|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy myslisz ze nasi rodacy w tibi są kulturalni ?? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 3.31% |
Nie |
42 | 34.71% |
Zdecydowanie Nie |
75 | 61.98% |
Głosujących: 121. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja nigdy nie klnę. No, jestem taki, że jak przeklnę to mam dużo wyrzutów sumienia. W ogóle jestem niekonwencjonalnie kulturalny. Aha, i jeszcze jedno. Zaznaczyłem słowo "niekonwencjonalnie", ponieważ ja po prostu nigdy nikogo nie przezywam. Co robię jak przyczepi się do mnie nOOb? Mówię o teoriach i prawach fizyki, wyższej matematyce, historii średniowiecza, składzie chemicznym metali półszlachetnych, częstości występowania mieszkańców w określonych rejonach na godzinę, twierdzeniach greckich filozofów, o technice dekonstrukcji i nie wiadomo o czym jeszcze. To zawsze działa... a jak nie działa to wystrzelam z ciężkiej armaty. Co to znaczy? Mówię takiemu nOObowi, że sprzedam mu za 0,3 k jakiegoś Serpent Sworda i mówię, że po zastanowieniu nie zrobię tego, bo mnie wyzywał. Dobra metoda...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Gildia: Fellows Of Death
Świat: Refugia
Poziom: : <
Skille: 75?
Poziom mag.: 5+
|
![]() To ja podam wam świeżą rozmowę z jednym Polakiem (on do mnie napisał pierwszy):
Pl: hej ja: cześć Pl: wiesz po ile chodzi dark helmet ja: około 300gp Pl: a masz na sell ja: nie mam chwilowo Pl: aha Pl: to spier... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Po zachowaniu naszych graczy w tibii. Wiele obcokrajowców zaczyna mieć domniemanie gburów i niewychowanych gówniarzy. Poprostu nasz naród taki jest. Ale nie martwcie się w rosjii i w bloku wschodnim nie jest lepiej. Niestety polacy tacy są...I tego się chyba już nie da zmienić. Byli, są i mam nadzieje że się zmienią...Lecz nadzieja matką głupich. Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie rozumie przesłania tego tematu on ma nawrocić polkaków uczyc zasad wychowania 13 letnie dzieci które wyklinają innych graczy bo mama nie i siedzą w domu za monitorem gdzie im wszystko wolno-.- ;// Klną a sonda nic nie zmieni bo taki już jest Nasza Polska mentalność.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polacy to debile i tyle, większość oczywiście. Tu już nie chodzi o samą kulture, gdyby taki polak był wykształcony to by tak nie gadał. Porównaj sobie angielski szweda i polaka w tym samym wieku. Szwed będzie gadał niezrozumiałym dla niektórych doskonałym angielskim, a takich polaków jest 1 na 50?
Do tego niektóre dzieciaki wychodzą ze skóry gdy im rodzice zabronią siąść na kompa. Jestem pewien, że niejednemu <13 latkowi się wyrwało przekleństwo do rodziców, albo jakieś wredne odpysnięcie. Ostatnio edytowany przez Rethfing on Aldora - 27-01-2006 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() 1) Żeby tylko w Tibii... Ile to ja razy słysze od dzieci lat 3 aż do 70.. (jakaś starsza babka: ty s****ysynie ***any!)
2) To świadczy nie tyle o kulturze co o stopniu rozwinięcia umysłowego i ilorazu inteligencji na poziomie w poblizu zerowego. 3) Ba! Rodzice... własnie, gdzie są rodzice... Przecież dziecko powinno być chociaż w małym stopniu wychowane... Hm, a jestem ciekaw jakby taki naprawde mądry rodzic poszedł do rodziców znajomego z Tibii i poprosił o rozmowe przez Tibie z synem... (Ojciec zabił dwarfa synowi, Syn: TY S****IELU!, Ojciec: szlaban) ^^ |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nasi low lvlowi rodacy, których nazywam "polaczkami" (nie obrażając naszej narodowości oczywiście) są cholernie upierdliwi. Piszą msge co chwile i trują ci tyłek o free itans itd, itp.
![]() |