![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem też, dlaczego wszyscy tak najeżdżają na Sozego... Pomagał tamtym "pk", bo jest z nimi razem w gildii. Na tym to chyba polega, eh?
"I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl Ostatnio edytowany przez kani_mani - 21-12-2005 o 15:14. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Sozemego Sozemego....Akurat on chyba najmniej zrobił.On ich poprostu lał bo inni ich lali. Bardziej tutaj w****ia ten 60palek ktory odrazu z GFB zaczyna ich lać. PA na maxa.W sumie to ja nie kminie po co na Isarze grać wogle....... Nikt se nowy nie zrobi takiego levela zeby ich u***ac bo nie da rady bo go huntowac bedą potem....Wogle poprostu NICE ten filmik i nie ma co gadać;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
|
![]() No dobra to wiemy ze przyjaciolom pomagasz.. no ale co ci zrobil ten biedny 45 brazylijczyk?-.-
Widze ze wiele osob zmienilo o tobie zdanie.. na gorsze oczywiscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() NoobzLW
Ten kolo wali z ue w ludzi po 700+ ? -.- Hmm niee 500+ ![]() Ostatnio edytowany przez Walsuś Kiepski - 21-12-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Isara jest stracona i tyle... ps. Ten 45 Knight mial na sobie c arm czyli szkoda bylo waszych run, boltow etc... dopisal bym cos ejszcze ale przeciez bede mial hunta za to ![]()
900Kb?? nie przeginaj Ostatnio edytowany przez Mateq - 21-12-2005 o 20:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Musicie caly czas podkreslac slowa "biedny brazylijczyk"?
I po co sie tak tym przejmujecie, geez -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Szkoda, że ten "biedny brazylijczyk" nie padł. Co prawda eq to nie miał najlepszego ale co sobie będzie po kopalniach laził. Z pewnością 90% z was nie zna Sozemego i nie wie jaki on jest. Więc nie w*******ajcie się w życie Isary, jeżeli was to nie dotyczy. "Pk is a part of the game." Ja osobiście popieram Soze, ponieważ sam sobie lubie pomordować i to jest wielka frajda. Idźcie szukać afer na swoich serwerach, więcej luzu na przyszłość, TO TYLKO GRA!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Zaskoczyles mnie Soze. Myslalem ze chcesz cos zmienic na tym swiecie, ale widze ze jak pare lvli wpadlo to sie bardzo rzadzisz. Jeszcze zrozumiałbym zebys mial jakis konkretny powod, ale po prostu lizesz dupy tym szwedzkim świniom bez honoru. Przypomnij sobie jak to bylo kiedy ty padales wlasnie od sdków tych ludzi z którymi sobie pkujesz w chwili obecnej. Myślisz, że oni naprawde cie lubia? Oni poprostu chca cie miec do zabijania Polaków, bo sami nie chca sobie nabic deleta i stales sie zagrozeniem dla nich. Power abusing ci sie strasznie spodobal, ale nie zdziw sie kiedy wszyscy przyjaciele odwroca sie od ciebie lub przestana tu grac i zostaniesz z szwedami, ktorzy cie zlikwiduja jezeli bedziesz sam. Jestes dla mnie zerem.
Co do Athaniela to nie przepadalem za nim, ale zaskoczyl mnie, oczywiscie pozytywnie ![]() A juz myslalem ze Isara znowu wraca do swego stanu świetności, ale kolejna wojna widze sie szykuje. Jeszcze jedno do Soze. Życze jak najwiecej dedow, i zeby wszyscy sie od ciebie odwrocili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nie Ważne
Stan: Tutor
Imię: Dameves
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 86/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Ale filmik spox ![]() Ale PA dont spox :S
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
A co może pisze się MOJI ? lol moi się pisze .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() jednym Slowem Lol Ale Noob
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zmienic ? Potrzebuja mnie ? Nie lubią ?
Zaraz zaraz ktos tutaj jest nie doinformowany. Nie jestem jakims wojownikiem swiatla ktory ma na celu wyzwalac servery spod jarzma "ZLYCH I OKRUTNYCH" szwedow. Gram dla przyjemnosci, ale zeby grac na isarze trzeba sie troszke wysilic. Sam jestes swinia, nie znasz ich i sie wypowiadasz, i zapewne jedyne spotkanie z nimi bylo zakonczone twoja smiercią albo duzymi stratami. Potrzebuja mnie ? Zaraz zaraz, jeszcze zaden z nich ani razu mnie nie prosil zebym z nim poszedl kogos zabic, wiec nie za bardzo mnie potrzebuja. Zginalem od ich sdkow to prawda, no i co ? Mam ich teraz nienawidzic do konca zycia czy co ? To, ze WY trzymacie uraze do konca zycia, nie znaczy ze ja tez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: Kraśnik
![]() |
![]() Odczepcie Sie Od Sozemego K***a To Jest JEGO sprawa co robi a nie sie go czepiacie,moze ten Br cos mu kiedyś zrobił??Robi co chce a nie co ktoś mu karze.Wiec nie w*******ać się w jego sprawy,bo on robi co chce.Pozdro Dla Ciebie Soze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() Tehace ty tylko bronisz Soze bo to twoj friend a gdyby ktos to byl kogo bys nie znal to bys napewno mial pretensie.. A to co niby ten knightcik cos zrobil to w to watpie.. chyba sam w to nie wiezysz?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Belchatów
Imię: Grigori Kiepski
Poziom: 74
|
![]() "Każdy ponad każdym – sk**wysyn - innego traktuje jakby był niczym, wszyscy najmądrzejsi – j*bani - myślą chyba, że są wybrańcami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów."
Może jestem jakiś nie kumaty, ale pomimo że Soze to moj znajomy to nie powiem "Brawo Soze" etc. Jest temat, w nim filmik, a filmik po to by go komentować, wiec nie piszcie "opier**ol sie od Niego ... " piszą to co myślą, tak jak Soze robi to co chce, nie każdy to szanuje...Można by powiedzieć - cała Isara, tylko bohaterów coraz więcej...Na szczęście mnie nie spotkalo nic takiego jeszcze, na szczęście... To wszystko śmierdzi wojną...;] Pozdro [;
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Oglądałem filmik wczoraj ale dopiero dzisiaj się wypowiem. Ten br pewnie się nie spodziewał że kręcąc ten filmik ktoś zacznie go atakować ale mniejsza o to. GZ dla niego, naprawdę ładnie wykonana obrona przed pk, nie tracił zimnej krwi a co do tego że bliżej miał dywan na Femor to nie wiem czy byłoby tak łatwo - tam mimo wszystko są wąskie miejsza a ten pall nie szczędził magic walli. Co do soze to cóż..... widuję go od czasu do czasu i nigdy nie widziałem żeby kogoś atakował... jego sprawa, każdy lubi itemy za free, no nie?? Ogólnie nienawidzę pk, ale wrzeszczenie "Noob!" nic nie da. Nie mówcie że go bronię bo boję się huntu (nie gram już więc co mam do stracenia?), albo że jestem jego kumplem (buahahaha
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Thais
Imię: Danver the Rook
Profesja: Elder Druid
Gildia: Royal Rows
Poziom: 28
Skille: 16/20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pipu
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam. Niestety to tylko Isara .... Na poczatku wielkie GZ dla Athaniela :-)
A co do tych szwedów to brak słow .... !! Soze~ obyś sie nie przejechal na nich !! Wedlug mnie straciles w oczach wszystkich polakow... Tylko tyle powiem ![]() See You In Tibia =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() "Pipu:Wedlug mnie straciles w oczach wszystkich polakow... "
A jednak nie, to jego sprawa co robi, lepiej sie zaprzyjazniac (np ze szwedami) niz okazywac im wrogosc. Wogole zaloze sie ze wiekszosc z was niewie dlaczego dlaczego polacy nielubia szwedow... p.s. co do filmu to brawo, ze dobiegl do depo ![]() |
![]() |
![]() |