|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() @topic to jest z rehosta na TIBIA.ORG.PL więc niema się co chwalić swoim Expcheckerem jak to z tibi.org.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Nowa wersja jest naprawde dobra tak trzymaj !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja coś nie mogę tego ściągnąć ;p wyskakuje mi, że serwis jest w trakcie prac konserwacyjnych i takie pierdołki ^^
>>>rehost plzz<<<
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() xDDD wiem wiem wiem... xD Programik świetny xP nic dodac, nic ujac... jak najwiecej uptadeów plx plx
![]()
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez Chopkers - 24-01-2006 o 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi wszystko działa a program super ;]
Ps. Exp checker na tibia.org.pl nie działa pod 7.6 ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Wychwyciłem jeden błąd(prawdopodobnie częsty dla takich programów): program nie zauważa przelogowania się na inną postać dzięki czemu zobaczymy extra wynik: Exp/h 3.000.000 lub większy. Ewentualnie w inną strone: -3.000.000 na godzine ;p
Hmm, programik z tego co widze działa na pamięci tibii. Bardzo interesowały by mnie procedurki do odczytu pamięci w Delphi. Jeśli masz czas prześlij mi liste/kurs/kawałek kodu. Będę wdzięczny. @down: użyj kartki papieru to wogóle nie będzie Ci program potrzebny. Celem pisania takich programów jest by ograniczyć działanie użytkownika do minimum.
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 19-01-2006 o 07:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() użyj przycisku reset i będzie wporządku ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Chopkers To nie było z mojej winy widać hoster robił prace konserwacyjne ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Nowa wersja drobne udoskonalenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry że odświeżam stary temat, ale postanowiłem wznowić projekt od teraz jest on dostępny pod adresem http://sourceforge.net/projects/expchecker Jak pewnie wielu wie jest to serwis gdzie można również podzielić się źródłami programu, dzięki czemu każdy teraz może sobie poogładać źródła, oraz skompilować program. Teraz nik nie będzie mógł mi wmówić że tam jest Keylogger.
Dla tych co chcą skompilować program potrzebna jest wersja która obsługuje bazy danych bo jest użyty parser XML czyli wersje od (chyba) Standard w góre. Enterprise napewno już ma. Tak że darmowa wersja Personal odpada, narazie. Do projektu wróciłem wczoraj, ale postaram się jak najszybciej zastąpić parser Borlanda jakimś [arserem ogólnie dostępnym. Wersje Trialowe Borlanda można pobrać ze stronu producenta. Kompilują się napewno na wersji 2005, 2006, na 7 i 8 też powinny nie wiem jak będzie ze starszymi. Z tąd pobieramy delphi
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() myślalem ze ludzie jak już wejdą na stronke to będą na tyle kumaci żeby poszukać.
http://expchecker.cvs.sourceforge.ne...Exp%20Checker/
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Liwinech of Juleria
Profesja: Knight
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() nieucz sie programowaci w Delphim bo to przestarzały program jusz lepiej skołuj sobie Linuxa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja pisze w delphi. niestety narazie nie za bardzo wiem jak pisac aplikacje działająca (wspoldzialajaca) z inna aplikacja, ale pisanie samych programików idzie niezle
![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |