|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: W Jakim stopniu grasz w tibie ? | |||
Okazjonalnie, gdy nie mam co robić |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 21.74% |
Gram jak w każdą inną grę, nie przeklinam gdy padne |
36 | 39.13% |
Mam konwulsje gdy widze napis "you are a dead" |
36 | 39.13% |
Głosujących: 92. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() @selverikus: więcej emotek sie nie dało ?
@topic: przejdzie mu, zobaczysz. Sam tak miałem i dałem sobie spokój.. gram nadal ale nie tak dużo. Ot, czasem po pół godzinki, czasem godzinke. Raz na kilka(nascie) dni zdarza się po 4-6h i idę sobie wtedy na jakiś duży hunt. Tibia to nie życie - zapamiętaj to ! To fajna zabawa - nie można temu zaprzeczyć ale i nie mozna psuć sobie przez to życia... Ja polecam szczerze porozmawianie z nim lub hack. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Zacznie padać, pozna nową grę, to przestanie ![]() Down: Coś się traci, coś zyskuje ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 10-12-2005 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nica the Knight
Profesja: Knight
Gildia: ----------
Świat: Aldora
Poziom: 14
Skille: 55/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam moge z czystym sumieniem stwierdzic ze jestem ,,uzalezniony" od tibii ale nie w takim stopniu zeby odizolowywac sie od reszty swiata. Staram sie dzieli czas miecy tibie a przyjaciol, a na szkole to swoja droga czasu nie starcza
![]() Ja polecam za***anie kumpla(nie w rlu ![]() Powodzenia. W sadzie wybralem odpowiedz 3 od góry. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba zaczne go ignorować, skoro tibia jest dla niego ważniejsza to nie mam co sie starać żeby wyszedł na dwór, wkońcu my CHYBA przejdzie
|
![]() |
![]() |