|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() @ Topic
Gremlin ma racje jak ktos ma haslo porzadnie zrobione to wlasciwie szansa na hacka jest 0%. Ja osobiscie stosuje passy dluzsze niz 13 znakow. Moj hack wynikal z tego ze dalem znajomej osobie pass a ta osoba uzywala Tibia Login ![]() Pass poszedl na trade a ta osoba nie miala maila ![]() 99.9% (ch)hakow to jest program z keyloggerem uzywany jako dodatek do Tibi ( np. MC, TibiaGG, Tibia Proxy itp ),, pozatym wywalenie passow na trade, podanie passow koledze ktory ma keyloggera. Pamietajcie ze passy dlugie. Nie musza byc skomplikowane. Moze to byc sekwencja wyrazow ktore Ci sie z czyms kojarza ![]() Np k*rwamacznowpadlem21 Pozdro ![]()
![]() |
#22 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() O CO CHODZI Z POPINSKIM, OGLADALEM FILM ALE NIE ZROZUMIALM O CO CHODZI Z TYM QUESTEM I CO TAM ZROBIL PLZ WYTLUMACZCIE MI
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
|
![]() Kondolencje dla kumpla ja też miałem kiedyś hak stracilem 500k więc wiem jak to jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
![]() |
![]() Cipowie powinnie zrobić coś takiego,że raz na jakiś czas obserwóją jedną postać,też jej rozmowy itp.Wtedy można by było wychwycić osoby podające fałszywe strony gildi,gdzie podaje sie pass i acc.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
SELL PACC, ONLY 1K BLZ GIV ME YOUR ACCOAUNT NAUMBAR i nabieraja tym jeszcze większych noobów (tak noobów a nie newbie).
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() boshe to tylko gra...
w chwili obecnej nie gram w tibię... wole Uo ...nie ma czegoś takiego tam jak hack bo nie ma sensu i tam sie o nic nie boje bo jak padne to nic nie trace... tylko EQ które tam nie ma takiego wielkie znaczenia jak tu... polecam ultime online |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Walac takie mieso na "hakerow" obrazacie prawdziwych HACKEROW!!
Jeju ale mi to wielki ivul chacker co potrafi podeslac keylogga i wyciagnac haslo wielke mi to mecyje - trzeba bylo nie otwierac. Prawdziwy hacker wystarczy ze bedziesz mial jakis otwarty porcik i klik'... Ale to nie zmienia faktu ze żal mi chłopa... ...głupoty.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() na myśl nasówa mi sie tylko jedno zdanie, Takie życie, tam gdzie są nuery, hasła, zabezpieczenia i coś co da sie ukraść oraz ludzie którzy nie mają pojęcia jak sie przed tym zabezpieczyć są i chakerzy, czyli ludzie którzy w miare bez bólu chcą zarobić i tyle, a noobami można nazywać ludzi którzy sami dali sie shakować, co tu gdybać jak ktoś mu ukradł 800k to jego strata, są na tym świecie gorsze rzeczy niż strata nieistnięjącej kasy w jakiejś durnaej grze
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Uważam ze każdy haker jest to taka osoba co nie umie używać własnych rąk do roboty... i musi kraść. Dużo ludzi mówi ze Tibia to tylko gra i nie warto sie wkurzac, denerwowac, przeklinać jeżeli sie zostanie shakowanym. Zgadzam sie z tym, ale z drugiej strony zgadzając sie z tym pozwalamy na bezkarność takich złodziejii. Typowy Haker myśli sobie, że jeżeli udało mu sie ukraść 100k w Tibi to moze ukradne dla kolegi Dismana(?)Tam mi to uszło płazem to na rl tak samo bedzie
![]() Więc Hakerom mowimy NIE-lol -_-'
"Prawdziwy Bohater Umiera Tylko Raz, Prawdziwa Ciota Umarła Zanim Się Narodziła" Ostatnio edytowany przez Johny De - 22-07-2005 o 18:11. |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak, powieśmy wszystkich 'haxiorów' za jaja (wkońcu chłopak zmienił nazwę w cliencie keyloggera i jest już hakerem). Teraz pozostaje się zastanowić, dlaczego dochodzi do kradzieży kont/itemów? Bo wątpię żeby ci wszyscy 'hakerzy' wykradali hasła z serwerów lub spędzali całe dnie przed komputerem, poszukując jakiejś luki w zabezpieczeniach. No i później przychodzi poszkodowany użyszkodnik i płacze, jacy ci 'hakerzy' są źli i niedobrzy (bo on oczywiście nie logował się by dostać free pacc itp. etc.)
Cytuj:
Cytuj:
BTW. Chyba pan Monster of pacera powinien dostać jakiś 'upominek' za odświeżenie tematu sprzed roku swoim dys[...] bełkotem. |
||
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() No pewnie ;d To nie był by Polak jeżeli by sie do czegos nie przy***ał
![]() ![]() ![]()
#33 |
Guest
|
![]() Mnie tez schackowano... A wlasciwei sam sie schackowalem... Wszedlem na jakas strone (www.tibiafriends.republika.pl) i po tym czynie nie moglem sie juz zalogowac... Zmienilem haslo, ale utrata ekwipunku zostala... Co prawda moj ekwipunek wart byl tylko jakies 10k, ale po takim czyms odechciewa sie grac
![]() |
![]() |
#34 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||