|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
![]() |
![]() Hehehe Szkoda że nie macie jak mnie na mint dorwaliście to by z was mieli pompe .Dlaczego?
Ponieważ myśleliście że dam wam swoje itemy a ja was zacząłem walić to wy nawet sd nie mieliście otwarte i tylko jeden na drugiego krzyczał "włącz ****a tego bota" po 10 minutach tak byliście posrani ze nawet mnie uhaliscie ale to szczegół ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Tibia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ili dan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 76
Skille: 86/30
Poziom mag.: 18
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA jak wy macie "dobre pvp" ... to chyba swinie lataja ... naaabs ;] o historii @up /\ też słyszałem HAHAHHAHAHAHHAHHA 6 vs 1 i maja problemy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Nawet fajny nawet loocik troszke dopisal [troszke]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() THoria to już przeszłość hooligansy i inni nie mają szans do***ią was a thoria stanie sie najbardziej porytym serwer Jariaza wyrzuczą niaha tez i bęzie bo po zabawie jariaz i jego ekipa nie umie korzystać z sytuacij
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() To jest żałosne...~7 osób latających i do polakow krzyczą "pay armor" lol...ale z was nooby napadacie w 7-10 na jakiegos 60-70 lvla i juz kozaczycie jak ktos powiedzial ze o 20 lvl mniejsze zabijacie...to Ty powiedziales ze zabiles raz o 20 lvli wiekszego. W ilu to było? Całą gildią?? Bo coś mi sie nie wydaje ze w ~10 byscie sobie poradzili... swoja droga szkoda ze swe nie rzadza thoria bo by sie thoria "wynoobowała" od was...
Brawo dla "inteligentnych" PA...żałosne
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Thoria byla fajnym serverem poki wzycieki nie zaczeli na nim rzadzic. Teraz zaden polak nie ma szans zdobyc tam wyzszego lvla bo od razu bedzie zabity i hunted, chyba ze jest lizusem to moze jakos przezyje
![]() |
![]() |
![]() |