![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nowy serv ta miło mi prawdopodobnie spotkamy sie ale nie sadze aby twoi koledzy mnie polubili , lubie robic zamieszanie możliwe też ze namowie chłopaków z galany na nowy serv ale wtedy to juz sobie na nim zostaniemy |
|
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
hahaha ![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Stary... myslisz ze ja gralem na galanie.. -.- slyszalem to od rl kumpla ktory tam gra(galana) Cytuj:
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 20-12-2005 o 14:29. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Medullaris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Po hacku :/ Cya Nebula
Świat: Nebula
Poziom: 32
Skille: 64/61
Poziom mag.: 5
|
![]() Na 100% wypedzimy swe !!! Juz kilka swe padlo !!
![]() Polacy do boju !! Hail QU Family =] |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() No, no. Czytając te posty moge tylko powiedzieć GZ dla Was i POLAND RULEZ!!! xD
Może i ja założe sobie postać na tym servie, bo na Pytherze to jakoś "br" dużo jest i wogóle. Acha i jeszce małe pytanko (wzasadzie 2 ![]() 1) Czyli moge sobie spokojnie grać, nieobawiając się Pk (szczególnie "br") ? 2) Czy moge liczyć na "miejsce" w Waszej gildi (chodzi mi o tą co "rządzi" na servie) ? Za wszelkie błędy ort. itp przepraszam !
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() No i mamy nowe światy. Tylko pytanie czy napewno Szwedzi przeniosą się na nie. Czekam na informacje. Jak sie wynieśli to ja wracam
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Stare dobre BSE .. : >
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
swego czasu tez gralem na valorii ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Jak widac za szybko sie wzieliscie do przejmowania serwa ;pPhyrexian wzielo sie do fragowania i to oni teraz wygrywaja.
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Uaktualniona lista : Sir'Master sorcerer Killed at Level 41 by Zixoffe and by Wizz Lowe Cybe Anth Killed at Level 45 by Sqeensy and by Congo Killed at Level 44 by Avara and by Babi Gant Masakratus Killed at Level 59 by Waritor Kylea'Rex Killed at Level 48 by Sqeensy Killed at Level 48 by Wizz Lowe Tio Guido Killed at Level 42 by Capelton and by Wyrius Cano'ac Killed at Level 70 by Wizz Lowe and by Xiahev Fajny Ludek Killed at Level 61 by Wizz Lowe Killed at Level 62 by Xiahev and by Waritor Xakan Dazor Killed at Level 114 by Wizz Lowe and by Waritor Rowerzystka Killed at Level 72 by Wyrius and by Avara Phyrexian Deaths (and wizz lowe + babi gant). Zezex Killed at Level 51 by Xakan Dazor Killed at Level 50 by Meleandra and by Earth Thunder Killed at Level 49 by Koqu and by Scottie Cruise Xiahev Killed at Level 93 by Koqu and by Silver Chan Wizz lowe Killed at Level 115 by Xakan Dazor and by Fuvezy Armann Killed at Level 66 by Koqu and by Hellux Nifok Avara Killed at Level 84 by Koqu and by Mandan |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Imię: Friida
|
![]() @up
- Nie ufaj frag listom robionym przez przydupasów phyrexian. - W większości phyrexian nabiło fragi na członkach lithium na emeryturze (Np; kylea, tio) - To my expimy, to my jesteśmy on line i nawet jak kogos z nas zabiją to zajmuje mu 1-2 dni na odrobienie levela, więc nie możesz powiedzieć, że losy wojny się zmieniły. Oni sneak atakami wojny nie wygrają. @Co do galany: Na galanie wcale nie dostali łupnia tylko przeszli na Nebule. Patriots założyli Phyrexian. Do gildi dołączali ludzie z innych światów ze Szwecji. Po kilku wewnętrznych konfliktach Patriots odeszli z Phyrexian i założyli Lithium z Ferrym na czele (Konda na Galanie). Póżniej większość Lithium wróciła na Galane. Teraz Phyrexian składa się z ludzi z całego tibijskiego świata. Ostatnio edytowany przez Elmer - 21-12-2005 o 15:31. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam pytanko w sprawie gildi Rebirth. Mianowicie czy jest możliwość, żę "dostanę się" do Waszej gildi. Bo ja sprawdzałem na tibia.com, to wszyscy mają PACC, oraz 40lvl+. Tak więc czy przyjmiecie takiego np. 8lvl knight facc ?? Więcej "szczegółów" proszę kierować na nr gg: 7429105 (nawet jak niedostępny)....
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Sure, na pewno cie przyjma.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym zrobienie 8 lev facc to jakies 2-3 godziny wolnej gry, naprawde nie masz czym szukac gildii ?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz, Vil. Niemówie, że chce (chciałbym) aby jakiś hlvl z gildi za mną zaził,lub krzyczeć nasle na ciebie hlvl lub coś takiego. Wystarczy, że np: Pk looknie, i jak zobaczy gildie to odrazu sobie daruje raczej..... a jeśli chodzi o facc/pacc to jak zobie sobie ten np: 30lvl to wtedy kupie se pacca.....
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Imię: Friida
|
![]() @up
Ehh wiesz, że 8 lv naprawde się nie przyda w wojnie. @topic No tak szwedzi są w odwrocie (won na kyrie) ![]() Ten co padł, to był Sqeensy. Jeden z największych Power Abuserów na Nebuli ![]() Ostatnio edytowany przez Elmer - 23-12-2005 o 01:46. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Jacek masz moze albo ktos z Reb~ ma filmy lub wiecej ssow z dedow Phy~?
|
![]() |