|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
A pomysł z oddzielnymi podforami dla każdego świata odpada. Więc wymyśl coś lepszego co wszystkim ułatwi życie i jednocześnie będzie możliwe do zrealizowania. Chociaż i tak uważam, że jak ktoś chce znaleźć wiadomości związane ze swoim światem to to zrobi bez żadnych zmian. Jeśli dalej coś nie pasuje to odsyłam na forum na tibia.com, tam każdy serwer ma swoje własne podforum, jak się domyślam jedyną barierą jest język.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Jeżeli Tobie nie chce się przewinąć na dół strony żeby przefiltrować sobie tematy, to tym bardziej czemu nam ma się chcieć przebiegać przez te 66 podfor w poszukiwaniu tematów do wywalenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 17-02-2006 o 10:26. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To zdanie było skierowane do moderatora - on musi tak czy siak, ja nie będę musiał, jeżeli pojawiłby się wyraźny podział na światy. Więc jest różnica.
Ale jak widzę ta propozycja ma zerowe szanse na realizację, więc chyba czas zamknąć ten temat. Przypomnę tylko, że możnaby wprowadzić możliwość automatycznego subskrybowania tematów zawierających pożądany przez nas prefix. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 17-02-2006 o 10:20. |
|
![]() |
![]() |