|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Boze jak facc wuszcza to dopiero po Restarcie Kupcie pacc<tak jak ja > Przez tibie.pl
![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() rook
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() @~Arthas~
Kyra to hardcore, więc rook to będzie męczarnia. Jak wpadłem z kumplami na otwarcie Grimery dla FACC to expiłem na pojedyńczym respie rata pod Academy. ; d Najważniejszy będzie początek, żeby zrobić szybko 2 lvl i wyjść z miasta na inne respy. ps: nie zabijajmy sobie nawzajem mobów bo to nie ma sensu ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() Popieram przedmowce... najbardziej denerwujaca rzecza na rooku sa n00by blokujace Cię lub zabiajajace twoje potworki...
War Sux !!! Peace Rox ![]() Chcialbym zeby Kyra byla spokojnym swiatem... niestety jakies wojny tam sa... mam nadzieje ze bedzie PEACE 4EVERYBODY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Grales kiedys na nowym swiecie
![]() ![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie nie buzuj sie tak
![]() Jak to bedzie sie zobaczy mam nadzieje ze szybko przejde rook'a i zaczne zabawe na main ![]() Hail ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() napiszcie mi jak sie robi coomenta na tibia.com plx na swoim accouncie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Troche nie do tematu ale dobra.... Wchodzisz na Swoj account... tzn logujesz sie na niego na stronie www.tibia.com i nadole masz postacie i do tej co chcesz zrobic komenta klikasz EDIT i wpisujesz... akcpekt i masz
![]() Hail KyRa ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() @paior
Właśnie takie myślenie jest złe. "Muszę expić i skakać po innych, żeby być lepszym!" Teraz powiedzmy, że Pan X expiąc na cudzych mobach trafia na grubą rybę bez PACC, której własnie zabił mobka. Bluzgają się. X chowa za kumplami, Pan Y za swoimi i akcja murowana. ; ) Co do wojen to są nawet fajne, bo coś sie dzieje i daje to smaczku tej całej grze, ale chamstwa nie powinno sie tolerować... Taki mały offtop wyszedł ale co tam : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Skie
Profesja: Knight
Gildia: nie pamietam :)
Poziom: 8
Skille: 34\32
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() kyra......rook.......KOSZMAR
nie da sie expic wszystko zajete jak uda ci sie trafic na trola to zaraz z 5 osob sie zbiega i leje go. ale mi sie udalo jestem na mainie i ciesze sie z tego teraz tylko trzeba skillowac (a nie ma na czym expienie tex SUX wszystko zajete przez wyzsze lvl) pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już ktoś pisał, że bez kolegów tam nic nie zrobisz. Po kilku dniach są napisy New record: ~800 playerd logged in
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() ten rook na kyrze to masakra bedzie...ale cos czuje ze dam rade stawic czola....ktos napisal ze expil na rspie pojedynczego rata....n/c ale sie usmialem HAHAHA
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() @Delarev
Nie ktoś tylko Ja. ; p Tak poza tym lepiej zrobić skok z 1 lvla na 2 w ciągu 30 minut, niż latać po innych respach jak idiota i kosić 50 expa/1h jak dobrze pójdzie... Ale w końcu masz lepsze pomysły na exp panie 'stawiam czoła' ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() do jutra zaczekam ale zeby jeszcze dzisaj było i jestem ciekaw jakie ceny bedom na swicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() o nie juz pasozytow wpuscili
![]() nie dosyc ze samych paccow jest 800+ na serverze to jeszcze pacce teraz ![]() Boze zlituj sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() trzeba zaczekac jak ktos wyjdze z maina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Mi sie wydaje ze jednak faccow wpuszcza za pare dni. Zmiana na tibia.com w informacji obok nazwy serwera moze jedynie sugerowac to iz dasie zrobic juz chara na tym serwie, a gracbedzie mozna 14 dni od otwarcia serwera dla paccow.
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() Hehe... Wodkos, ty tam sie nie podniecaj, tylko rob lvl i ghula mi stawiaj do treningu ;D, a co do rooka to moj rekord ponad 2h, ale tutaj mysle po wpuszczeniu faccow i kolejki, tak 2-3 dni. Oczywiscie bez sylwestra, bo wtedy nalezy sie bawic, a nie grac przez cala noc w tibie ;p ;]. Apropo protectow to mam juz kilka, 37 ms i 22 ek, jak narazie, a mysle ze jak wyjde z rooka to sie znajdzie jeszcze paru zagubionych przyjaciół ;]
Pozdro All Dobrej Zabawy na Sylwestra! ;] |
![]() |
![]() |