|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Brawo Cipy -.-
Hmmki można robić od 25lvla(chyba) -.- 1uh = 400mana na sd prawie 1k mana (lol) ue 1200 mana -.- a mój uhmejker na 13lvlu może aż utevo lux walić (nawet exevo pan niemoże) pozatym na summony o wiele więcej many (więc trening knighta na ghoulu monku i exp sorca z np. dsami lub monkami opóźniony będzie) normalnie brawo -.- od teraz runy na new serwach będzie można zobaczyć tylko w sklepie... szczególnie jeśli chodzi o sd, a handel runami między ludźmi wyginie, już to widzę jak ktoś na trade napisze sell bp sd ![]() coś czuje że ten update więcej zje*** niż naprawił... Ostatnio edytowany przez Wicher - 12-12-2005 o 21:25. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() grafika.... wg mnie wyglada to jak z plasteliny....
co do czarów...no to wg mnie kiepsko...mam obecnie 1415 many...zrobie 1 sd i praktycznie zostaje mi 500 many...i co ja z tym moge zrobic? bo walczyć niezabardzo --- mam pytanie do ue... 1200 many? na bank?? na tescie majac full niemoglem a ploty słyszałem ze od 60lev jest sam sprawdzic niemoge bo od wczoraj nie mam pacc ![]()
Chdźby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna Ostatnio edytowany przez Boryna - 12-12-2005 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmmm...Wszystko cacy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Zamość
Imię: Olek of Honera
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 12
Skille: 18/19
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() a jak sie nazywa i gdzie to można kupiś takie lizaki czerwono-białe (laski takie) jakby na choinkę
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Kalna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Altantos
Gildia: BB'a Team Revivification
Poziom: XX
Skille: Rosnie
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Trenowac mozesz tak samo wystarczy ze nabijesz 25 lvl i mozesz sumonowac potworki po staremu.... czyli na ghloula tyle samo many .....a co do runek to pomysl ze mana ci sie regeneruje 4x szybciej czyli wyjdzie ci na to samo co wczesniej tylko ze musisz miec wyszy lvl aby dana runke zrobic.. p.s: Placzesz a pewnie wogole sie nie wlogowales i nie obczailes ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Lębork
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ortografia
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 55
|
![]() Ehhhhhh..... Ja niemoge nowej Tibi pobrac nawet... jak wlaczam to idzie prawie do konca i sie zatrzymuje... a ze stronki pobrac niemoge bo widac za duzo luda sciaga... mam prosbe.. moglby ktos wyslac najnawsza wersje tibi na rapidshare albo wyslac na [email protected] ? z Gory dzieki....
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Gildia: Green League
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Mana 4x szybciej ale trza mieć większy lvl żeby zrobić daną runkę
![]() Chociaż w sumie gram knightem więc wisi mi to co się z sorcami dzieje, ważne że są runy w sklepie i że teraz exori można 4x szybciej ![]() Najgorzej będzie np. na new serwach z of questem bo ue 1200 mana więc trza będzie troche dłużej poczekać ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Świat: Arcania
|
![]() szczerze mowiac uwazam ze chcieli pomoc a im troche srednio wyszlo...jak juz napisalem grafika troche pokemonowa
![]() ![]() ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Mi niektóre czary nie działają bo mam za słaby magiczny mimo, że wcześniej mogłem ich używać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Kalna
Imię: Altantos
Gildia: BB'a Team Revivification
Poziom: XX
Skille: Rosnie
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Exura,Exura,Exura ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KieloN - 12-12-2005 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
![]() Upade jest super. Mam 9 levelowego druida i ta różdżka się przyda. Grafika spokoo mana szypko się ładuje. Teraz młodym magikom będzie łatwo.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() ktos wie od ktorego lvl mozna sumonowac?
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Imię: Radovan Beanre
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Bardzo młodym. Dla mnie różdzki sa bezuzyteczne w tej chwili ;/ Gdzie ja sobie nimi poexpie? Roty ??? - z WH bez straty many, Ghoule i inne na dist - ? Bede im bral po 15 z najslabszej a reszta ma za maly zasieg...Przepraszam, to ja juz wole isc na roty na 1,5h zrobic bp hmm i isc na ghoule ..ech zero pomocy ze strony update'u dla lvli od 20+ jeszcze SD od 45 <wali głową w mur>
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
|
![]() upgrade jest cool teraz morzna na silniejsze potwory isc bez runek ja na 12lvl vortex'em goula i slime bez problemu zabilem.przedkosc regeneracji many jest teraz lepsza natem jak profesie magiczne dostaly takiego uszczerbku magicznego(runy na hlvl hmm=25 sd=45).nie trzeba stac pod depo lub gdzie indziej i runki robic zeby na jakies silne monstra pujsc.gra sorcem i druidem jest ciekawsza.
p.s. myslalem ze wandy beda mialy zasieg wiekszy a nie tylko 3 pola,ale tak jak sie ucieka to morzna na wolne i silne monstra isc |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() Takie moje pytanie dotyczy Mikołaja, a mianowicie gdzie można go spotkać? Wiem gdzie jest w Thais, o innym miastach nie słyszałem, choć wiem że na test serwerze screeny były. Najbardziej zależy mi na Carlin, Lodowych Wyspach - gdzieś tam jest?
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Wszystko Jest l0uz tylko ze mam Elder Druida na 34lvl i nie podoba mi sie jedno w tym update ze najlepsza ruzga na 33lvl strzela dopiero w tedy gdy potur podejdzie do ciebie i cie bije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#38 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tibia 7.6 z rapid jesli ktos ma problemy!
http://rapidshare.de/files/9040391/tibia76*********** Co do update to mi jest obojetny, ja knight i wiekszej zmiany nie odczylem plus mana x4 ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-12-2005 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|