![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Open Gl to język programowania? Pffff... Directx pewnie też w takim razie? Pffff... Poza tym skoro robicie grę w 2D to po co wam uzdolniony grafik do 3D? Ponieważ jestem miłym i symaptycznym w tym dniu dam ci pomocny link (choć i tak wiem, że dzyndzelek z tego wyjdzie): http://2dgame-tutorial.com
Pczytajcie, poedykujcie się z kolegą zanim zacnziecie w ogóle pisać tę grę. Btw. Do stworzenia gry potrzebny jest jej dokładny opis, opis klas, opis lokacji, założenia gry, cele i inne pierdoły. Wiesz ile to czasu zajmuje napisanie czegoś takiego? Ja też nie, i wolę nie wiedzieć ![]() EDIT: @Down No pewnie, podnietę i radochę. Ostatnio edytowany przez Thero - 26-12-2005 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
co to tego to... mowie jak i mowilem ze to nie ja robie ta gre tylko moj kumpel :> a po drugie on na tym pracuje juz jakies 3 miesiace... wiec pewnie cos juz ma..
![]() |