|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Kherss
Świat: Ziemia, Polska
![]() |
![]() Śmierdzi mi tu pokemonami...
Trochę nie sprawdziłaby się ta opcja w miastach np. venore 2 sqm przejscia a wszyscy maja stworka... Trochę zbyt bajkowo, jak chcesz kup sobie GUILD WARS weź Rangera i złap sobie niedźwiedzia... HAIL GUILD WARS najlepszy erpeg w jaki grałem
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Taa... Zrobić z Tibii pokemony -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Coście sie wszyscy pokemonów przyczepili?? ==' Gdyby kontynent tibi był większy, to naturalnie zwykłe konie można by było zrobić.....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Ta a demon bedzie rabbity summonowal -.- ja bym wiecej plag zrobil na miasta zeby np co tydzien o danej godzinie atak na 1 z miast np. Dragow,elfow,orcow,demonow pod przywodstwem orsha...
|
![]() |
![]() |
#26 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() RE@ up
Plagi i ataki na miasta, zdecydowanie TAK, ale pod przywódzctwem Orcha ?? Bez przesady. ![]() @Topic Żadnych zwierzątek, nie ma w Tibii na nie miejsca, na konie też nie. Jak dla mnie to powinni dopracować summony. Po 1 Powinny chodzić w górę i w dół. ![]() Po 2 Miło by było gdyby dało się je sprzedawać. Kolejny sposób na zarobek. ![]() Po 3 Większy wybór, za mało jest stworków które można zsummonować. Po kiego mi summonować raty czy skunksy??. Przydałyby się użyteczniejsze summony.