Toorm
Świat: Harmonia
ostry236 ma numer GG 4139914 ostry236 ma login Tlenu ostry236
Domyślny

Fake nice, czekam na kolejne czesci ;p
stary 04-12-2005, 09:22   #28
Neltharion
Użytkownik Forum

Neltharion's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Sin City

Imię: Neltharion
Świat: Furora
Poziom: 60
Neltharion ma numer GG 3324941
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NCrash
1. Ta swastyka robiona w paincie -.-.
2. Ten Schabowy Judgen....
3. Mieszasz historie (JAKIE SUROWCE OD EUROPY?!)
4. Hitler jest glupi.
5. Hitler jest glupi!
6. Hitler JEST glupi!!!
7. HITLER JEST GLUPI!!!!1111 xD
Czy Hitler byl glupi ?? Mozna na to spojrzec tez z innych stron. Byl glupi napewno dla tego ze uwazal inne rasy lepsze od innych co doprowadzilo do np. holocaustu. Ale trzeba tez spojrzec na to ze Żydzi nigdy nie cieszyli sie powodzeniem, wszyscy chcieli im dokopac ale dopiero Hitler cos zrobil i wprowadzil obozy koncentracyjne. A obozy nie byly wcale wytworem Hitlera tylko Brytyjczykow ! Tak to wlasnie oni zbudowali pierwsze obozy na swoich rozleglych koloniach ! Ale oczywiscie nie popieram Hitlera za ludobojstwo !
Hitler nie byl glupi dlatego ze np. w latach 30-tych wyprowadzil Niemcy z glebokiego kryzysu i uczynil je potego gospodarcza i militarna ! A wlasnie co do militarii, winni za to ze Hitler wogole zrobil Niemcy potega militarna sa Francuzi i szczegolnie Brytyjczycy. Na mocy Traktatu Wersalskiego Niemcy mialy bardzo ograniczone wojsko ( nie pamietam zbytnio ile ale chyba do 50 tys zolnierzy ) ale jednak Hitler zaczol lamac traktat i tworzyl silne wojsko na oczach Brytyjczykow ktorzy na dodatek pozyczali im pieniadze -.- n/c
Hitler byl zly ale moge pokazac innego czlowieka ktory wcale nie byl lepszy. Chodzi mi tu o Franklina D. Roosevelta. Dziwicie sie pewnie dlaczego on (Prezydent USA w czasie wojny jakby ktos nie wiedzial ) Otoz ten pan chcial wojny z Rzesza ale spoleczenstwo sie nie zgadzalo. Ale doszlo do takiego czegos jak Pearl Harbor co ulatwilo mu wypowiedzeni wojny. Dziwicie sie pewnie co w tym niezwyklego prawda. Iles tam godzin przed atakiem japonskich samolotow Roosevelt dostal wiadomosc ze takie samoloty sie zbilzaja i gdzie sie kieruja ale on nic nie zrobil by ich ostrzec bo wiedzial ze po tym ataku spoleczenstwo amerykanskie napewno bedzie chcialo rewanzu co oczywiscie prowadzilo do wojny ! Ach jak ja lubie historie Sry za offtopic !

@Topic
Moze byc. Ale moglo by byc lepiej !
Neltharion jest offline  
stary 04-12-2005, 09:58   #29
Koter
Użytkownik Forum

Koter's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku

Imię: Anharin
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 20
Koter ma numer GG 3345752
Domyślny

TYlko Rohen niezapomniej jak to przedstawiono niemieckim żołnierzom. Niejestem orłem z Historii ale z tego co wiem to wsztstko zaczęło się od ataku Niemieckich żołnierzy, ale im przedstawiono to tak, że to tylko odpowiedz na ataki Polski (co oczywiście było kłamstwem).

Koter jest offline  
stary 04-12-2005, 10:05   #30
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Fake hmmm.....mi sie nawet podoba tylko jedyne do czego sie moge przyczepic to ze ten sztabowy powiedzial
tak Hitlerze
a raczej powinno byc tak
Ya my Fuhrer

a i atakuja z pustkowia? ogolnie dobrze mnie sie podoba ale z ocena sie wstrzymam
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 04-12-2005, 10:14   #31
NCrash
Użytkownik Forum

NCrash's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P

Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
NCrash ma numer GG 9248582
Domyślny

Ok... Pierwsza czesc byla do kitu. Jedyne co mi sie podobalo to Hitler zrobiony przez ciebie Druga czesc jest tez nudnawa. Zrob juz jakis atak I jeszcze jedno. Musisz zrobic zolnierzom bron, bo czym beda strzelali

New York 1945
Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj.

Postępy Prac
Graphics - 85%
Fake - nie da się określić
NCrash jest offline  
stary 04-12-2005, 10:31   #32
Norah
Użytkownik Forum

Norah's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Norah ma numer GG 2211203
Domyślny

Blah... Hitler _._

@topic:
Niepodobają mi się outfity i sfastyka.Mogłeś bardziej się postarać.
7/10
stary 04-12-2005, 11:07   #33
pawepek
Użytkownik Forum

pawepek's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elite Knight
pawepek ma numer GG 6976708 Send a message via Skype™ to pawepek
Domyślny

macie racje, temat niesmaczny, ale wezmy pod uwage to ze on nie chce sie smiac ze smierci milionów ludzi tylko pokazac nam swoje zdolonosci plastyczne Wojna światowa - temat jak akzdy inny, tylko mzoe troszke bardziej drazliwy
stary 04-12-2005, 11:20   #34
FanGrek
Użytkownik Forum

FanGrek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: -

Imię: -
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
FanGrek ma numer GG 3080554
Domyślny

Coś mało tej drugiej części! Kidy wystąpi Blorex? I kiedy będzie coś więcej?
stary 04-12-2005, 11:59   #35
Sie mapes
Użytkownik Forum

Sie mapes's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Sie mapes ma numer GG 2380376
Domyślny

Fake ladnie wykonany ale czy nie powinienes sie na jednym wojsku skupic? Tzn moze zrob tlyko o wolkach gdzie brali udzial Polacy (hohoho bedzie ich duzo)

Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-'
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Sie mapes jest offline  
stary 04-12-2005, 12:03   #36
Urxanon
Użytkownik Forum

Urxanon's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny

Nie chce sie chwalić ale znowu sie sytłacja powtórzyła. Ja powiedziałem zeby nie przesadzail i tłum ludzi tez tak napisał. Jeśli można to poprosiłbym o role jeśli nie jest za późno =]
Slaying the victims, with nothing to gain.
The sound of a warcry, far away from home,
Last man standing, all alone.
Kills for the honor of Poland and Zabrze
Dies for the Glory of the already dead
(\_/)
(O.o) <---<<
(> <)
To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005
Urxanon jest offline  
stary 04-12-2005, 12:10   #37
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Ojć , nie wiedziałem, że az takm dobre oceny . Dzięki :*. Co do tych "Złych niemców" - nie. Nie będą oni pokazani jako s****ysyny, tylko jako też czuli ludzie. A Bismarc był czołgiem (chyba? nie wiem tak nam mówiła pani od histori). Co do tych... a właściwie zrobię FAQ i sobie wszystko wyjasnimy .

Co do DARK_SVENA, Noraha (itd do tej BYŁEJ elity mojej), mogę powiedzieć, że zyskaliście szacunek dla mnie . Myślałem że tu waszymi postami powieje sarkazmem i ironią dot. mojego faka - a tu proszę miłe komentarze . Dziękuję wam jak i wszystkim którym się podobałmój fake :-). Najgorzej jednak będzie zrobienie jakiś pojazdów... ale dam radę .
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Rohen jest offline  
stary 04-12-2005, 12:20   #38
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
LolnY ma numer GG 9277178
Domyślny

Mam nadzieję że dasz rade bo mi się to cudo podoba. Ale mam jedną prośbe. A mianowicie to, że faki są za krótkie. Mam na myśli że możesz je wydawać żadziej ale dłuższe. Mam nadzieje że ktoś mnie poprze a nie będziecie pisali teksty typu "A Tobie co do tego? Niech se robi jak chce. Tak jest dobrze...". Moim zdaniem dobrego fake się powinno dłużej czytać/oglądać niż 2 obrazki na krzyż i tyle. Ale po za tym dobry fake.

Fabuła 8/10 (Baaaaardzo oryginalna. Takiej nie widziałem.)
Wykonanie 9/10 (Jak ktoś powiedział Hitler fajnie wygląda.)

PS. Ty chcesz dać tych wszystkich co w rekrutacji byli? Troche ich dużo (w tym ja).
LolnY jest offline  
stary 04-12-2005, 12:25   #39
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Domyślny

@UP
Zgadłeś . Nie wiem sam czy dawać obrazki po 3 razy... ale wiesz... dla mnie takie "Kopiuj - wklej" jest bardzo męczące . Ale spróbuję dawac max. 8 obrazków :>. Nie wiem czy pobiję rekord ludzi ale... chcę w niedalekiej przyszłosci (gdy będzie misja na Normandi - pod koniec), dac groby ponad 3tys ludzi (tyle co amerykanów poległo). Będzie to męczące ale dam radę
Rohen jest offline  
stary 04-12-2005, 13:06   #40
Ogon Levitaurim
Użytkownik Forum

Ogon Levitaurim's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
Domyślny

Według mnie to jest zły temat do Faka, na tej wojnie zgineło potwornie dużo ludzi i nie tracili tylko expa Ciekawe kiedy ktos zrobi fake o Janie Pawle 2?
Ogon Levitaurim jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania