Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-12-2005, 11:56   #21
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Może poprostu gdy zauważył Setzera załozyl SSA i byla wymiana ciosow w ktorej setzer padl bo mysle ze mial exhausta ze sie nie uleczyl po 1 UE czy SDku.
I wogóle na TS Brazylijczycy mieli duże lagi co może wiele wyjasniac.

_/
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-12-2005, 12:21   #22
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny

"Ktos mi powiedzial ze ktoś mu powiedzial ze ktos z Olecka mu powiedział ze Zecik sharuje, ma 100 aimbotow i ma pasy do 100 osob na lvl 100+"

Jaki komentarz na to moze byc??:> <Biglol>

Ludzie nie widzieliscie akcji z Zecikiem, nie byliscie przy nim jak grał, kiedy fragi nabijał to prosze: niepie*dolcie

o do tego ze walczyl na kilku wojnach na różnych serwach to sie zgodze ale ze sie wymienia z Masakrowcem pasami to raczej nie. Rl masakrowiec sprzedal postac na 100 lvl~ gosciowi z Płocka to tez jest fakt
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 15:40   #23
Komandos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Świat: Aldora/Arcania
Domyślny

Nemtor wyzwał Setzera na 1 vs 1. Setzer przegral (nie wiem w jaki sposob, czy spam ue czy co) i po tym napisał do nemtora "bot on ts rox" co ma Nemtor w sygnaturze na tibia.com.

Tutaj mozecie o tym przeczytac

Ostatnio edytowany przez Komandos - 17-12-2005 o 15:51.
Komandos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 20:14   #24
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
"Ktos mi powiedzial ze ktoś mu powiedzial ze ktos z Olecka mu powiedział ze Zecik sharuje, ma 100 aimbotow i ma pasy do 100 osob na lvl 100+"

Ludzie nie widzieliscie akcji z Zecikiem, nie byliscie przy nim jak grał, kiedy fragi nabijał to prosze: niepie*dolcie

o do tego ze walczyl na kilku wojnach na różnych serwach to sie zgodze ale ze sie wymienia z Masakrowcem pasami to raczej nie. Rl masakrowiec sprzedal postac na 100 lvl~ gosciowi z Płocka to tez jest fakt

Właśnie o to chodzi dobrze powiedziane

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
No akurat walka sorcow polega na spamowaniu ue, a twoim zdaniem co? Moze naparzali sie z hmm'ow? <hahaha>
HAHAHA? naśmiałeś się? a może wiesz co to jest mana shield? utani gran hur? sds? uh? eh... ue spam to najprostsza walka... walisz ue (800 mana waste) a odejmujesz przeciwnikowi 600 hp do 750 na poziomie Nemtora... wiec chyba szybciej Ci sie kończy mana niż przeciwnikowi hp + mana shield (tym bardziej że Setzer ma 60 lvl wyższy i też sie broni/atakuje jak może...) To jest taka paplanina SETZER OWN3D i trzeba to powiedzieć nie ważne w jakich okolicznościach a pozatym To że jakieś ... mówią że Zecik używa aimboota spowodowane jest tylko i wyłącznie ich zazdrością. ON DO CZEGOŚ DOSZEDŁ I JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W TĄ GRĘ i mówcie co chcecie

07:09 Setzer Gambler: bot in ts07:09 Setzer Gambler: rox /// Chyba był zaskoczony bo jednak lvl to nie wszystko a Nemtor dużo potrafi

A tak na marginesie... z UE też trzeba umieć trafić

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 21:02   #25
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior
Właśnie o to chodzi dobrze powiedziane

HAHAHA? naśmiałeś się? a może wiesz co to jest mana shield? utani gran hur? sds? uh? eh... ue spam to najprostsza walka... walisz ue (800 mana waste) a odejmujesz przeciwnikowi 600 hp do 750 na poziomie Nemtora... wiec chyba szybciej Ci sie kończy mana niż przeciwnikowi hp + mana shield (tym bardziej że Setzer ma 60 lvl wyższy i też sie broni/atakuje jak może...) To jest taka paplanina SETZER OWN3D i trzeba to powiedzieć nie ważne w jakich okolicznościach a pozatym To że jakieś ... mówią że Zecik używa aimboota spowodowane jest tylko i wyłącznie ich zazdrością. ON DO CZEGOŚ DOSZEDŁ I JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W TĄ GRĘ i mówcie co chcecie

07:09 Setzer Gambler: bot in ts07:09 Setzer Gambler: rox /// Chyba był zaskoczony bo jednak lvl to nie wszystko a Nemtor dużo potrafi

A tak na marginesie... z UE też trzeba umieć trafić

Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp?
Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh...
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 21:51   #26
Galaco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005

Gildia: Exodus
Świat: Fortera
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
4 postacie ?? To źle się orientujesz raczej. Nemtor na Aldorze miał dwie, z czego jedną gra, a druga spory kawałek czasu została zbanowana z account sharing... Do tego większość osób nie cieszy się, że mamy go na Aldorze. Większość polaków na Aldorze to PA, PK, Acc Sharerzy. Jest tylko kilka wyjątków. Nemtor jest tutaj szczególnie znienawidzony przez jego Power Abuserstwo. Osobiście nie miałem z nim do czynienia i nie mam mieć zamiaru.
@Xx Down
Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią, że ktoś sharuje konto jeśli ma 100~+ lvl...

Nie acc sharing tylko trading.... i za to dostal dealted i nemtor mnial 4 chary +100 lvl : Nemtor Mevar Vetebina Korgat( czy jakos tak....)
Galaco jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 21:51   #27
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Domyślny

Ech Winkler nie bede Ci nic gadał, ale zadam jedno pyatnie: widziales kiedys zeby Zecik uzywal bota??. Jesli nie to prosze o cisze Skoro nie widziales to nie gadaj

@up Hmm a Sekator??

Ostatnio edytowany przez Jinikao - 17-12-2005 o 21:53.
stary 17-12-2005, 21:52   #28
Galaco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005

Gildia: Exodus
Świat: Fortera
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:

+100(sry za double post)
Galaco jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 22:25   #29
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Przypomniała mi się też moja mała przygoda z TS gdy 50~ palkiem zabiłem 100~.
Sytuacja podobna do tej z Nemtorem ;p

link

Ogólnie nie polecam ściagania
Muszę się nauczyć dawania obrazków na forum ;]
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 22:48   #30
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Nemtor vs. Setzer

Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście.
Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę.
Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta?

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 00:24   #31
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście.
Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę.
Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta?
WK*RWIA MNIE TAKIE GADANIE... skad do ch.. wiesz ze on na boocie jedzie? Skąd wiesz że Setzer miał lagi? i rzeczywiście nie mieli równych szans no bo policz sobie jakie chity wchodzą na 155 a na 220 lvlu -.-' Może Mevar mu sie znudził więc chciał go sprzedać ale to już NIE WASZ INETERES...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp?
Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh...
JAK MYŚLISZ? (zakładając że umiesz to robić...) czym mogł Nemtor wykończyć Setzera gdy on był np na yellow i mana shield mu sie mogł skończyć? sd? uhem? LOGICZNE ŻE UE... bo do tego służy ten czar -.-' a później zapewne zapomniał policzyć kiedy mu napis "You are exchausted" zniknie i za wcześnie ssa zrobił A apropo celowania z Ultimate Explosion, chyba Ci człowieku otsy za bardzo na móżdzek działają... ciekawy jestem czy trafiłbyś z ue jakby ci po ekranie zapier*alał 220 ms + utani gran hur i zakładam że z time ringiem

"Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh..." Jak Nemtora nazywasz ciotą to ja nie wypowiadam się na Twoj temat...

Zapytaj Babci albo Dziadzia oni najlepiej wiedzą jakiego boota używa Nemtor może Ci wytłumaczą bo zapewne jakieś 70 lat temu mieszkali w Olecku i znali małego Nemtora ...

Jeden mach
Jestem w snach

Ostatnio edytowany przez Massior - 18-12-2005 o 00:29.
stary 18-12-2005, 01:16   #32
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Poziom: 125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Osobiście uważam, że zabicie większego lvla spamem ue nie dowodzi dobrego pvp. Podejść i nacisnąć kilka razy hotkeya umie każdy. Nie twierdze że Nem~ dobrego pvp nie ma, ale zabicie SG to nie najlepszy dowód.
Jak taki mądry to sam zabij.
Nawet spamem UE byś nie dał rady newbie.
Maksim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 07:05   #33
sernic
Użytkownik Forum

sernic's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: warrzawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: rokezy
Świat: adolra
Poziom: 1
Skille: 10.10
Domyślny

To byl duel oni mieli party , walili sie cos okolo 7 minut nemtor wystrzelal 4 bp sd i juz nie mial .Sezter zapuscil strong haste nemtor mu ue ten wbiegl na schody nie uhnal sie ,nemtor wbiegl i 2 ue
stary 18-12-2005, 12:43   #34
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sernic
To byl duel oni mieli party , walili sie cos okolo 7 minut nemtor wystrzelal 4 bp sd i juz nie mial .Sezter zapuscil strong haste nemtor mu ue ten wbiegl na schody nie uhnal sie ,nemtor wbiegl i 2 ue
Everything clear? chyba juz wiemy jak było i jak widać po wypowiedzi Sernica nie był to "UE SPAM"...

Jeden mach
Jestem w snach
stary 18-12-2005, 20:16   #35
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

@Massior:
Czlowieku licz sie ze slowami, bo ja nie jestem twoim kumplem z trzepaka. Ja ci nie wrzucam, to ty mi nie wrzucaj. Wyrazam swoja opinie. A mowiac o aimbotach nie kierowalem tego bezposrednio do nemtora.
A ty nadal z tym ue, dziecko drogie juz ci mowilem, skoro ty masz problemy z trafienie ue w goscia, to nie znaczy, ze inni maja taki defekt.
Aaaa... jeszcze jedno: Mevar (poprzedni char Nemtora), tak dostal deleted za account trading, ale nikt nie wspomnial o tym, ze wczesniej mial bana za account sharing... eh...
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 20:26   #36
Punisher21
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elder Druid
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 62
Poziom mag.: 61
Domyślny

Po pierwsze Grałem z Nemtorem na TS widziałem jak na*******a Z Ronem Montegro 126MS Aldora Ludzi i padają jak dziwki.Nemtor nie używał bota gdyż ścigając ludzi i probując trafic ich z sd miał chmurki.Prawda jest taka ze Nemtor ma bardzo duże doswiadczenie w graniu,w wojnach itp. rzeczach.
Więc mowienie ze używał Bota na TS jest nobowaniem gdyż kto zrobil by bota w 10h od zalaczenia test serva O.o

Punisher Jaslo 62 Elder 61 MAgic ALdora
Punisher21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 20:47   #37
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Domyślny

@Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS i zobaczymy czy tak latwo jest trafic z UE nie wiem czy widziales kiedys 210 lvl + z gran haste + boh ewentualnie t ring. Zanim ty bys nacisl na klawisz i spojrzal na ekran to juz dawno bys zgubil go z ekranu
stary 18-12-2005, 21:27   #38
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Real
tu chyba niema co pisać, każdy wie że Nemtor jest najlepszy w pvp i wogóle my sie możemy cieszyć, że mamy go na Aldorze, a pozatym jeśli sie dobrze orientuję to miał 4 postacie 100+ Kto ma taki wynik?? oprócz niego chyba nikt...
Chyba jednak ktos ma i tego kogos znam a co to za problem zrobic 2x 100 lv na jednym swiecie? majac runy, kase? a o 2 pozostalych nie slyszalem jego 100 levelach bo sie nie interesue
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 06:41   #39
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
gosciowi z niemiec

Sorka ze post pod postem

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 19-12-2005 o 06:43.
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 07:05   #40
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Moj uhmaker na najlepsze pvp na swiecie :O.
kostooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania