Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-12-2005, 22:49   #21
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Omg....

Po pierwsze nie dajesz nikomu jakiegos cennego itema na ss jesli nie ufasz mu w 100%. Jak bym kazdemu kto chce na ss dawal ciekawe czy mial bym chociaz p-seta i serpenta. Moje zdanie jest takie chcesz ss lootnij badz kup sobie.

Po drugie co do sharow nie bedę się wypowiadal bo każdy dobrze wie kto sharuje na Guardi ja jestem dumny z tego że gram sam a to czy ktoś mi mówi ze sharuje mam to w du... . Jak uważacie, że ktoś sharuje to nie wiem czy wiecie ale jest takie specjalne forum na tibia.com na którym można to zglosić.

Po trzecie non-pvp takie jest że ludzie kradna loota itd. to normalne na tego typu serwerach.

Po czwarte ja odpowiadalem kiedys tez na wszystkie "Hi" , "Cześć" i co teraz mam uruchamiam gre i spam jak ch.. dlatego juz tego nie robie.

Po piate gracz z wysokim lev nie zawsze jest dobrym graczem tym bardziej na non-pvp tu każdy może zrobic wysoki lewel na choćby na cyklopach a stworki typu wrl badz demon to widuje na ss.

Mimo iż jestem neutralny w tych sprawach coraz bardziej rozpierd... mnie fakt, że co nie wejde na jakies forum to jest Ancienciq to Ancienciq tamto. Czy wy nie możecie sobie odpuscic tego to juz się robi nudne niewiem może czas zacąć expowac a nie oglądać sie na innych. Zawsze jest tak ze jednych ludzi się lubi innych nie ale nie rozumiem po co publicznie wyzywać się i oskarżać.

Pozdrawiam i życze powodzenia.

Browek

Ostatnio edytowany przez Browek - 27-12-2005 o 22:51.
Browek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2005, 23:14   #22
Celoz
Zbanowany

Celoz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
Celoz ma numer GG 2451090 Celoz ma login Tlenu Celoz@o2.pl
Domyślny a to cham! :P

są też inne rodzaje kradzieży: rzuca n ziemie jakiś szit, np. longsword/katana i sie pyta: Have better?
ty rzucasz, i zanim zdążysz zabrać to nagle PUF! i mamy poison fielda i nie da sie ruszyć itemka, potem jak chcesz odebrać to już zależy czy będziesz szybszy a jak odciągniesz itemka od thiefa to on znowu poison fielda stawia i przerypane... :/

WATCH OUT!!!: Thief: Zary ; zabrał mi battle hammera wiem, że to nie tragedia, ale przez niego 2 tygodnie musiałem latać z mace'em
Celoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2005, 12:17   #23
Aftermath
Użytkownik forum

Aftermath's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005

Domyślny

Browek, ale to nie był koleś spotkany w dp i że mu dali DSM na ss. On z nimi huncił i to chyba nic nadzwyczajnego, że ktoś chciałby sobie zrobić "pamiątke". A jak dla Ciebie jest to normalne, że ktoś pod*******a komuś rzecz za kupe kasy, to srry... Wytłumaczeniem nie jest tutaj NON-PVP, bo NON-PVP nie usprawiedliwia złodzieji...
Aftermath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2005, 13:44   #24
NooB from LW
Użytkownik Forum

NooB from LW's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warimński

Stan: Na emeryturze
Imię: Nie
Gildia: gram
Świat: juz
Poziom: w
Skille: tibie
NooB from LW ma numer GG 9402597 Send a message via Skype™ to NooB from LW
Domyślny

Jednym slowem Hamski swiat
Dla kumpla ukrasc dsma to przesada
A zresztą dla glupiego nic nie powiesz
Innymi slowy "Mów do słupa, a słup jak dupa"
NooB from LW jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2005, 16:38   #25
Nasty
Użytkownik forum

Nasty's Avatar

Lokacja: Żagań

Imię: Teesto
Profesja: Knight
Poziom: 16
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
Domyślny

Lub mów do dupy to Cie osra
Nasty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2005, 19:21   #26
Mlooody
Użytkownik forum

Mlooody's Avatar

Lokacja: Wrocław

Imię: Nevinria
Poziom: 64
Skille: 80|84
Mlooody ma numer GG 5988928 Mlooody ma login Tlenu mloodyff@tlen.pl
Domyślny Heh ;P

Hello to ja zyk hmm wiesz czytajac was jakbym czytal forum dla 12 latkow nic procz ,,****a" madrzejszego nie potraficie napisac? Btw. sprawa jakiej sie czepil ten After cos tam.... Sharing. Moze pochwalisz sie kolegom ile ownerow mial juz ten fallan 3? A nasty 2? Sam grales tymi postaciami kolego wiec sam nie jestes swiety..Hmm po 2 moze to mnie nie wytlumacza ale po wylootowaniu dsm ten caly fallan wyskoczyl z haslem ,,Im Rich" i dlugo nie odpisywaliscie na moje zdania a znacie sie z rl wiec wszystko jasne ze tez moglem zostac okradziony.. Za***alem.. no nie uczciwie przyznam ale to moze i tez w ramach tego ze wam nie ufalem.. Mhm czepiacie sie prostych tematów ze anci nie odpisuje na kazde ,,czesc"... skoro ten comander jest taki swiety i przyjazny dla wszystkich,( bo ciekawe z ktorym jego ownerem gadaliscie) bo dostal niespodzianke na swieta od gmow taki ladny napis pod statystykami postaci :,,banished until account sharing". 2 sprawa anci to nie pomoc spoleczna zeby pomagac w kazdych waszych naberskich przypadkach wiec czasem zastanow sie co ty piszesz ba

Ostatnio edytowany przez Mlooody - 28-12-2005 o 19:45.
Mlooody jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2005, 21:51   #27
Aftermath
Użytkownik forum

Aftermath's Avatar

Domyślny

"Za***alem.. no nie uczciwie przyznam" - dalej mi sie nawet nie chce czytać...
stary 28-12-2005, 22:14   #28
Mlooody
Użytkownik forum

Mlooody's Avatar

Domyślny

Opowiedz nam o tych kontach na ktorych grales czlowieczq uczciwy ty nasz buheuheuh Sharing plx0r btw. tej kasy za dsm i tak bym nei zobaczyl ano przyznaj sie ze dalej nie czytasz bo nie umiesz hehueheu
stary 29-12-2005, 08:07   #29
Nasty
Użytkownik forum

Nasty's Avatar

Lokacja: Żagań

Imię: Teesto
Poziom: 16
Skille: 53/53
Evul

Hmm nie potrafisz sie uczciwie przyznac? a nie pamietasz jak pisales ,,plx thief" ?? wiec teraz nie zmieniaj tematu , a poza tym DSMem chciales ukrasc C armor jako niby zaliczka ,,postaw na dp a ja odrzuce ci Dsma , nie postawisz nie ufasz mi nie ma Dsma " czy roznica bylo trade??

Ostatnio edytowany przez Nasty - 29-12-2005 o 08:08.
Nasty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2005, 11:58   #30
Aftermath
Użytkownik forum

Aftermath's Avatar

Domyślny

umiem czytać ale takich idiotyzmów to mi sie nawet nie chce... idź pobaw sie tym DSMem jak dla Ciebie jest ważniejszy od kumpli... idiot -.-
stary 29-12-2005, 13:26   #31
Mlooody
Użytkownik forum

Mlooody's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nasty
Hmm nie potrafisz sie uczciwie przyznac? a nie pamietasz jak pisales ,,plx thief" ?? wiec teraz nie zmieniaj tematu , a poza tym DSMem chciales ukrasc C armor jako niby zaliczka ,,postaw na dp a ja odrzuce ci Dsma , nie postawisz nie ufasz mi nie ma Dsma " czy roznica bylo trade??
Omg chlopie zalosny jestes kiedy ja to powiedzialem :|bo nie przypomninam sobie btw jakbys mial film lub screna to co innego. A co do tego Aftermatha po 1. To nie sa moi kumple (ani nie byli )
po 2. Thiefs z rlq plz
A wlasnie dostalem wiadomosc na gg od ktorego z was :
1911227)
jade dzis do wrocka
(1911227)

(1911227)
spotkamy sie
(1911227)
baba
(1911227)
baaannn

Ban plz ? :*
Yours Zyk ;>
stary 29-12-2005, 21:49   #32
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Browek
Gildia: Nobles
Poziom: 101
Skille: 87/85
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aftermath
Browek, ale to nie był koleś spotkany w dp i że mu dali DSM na ss. On z nimi huncił i to chyba nic nadzwyczajnego, że ktoś chciałby sobie zrobić "pamiątke". A jak dla Ciebie jest to normalne, że ktoś pod*******a komuś rzecz za kupe kasy, to srry... Wytłumaczeniem nie jest tutaj NON-PVP, bo NON-PVP nie usprawiedliwia złodzieji...

Powiem tak Dory zwyczaj nie pozyczaj

Btw. Ja nie plakalem jak mi koels c-arma i fs zaj...l na samym starcie serwa bo sie przyjaznil dalem na ss i podpier.. mpa daje na ss ludziom ktorych jestem w 100% pewny dlatego go jeszcze mam.

Rada dla Ciebie nie poloj z nieznajomymi tylko z kolegami jak tak robie i nie ma zadnych jazd o loot'a
Browek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2005, 22:57   #33
AncienciQ
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły

Imię: Ancienciq
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aftermath
umiem czytać ale takich idiotyzmów to mi sie nawet nie chce... idź pobaw sie tym DSMem jak dla Ciebie jest ważniejszy od kumpli... idiot -.-
Zalosne nabijanie postów
stary 29-12-2005, 23:46   #34
Aftermath
Użytkownik forum

Aftermath's Avatar

Domyślny

Co do Zyka:
po 1.żałosny jesteś... mogłem zrobić ssa z tym c-armem, ale nie o to tu chodzi, już mi to zwisa, największą karą dla Ciebie bedzie to, że jesteś złodziejem i nim zostaniesz...
po 2. to nie moje gg, bo moje masz
co do Browka:
thx, ta sytuacja napewno mnie tego nauczy
co do Anc:
jak byś chciał wiedzieć, to te konto zostało założone tylko po to, aby założyć ten temat, to po co mi nabijanie postów?
ps. pomyśl co ty zrobiłeś pisząc tego posta nademną
stary 30-12-2005, 08:37   #35
Duch Guardi
Użytkownik Forum

Duch Guardi's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Domyślny

mi wczoraj chabli lootobag na krasnalach ktury ważył 11.000 oz -.- 7 ludzi ciepło sie na 1 worek i wrzucili mi go do lawy w kaz
Ale ja to smole przeciesz to tylko gra
stary 30-12-2005, 12:48   #36
Kondzio K-ce
Użytkownik forum

Kondzio K-ce's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Kozienice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sunver
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Dziwne rzeczy sie na tej Guardii dzieją...
Nie wiem co o tym myśleć, ale Ancienciq jest chyba Bogu Ducha winny...
Po prostu, sytuacja uczy nas, że złodziej złodziejem pozostanie,
a lootnietych itemów się osobom niezaufanym nie pokazuje

Ziomek de'S, rl kumpel mówił mi ze Ancienciq spoko koleś, zawsze chętny do pomocy ale faktem jest, nie każdemu można o każdej porze pomóc...

Refugia RoX
Kondzio K-ce jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2005, 23:03   #37
Kant
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 12 2005

Stan: Na emeryturze
Imię: Arkador
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 44
Poziom mag.: 50
Domyślny

Niestety tak to juz jest, ze na każdym świecie non pvp roi sie od osobników, dla których ogólno przyjęte zasady poszanowania innych osób, a tym bardziej ich rzeczy, sa nieistotne.
Na Celescie - wyprobowywany jest wlasnie pomysl - ktory ma przekonac pewna Gilde (a dokladniej jej liderów ) do zaniechania takich prostackich zwyczajów (chodzi o kradziez loota).
Zasad jest banalnie prosta - codzinnie zasypujesz domek zlodzieja smieciami (rozwalone meble, skrzynie, krzesla, kwiaty, zgnite sery itp) w ilosciach hurtowych tak zeby mial zabawe zbierani i oczyszczania swojego pieknego domku.
Na ile skuteczne ??? Te z pozoru glupie czynnosci z czasem przynosza efekt.
Zlodziej po 3 dniach zaproponowal ze odda czesc (600gp z 3K) lootu i 40 hamów z dargów (z 54 które ukradł) - negocjacje trwaja dalej.

a tak na marginesie .. czy warto szargac reputację za taki loot??

pozdrawiam

Kant

P.S. Zlodziej nie jest polakiem
Kant jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 08:11   #38
Marvel
Użytkownik Forum

Marvel's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005

Poziom: 170
Skille: 98/98~
Poziom mag.: 8~
Domyślny -.-

Drugi Dren'maly, który w identyczny sposób ukradł mojego Vampire Shielda i 20k Trudno podniosłem sie po stracie i zlewam na niego.
A co do Zyka pierwszy owner był wporzo, tego nie znam wiec się nie wypowiadam.
To lojalnosc!
Marvel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 08:33   #39
kazik1
Guest

Domyślny

No cuż na Guardi prawie same "złodzieje" np Piyu'ka Commander'Hell i Rozorektor dali jej invita do haty a nastepnego dnia hatka pusta .

Hoppy Hopp dal invita Piyu'ka na nastepny dzien all mmsy ,gsy,g legsy,h army Caly domek pusty... :/ . Jak tu komu zaufac ?.

A jesli ktos chce sie z tirveliusa zkontaktowac niech zaloży Postac na Furora
i piszczie do Imargam [116 lvl EK ] ,albo Imargam on Kyra [ 1 lvl ] to jest Tirveliusa . Pozdro dla Sir Scorpa,Commander'Hell,Ancienciq,Tirveliusy,Rozarek tora,i dla All w gildi Eternal Guardians of Avalon a szczegulnie dla Lady Andrivete of Avalon i Magus of Avalon za uratowanie mnie na pohu .

P.S

Zchakowali mi Nix Sky Master pomuzcie mi odzyskac a miela mi tez jakim cudem haknol plis help !! ; )
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 16:57   #40
Pur van Sadzio
Użytkownik Forum

Pur van Sadzio's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kaczory

Imię: James Howk
Gildia: \./
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: 42/40
Pur van Sadzio ma numer GG 7198514
Domyślny

Niestety Guardia jest takim swiatem ze wszscy kradna.Wszystkim to wisi bo razswiat non-pvp a po drugie na guardii gm-wie cos nie zabardzo rwia sie do pracy. Inaczej bylo zanim Tirevliusa bylo retired. I wiem to z wlasngo doswadczenia bo osobisce gram na guardii. A jak bym juz mial dawac itemy to daje tylko mojemu kuzolowi z Rl bo nikomu tam nie mozna ufac :/
Pur van Sadzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania