|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
I'm not gay!!!! on topic: nie mam narazie tibia ważniejsza ![]() skasujcie mi tego posta wyżej bo coś sie zwaliło :/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Hehehehe... cale mnostwo odpowiedzi na "Nie!"
![]() Racja, racja ![]() Sam nie mam dziewczyny; po ~4.5 letnim zwiazku doszlo do tego, ze do siebie nie pasujemy ![]() Moja odpowiedz nie!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Nie mam dziewczyny mam parę koleżanek . Kedyś mialem, ale było tak naprawde do kitu!!
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Nie rozumiem dzisiejszej mody na "chodzenie"bo mam 4 przyjaciólki , ale wszyscy mówią , że chodzę z 4 naraz i je oszukuje!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() Zgadzam sie poco dziewczyna w wieku 12/15 lat ja mam 13 lat i niemam dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() ja nie mam dziewczyny ale bardzo chce, jedna bardzo mis ie podoba. kolezanki mowia ze ja tez jej sie podobam, poradzcie mi co mam zrobic mam do niej zadadac? a jak mam zagadac to jak? plz odpiszcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() jak uwazacie...
![]() nie bede pisal ze jestescie glupki, bo wiem, ze zeby znalezc kogos odpowiedniego i wlasciwego trzeba dlugo czekac... ja nie czekalem dlugo... z moją Małą chodze jak juz wspomniałem 1,5 roku prawie, a poznałem ją 2 lata temu... i myśle, że bardzo dobrze ulokowałem uczucia ![]() taaa.... make love - not war ![]() @andy ognisty widocznie na zla trafiles ![]() ![]() kurde, nie wiem, bede moze troche infantylny, ale po koncercie Metalliki jakos sobie po raz kolejny uswiadomilem, ze nie ma nic lepszego jak wyjsc po ciezkim dniu ze szkoly, zboczyc troche z kursu i zajsc pod znany dobrze dom. zadzwonic, spytac o A**e ![]() ![]() ![]() przepraszam, ale po prostu zdem szczesliwy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Nie mam dziewczyny , bo i mlody jestem i ogolnie strasznie niesmialy jestem ;/ Wiec jakbym nawet chcial miec dziewczyna, czy jaks by mi sie podobala to i tak nc by z tego nie bylo. Nie znaczy to, ze kompletnie nie mam kontaktu z dziewczynami. Mam kilka dobrych kolezanek, ale na nic wiecej mnie nie stac...
@Mleczyk: Wszsytko kreci sie dokola koncertu Metallicy ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() @up
dokladnie, to samo czulem podczas nothinga... eh... te kobiety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż
Ja dziwczyny nie mam, (nie licząc tych z koloni bo jak wszyscy wiedzą na kolonii dziwczyny są tylko tak dla jazdy, bez skojażeń proszę) nie mam też przyjaciółek ani na podwórku, ani w szkole. Dlaczego ? Bo na podwórku praktycznie żadnych nie ma, a w szkole mnie nie lubią (przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Sam nie wiem co ze mną będzie ![]() dobra lepiej nic nie mówić dalej ... ![]() ![]() ![]() +EDIT: Nie mając dziwczyny uciekam się do gry w tibię i programowania co pozwala mi o tym zapomnieć...
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() ja nie mam ale sie staram o kogos ale jestem sumny z tego ze NIE ZALOZYLEM NA TEN TEMAT TEMATU!!!!! ludzie nabijacze postow z serii twoj best hit juz sa nudne? trzeba wymyslic inny typ DAJCIE SE SIANA
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
|
![]() Ja nie mam dziewczyny, ale w jednej się kocham i całkowicie podzielam zdanie wszystkich, którzy uważają, że miłość to wspaniałe uczucie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() elos
ja tez nie mam dzewczyny ![]() a mam pomysł bo niechce mo sie nowego zakladac jaki charakter powinna miec twoja dzewczyna (nie tylko charakter ale tym podobne rzeczy czego słuchac powinna itp) pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() ten temat jest po*****ony!! jaki typ !! w*****a mnie to ze ludzie pisza ze maja 12/15 lat i im dziewczyyna niepotrzebna np taki Wieszok 3.... iles postów brzydki jak huj szatana on nigdy nie znajdzie dziewczyny wiekszasc tibijczyków jest brzydkich np karwa tez jest brzydki ten kto gra w tibie to najczesciej ktos kto nie makolegów ani kolezanek jest kujonkiem albo cos z tego stylu i gra calymi dniami w tibie nic pozatym nie robi! 8) zauwazcie ze wszyscy pisza ze nie maja a ten kto zalozyl temat ma pewnie z 12 lat masakra!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Re Up
Temat ci sie nie podoba? Prosze nie postój bo to tylko nabicie Posta Jeżeli komuś sie nie podoba to prosze nie głosować ani nie postować i omijać ten temat z Odległości 1 km (Odezwał sie 8 Latek) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() elos
a mam pomysł bo niechce mo sie nowego zakladac jaki charakter powinna miec twoja dzewczyna (nie tylko charakter ale tym podobne rzeczy czego słuchac powinna itp) eh to bylo glupie własciwie co mnie to obchodzi sorx za ten glupi temat plz nie komentujcie tego wiem ze to glupi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
Tu jest link do zdjecia. http://members.lycos.co.uk/karwusek/Inne/jendrek1.jpg Dziwnie wyszedlem tu ale chyba nie brzydko ;p
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Hehe, JESTES brzydki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Fallen Angel
|
![]() LOL, dobrze że dziewczyny w przedaszkolu nie mielioscie, qrde mini kasanowy