|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
|
![]() ja bardzo różnie jak robie runki na rotach to śmiechu warte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Buuuuu
|
![]() Jesli liczyc ile tylko wyciagam kasy z hunta to bedzie (na godzine):
Z cyklopow 2-4k Z dwar guardow 5-15k Ze smokow 3k+ Z orkow (orc caves/orc land) 5-10k Po odliczeniu run zwykle wychodzi 1-2k zysku na czysto (poza smokami z ktorych zwykle sa straty). W czasie treningu zwykle zarabiam 100-300gp na godzine.
![]() |
#24 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm jak ja expie tylko na jednym poziomie guardow z moim distem 62 to zarabiam hmm....
W ciagu okolo poltorej godziny 5-10k ale z tego musze potem wydac kase na bolty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziennie w kasie jakieś 8k ale to na rootach i zwykłych dwarfach i 30-40k exp
![]() Pytanko: Jak rycek podczas treningu zarabia? Chyba że rybki łowi i je potem sprzedaje, ale czy warto?
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() No zalezy od dnia jak dobry na zamku to 2 k
ale musi byc naprawde dobryyyyyyyy 8) ![]() ale jak zly ktos kradnie rzeczy to 500 gp to jest dobrze ![]() ![]() no najwiecej to zarobilem w jeden dzien tylko w zamku kolo Ab to wlasnie 2k rekord 8) ![]() zobacze jak bedzie dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nikt ważny
|
![]() hmm sam nie wiedziałem ile to ja zarabiam do czasu kiey miałem rano puste depo (czyli bez lootu i bez gp) a pod wieczór sprzedałem itemki z domku o wartośi 15k a nastepnie po sprzedaniu lootu(nie sprzedałem jeszcze ~10-15kusz) kupołem sobie 4 blessy i jeszcze troche zostało. czyli zarobięłm wtedy około 25k ale to nie był mój najlepszy dzień bo dużo ludzi na spawn mi wchodziło( dobijający jest taki low lvl co pwadnie i sie cieszy ze zalatwi kilka guardow z gfb a do cienie mówi że ty nie rzadzisz spawnem....)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zależy od tego co robie, jeżeli renuje caly dzionek(rzadko sie zdaza) to okolo 7k zarabiam ajezeli expie na cyco to 4k na godzinke.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Zależy, jak na ghostlandzie jest mało ludzi to zbieram tyle ile moge wracam do carlin sprzedaje i jest 1k+ za jeden kurs.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() A ja bardzo różnie zalezy co wypadnie, ale głownie jest tak (grając palkiem) że gp które wypadnie wydam na strzły i wychodzi na 0 ale loot (kusze, battlehammery itp) trzymam w depo i jak sie troche uzbiera robie wycieczke do thais i na fibule.
I troche niena temat: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Ja se w rodzinnym ab siedze i na szkieletach i na guchulah.Codziennie togdzies 800gp wyciongam po0,30min-1,3h
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() jak nie trenie to knajtem zarabiam ok.1k dziennie ale i tak wydaje wiekszosc
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zalezy jaki dzien
Jak chce zarobic to jestem w stanie 50k na dzien utluc. A tak przecietnie okolo 10k dziennie ( granie na lajcie ) Pozdro
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() ja dzennie jakos 500gp ale ja mam dopiero 12lev
i wole trenowac a nie zabierac kase pozdro kel |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
|
![]() Ja nie wiem ile zarazbiam bo muj kolega co ma zemnom postać to on hodzi zarabiac a ja robie hmm dlaniego rzeby wieciej zarabiał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() ja chodze moim pallem do ghostlandu. Jak jest full resp to biegam do miasta jak tylko nie mam capacity na czapeczki. Czyli w~30min~1k. Al musze z tego kupić strzaly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Ja ostatnio nie zarabiam, ale trace na mana fluid i puste runki i tak wychodzi ze trece dziennie 2k>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() 4k dziennie no czasem 8k. to zalezy ile gram(zgadnijcie na czym zarabiam)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ja jak grałem palladynek to zarazbiałem dziennie około 150k a teraz gram knightem który jescze ma niski level ale juz nie długo sie wyrobi to robie nim na 5h huntu około 60k
![]() |
![]() |
![]() |