Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-12-2005, 23:32   #21
Arturos
Guest

Domyślny

Nom trzeba przyznac niezle PK... Loot niczego sobie "Niczego Sobie" bo wlasnie ogladalem filmik gdzie wylotowali magic sworda z red skulla i takie tam
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-12-2005, 01:25   #22
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele
Tak szczerze, latacie z red skullami i jesteście "hooligans" a 0 umiejetnosci pvp i walenei z run tylko w trapach... -.- Filmik ujdzie...
Hahaha widze ze niewiesz co mowisz niegrasz na thori i niewiesz jakie pvp kto ma wiec sie nieudzielaj
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2005, 11:25   #23
$orcerer Farciarz
Użytkownik forum

$orcerer Farciarz's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005

$orcerer Farciarz ma numer GG 5838160
LOL

Hehehe Szkoda że nie macie jak mnie na mint dorwaliście to by z was mieli pompe .Dlaczego?
Ponieważ myśleliście że dam wam swoje itemy a ja was zacząłem walić to wy nawet sd nie mieliście otwarte i tylko jeden na drugiego krzyczał "włącz ****a tego bota" po 10 minutach tak byliście posrani ze nawet mnie uhaliscie ale to szczegół Za***alem 1 z 1 bp uhów a oni mnie w 8 walili wytrzymałem 30 min i zacieli panikować i dali mi uciec <lol2> zabrakło mi uh i dorwali mnie magowie z sd na botach każdy sd trafiony :/ jeszcze bym miał 1 bp uh to bym ich tez zabił. Ogólnie nooby jesteście nawet walczyć nie umiecie jak ja sam z wasza pomocą zabiłem jednego bo zaczym go uhac to uhaliscie mnie a w niego sd i dedł <lol2> a jak zaczolem bić drugiego lady kometke to zaczęła krzyczeć ze maja ja uhac i znowu uhy trafiały we mnie <lol2> zaczęli uciekać knighci co mi ułatwiło ucieczkę. Ale widzicie oni w 8 ja 1 bp uh a broniłem się w 30 min a wiec mała sugestia dla tych którzy zostaną przez nich zaatakowani i jeżeli masz uhy to lepiej stawić im opór bo to dzieciaki i mieli bardziej posrane przed kompami niż ja Stracili więcej niż zarobili hehe
$orcerer Farciarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2005, 15:37   #24
Alightaya
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Tibia

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ili dan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 76
Skille: 86/30
Poziom mag.: 18
Alightaya ma numer GG nvm Alightaya ma login Tlenu szklara16@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
Hahaha widze ze niewiesz co mowisz niegrasz na thori i niewiesz jakie pvp kto ma wiec sie nieudzielaj

HAHAHAHAHAHAHAHAHA jak wy macie "dobre pvp" ... to chyba swinie lataja ... naaabs ;] o historii @up /\ też słyszałem HAHAHHAHAHAHHAHHA
6 vs 1 i maja problemy hmm moze to nie ta gra ... radze pokemony calkiem dobre dla dzieciakow
Alightaya jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2005, 18:15   #25
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
Cool

Nawet fajny nawet loocik troszke dopisal [troszke] Pozdrawiam
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2005, 18:58   #26
dixi wojownik
Użytkownik Forum

dixi wojownik's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: *****
Profesja: Elite Knight
dixi wojownik ma numer GG 4315246
Domyślny

THoria to już przeszłość hooligansy i inni nie mają szans do***ią was a thoria stanie sie najbardziej porytym serwer Jariaza wyrzuczą niaha tez i bęzie bo po zabawie jariaz i jego ekipa nie umie korzystać z sytuacij
dixi wojownik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2005, 15:27   #27
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Domyślny ...

To jest żałosne...~7 osób latających i do polakow krzyczą "pay armor" lol...ale z was nooby napadacie w 7-10 na jakiegos 60-70 lvla i juz kozaczycie jak ktos powiedzial ze o 20 lvl mniejsze zabijacie...to Ty powiedziales ze zabiles raz o 20 lvli wiekszego. W ilu to było? Całą gildią?? Bo coś mi sie nie wydaje ze w ~10 byscie sobie poradzili... swoja droga szkoda ze swe nie rzadza thoria bo by sie thoria "wynoobowała" od was...

Brawo dla "inteligentnych" PA...żałosne
stary 26-12-2005, 15:38   #28
Red October
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2005

Domyślny

Thoria byla fajnym serverem poki wzycieki nie zaczeli na nim rzadzic. Teraz zaden polak nie ma szans zdobyc tam wyzszego lvla bo od razu bedzie zabity i hunted, chyba ze jest lizusem to moze jakos przezyje. a to ze oni nie uzywaja runek - chca zdobyc kase, wiec po co maja sie popisywac pvp jak moga ja wymusic bez straty ani jednego sd.
Red October jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania