|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Aj łisz ju a mery kristmas!
Aj łisz ju a mery kristmas! Aj łisz ju a mery kristmas! Ent a hapi niu jer! I wszystkiego co tam sobie zażyczcie. ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() I nazwajem
![]() Niech Boże Narodzenie rozgrzeje Wasze serca, abyście przynajmniej przez te 3 święte dni nie banowali jak leci i zamykali 20 tematów pod rząd ![]() Pół żartem-pół serio. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
|
![]() Dzięki za życzenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Dla mnie nie są radosne ale dzieki za zyczenia. ponieważ GM z świata kyra dał mi bana akurat na całe swięta od 23 grudnia do 30 grudnia za to że przez pomyłkę wysłałem obrazek z kresek na trade nawet nie zdazylem napisac (ww) i odrazu ban te swieta nie bede dla mnie radosne.
|
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: gdzieś w Polsce
Profesja: Master Sorcerer
Świat: jest ich sporo
Poziom: 75
Skille: 21/20
Poziom mag.: 68
|
![]() Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzy rumcajs
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wszystkiego najlepszego Drom! I zebys jak najwiecej paccow sprzedal xD
Mam nadzieje ze w nastepnym roku bedziesz mial wieksze zyski, a raczej zeby stronka miala wiecej zyskow. No i zebys wymienil server, jak troszke kasy uzbierasz XD Wesolych Swiat Wszystkim!!
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 24-12-2005 o 11:55. |
![]() |
![]() |
#30 |
Fallen Angel
|
![]() Aż dziw bierze że Drom nie wposmniał że na prezent możecie o pacca poprosić...
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bieszczady
Imię: Karimak
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50~
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dziękuje całemu zespołowi tibia.pl za te życzenia i życzę wam oraz wszystkim użytkownikom tego forum, wesołych, wolnych od kłopotów i nerwów świąt ! Niech wam lighthack pomyślności nigdy nie zagaśnie, a kto będzie miał sprzeciwy, niech go eSDek trzaśnie ! No i wypasionego sylwka ofc...
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
|
![]() A ja od siebie uroczyście chciał bym życzyć, aby spełniły się wasze wszystkie marzenia oraz aby nikt nie padl w tym roku
![]() wszystkiego naj...naj...naj.......leprzego ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Orimus
Profesja: Druid
Gildia: Per Aspera Ad Astra
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: sux
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() hmmm :> Wesołych Świąt!
Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia a ja to bym miał szczeście gdybym dostał pacca dziś ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Gildia: Supervisors
|
![]() Wszystkiego naj, naj, naj
Dobrych skilli Dobrego lvl Jeszcze lepszego mlvl Super eq i wszystkiego co najlepsze Xendo - Eardox Sared ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Suwalki
Imię: Patrix Balaya
Gildia: Buba
Świat: Selena
Poziom: 101
Skille: XX
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki, przed domem bałwana i sylwestra do rana!
ŻYCZY PATRIX DLA EKIPY Z TIBII.PL I ICH UŻYTKOWNIKÓW ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Wszystkiego Naj Naj... Nie będę tu miejsca zawalać. Wszystkiego co najlepsze dla użytkowników i Tibia.pl squad
![]()
#39 |
Guest
|
![]() wszytkiego najlepszego dla all userów modów
a szczególne życzenia dla matkusa który stworzył taki super servis o tibii ![]() pisze tu życzenia z tego powodu iż skasowano mój temat |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ![]() |
![]() |