|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ze światów non-pvp grałem an Securze i Harmonii. Na Harmonii spotkałem kilka fajnych osób ale to jak newbie byłem, to byli Polacy, akurat trafiłem na tych "dobrych", jednak teraz w miarę postępów i doświadczeń w grze unikam rodaków.
Myślę, że Secura byłaby odpowiednim miejscem. Nie wiem ilu jest Polaków, bo znam ich niewielu. Jest tutaj największe skupisko Rosjan (cool people). Kolejki dla facc są głównie tylko w weekendy. Polityka Secury kontrolowana jest przez Blacklist Supporters Aliance (gildie popierające blacklist) oraz przez Securan Community Law i Tibia Rulez (of cozz). Większość hlvl jest przyjazna i szanuje innych. Większość, ale nie wszyscy, tak jak na wszystkich światach. Funkcjonalność Gamemasterów na Securze w ostatnim czasie znacznie wzrosła, teraz co 5 report owocuje banem. Ale... jeżeli lubisz kraść, zabijać innym potwory, lootować, lurować, ostrzegam, Secura nie jest miejscem dla ciebie. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 08-12-2005 o 00:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() Guardia... w miare nowy server a polakow duzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Zioomal graj na harmoni najlepszy świat!! Jak cos to sie do mnie zgłoś!!
![]() Nawet nie czuje jak mi sie rymuje!! ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() jak ktoś wie jak sie tu pisze posty to prosze o kontakt
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
![]() Mam pytanie jak umiescic kogos na black liste.
Ludzie na swiecie ktorym gram robia np.zabieraja mi food ktory uzbieram kradna loot bagi itp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja polacam refugie
gra tu duzo polakow a malo brazoli ![]() ja tez tu gram zrobilem w krotkim zdobylem okolo 20 kumpli polakow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja polacam refugie
gra tu duzo polakow a malo brazoli ![]() ja tez tu gram zrobilem w krotkim zdobylem okolo 20 kumpli polakow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
![]() Non pvp? Zdecydowanie Candia. Dlaczego? Hmmm... Prawie sami polacy, a drugim ważniejszym powodem jest to iż server powstał niedawno i nie ma dużych leveli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Może na luminera nie ma super dużo Polaków (sporo Br) ale da się grać. Ceny tutaj są dosyć przystępne (np. p armor 600gp, k arm 6k itd.). A jak już się wkręcisz w non-pvp to i z noobkami moża sobe radzić (czytaj pozbywać się ich
![]() ![]() btw. współczuję wszystkim, którzy stracili swój lootbag. Ja mam swój sposób. Zazwyczaj pcham lootbagi do kazoo i jak jakiś noobek się doczepi to dawaj z bagiem do dwacatry (wiezienie kazordoon) i zamykam go na kluczyk. Mało, że loot pozostaje mój, to niedoszły złodziej ma nauczkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Ech... Spójrzcie na datę napisania pierwszego posta...
|
![]() |
![]() |