|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może poprostu gdy zauważył Setzera załozyl SSA i byla wymiana ciosow w ktorej setzer padl bo mysle ze mial exhausta ze sie nie uleczyl po 1 UE czy SDku.
I wogóle na TS Brazylijczycy mieli duże lagi co może wiele wyjasniac. _/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() "Ktos mi powiedzial ze ktoś mu powiedzial ze ktos z Olecka mu powiedział ze Zecik sharuje, ma 100 aimbotow i ma pasy do 100 osob na lvl 100+"
Jaki komentarz na to moze byc??:> <Biglol> Ludzie nie widzieliscie akcji z Zecikiem, nie byliscie przy nim jak grał, kiedy fragi nabijał to prosze: niepie*dolcie o do tego ze walczyl na kilku wojnach na różnych serwach to sie zgodze ale ze sie wymienia z Masakrowcem pasami to raczej nie. Rl masakrowiec sprzedal postac na 100 lvl~ gosciowi z Płocka to tez jest fakt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Nemtor wyzwał Setzera na 1 vs 1. Setzer przegral (nie wiem w jaki sposob, czy spam ue czy co) i po tym napisał do nemtora "bot on ts rox" co ma Nemtor w sygnaturze na tibia.com.
Tutaj mozecie o tym przeczytac Ostatnio edytowany przez Komandos - 17-12-2005 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
Właśnie o to chodzi ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 07:09 Setzer Gambler: bot in ts07:09 Setzer Gambler: rox /// Chyba był zaskoczony bo jednak lvl to nie wszystko ![]() ![]() A tak na marginesie... z UE też trzeba umieć trafić ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp? Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue? Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Imię: Galaco Shao
Gildia: Exodus
Świat: Fortera
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Nie acc sharing tylko trading.... i za to dostal dealted ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech Winkler nie bede Ci nic gadał, ale zadam jedno pyatnie: widziales kiedys zeby Zecik uzywal bota??. Jesli nie to prosze o cisze
![]() @up Hmm a Sekator?? ![]() Ostatnio edytowany przez Jinikao - 17-12-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Imię: Galaco Shao
Gildia: Exodus
Świat: Fortera
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
+100(sry za double post) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Przypomniała mi się też moja mała przygoda z TS gdy 50~ palkiem zabiłem 100~.
Sytuacja podobna do tej z Nemtorem ;p link Ogólnie nie polecam ściagania ![]() Muszę się nauczyć dawania obrazków na forum ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście. Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę. Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() "Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh..." Jak Nemtora nazywasz ciotą to ja nie wypowiadam się na Twoj temat... Zapytaj Babci albo Dziadzia oni najlepiej wiedzą jakiego boota używa Nemtor ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD Ostatnio edytowany przez Massior - 18-12-2005 o 00:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
Nawet spamem UE byś nie dał rady newbie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: warrzawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: tomek smok durzy
Profesja: Rookstayer
Gildia: rokezy
Świat: adolra
Poziom: 1
Skille: 10.10
|
![]() To byl duel oni mieli party , walili sie cos okolo 7 minut nemtor wystrzelal 4 bp sd i juz nie mial .Sezter zapuscil strong haste nemtor mu ue ten wbiegl na schody nie uhnal sie ,nemtor wbiegl i 2 ue
![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Massior:
Czlowieku licz sie ze slowami, bo ja nie jestem twoim kumplem z trzepaka. Ja ci nie wrzucam, to ty mi nie wrzucaj. Wyrazam swoja opinie. A mowiac o aimbotach nie kierowalem tego bezposrednio do nemtora. A ty nadal z tym ue, dziecko drogie juz ci mowilem, skoro ty masz problemy z trafienie ue w goscia, to nie znaczy, ze inni maja taki defekt. Aaaa... jeszcze jedno: Mevar (poprzedni char Nemtora), tak dostal deleted za account trading, ale nikt nie wspomnial o tym, ze wczesniej mial bana za account sharing... eh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Punisher jaslo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 62
Poziom mag.: 61
|
![]() Po pierwsze Grałem z Nemtorem na TS widziałem jak na*******a Z Ronem Montegro 126MS Aldora Ludzi i padają jak dziwki.Nemtor nie używał bota gdyż ścigając ludzi i probując trafic ich z sd miał chmurki.Prawda jest taka ze Nemtor ma bardzo duże doswiadczenie w graniu,w wojnach itp. rzeczach.
Więc mowienie ze używał Bota na TS jest nobowaniem gdyż kto zrobil by bota w 10h od zalaczenia test serva O.o Punisher Jaslo 62 Elder 61 MAgic ALdora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Sorka ze post pod postem Ostatnio edytowany przez thewojtek - 19-12-2005 o 06:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Moj uhmaker na najlepsze pvp na swiecie :O.
|
![]() |
![]() |