|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Po.1 Jestem w gimnazjum ![]() Po.2 Niestety nie należe do osób które nie rozumieją co piszą,jak już mówiłem wychowałem się wśród starszych pokoleń,róznych grup społecznych (skate,punkowie,Brudasi) zadaje się się z inteligentnymi osobami,nie z plebsem.Myślisz że mój wiek mówi o mnie wszystko??natomiast ja nie wierzę że ty masz 17 lat.Bo twoje posty stoją na owiele niższym poziomie. Po.3 Wracając na pandorię.Sądzisz że po lvl'u możesz poznać moją wiedzę?? Jestem na tym serverze od początku.ty zapewne nie pamiętasz wojny ze szwedami,erze Yatteringa,Oblężenia thais,Panowania Nareliego na serverze.Wiem o tym serverze dużo,bo gram na nim od początku.tutaj wykształciłem się z nooba na normalnego gracza,założyłem rodzinę Wizardów,z której przetrwała tylko Anetka. Lvl i Wiek to nie wszystko...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 31-12-2005 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Waldus ja cie bardzo lubie ale.. jakby ci to powiedziec grzecznie..hmmmm... od******* sie od Ariamy
![]() ![]() Pzdr
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Megareign
Profesja: Sorcerer
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Jeśli chodzi o autora tematu to jeśli cię to pocieszy gram na pandorii od początku, zaczynałem grać z Ikebo, Wulfem, Wroną, Tie itd. moge się poszczycić dwoma charami knajtem na 44 i magiem na 33, Tibia to nie tylko codzienne walenie leveli, myślę (chodź może się myle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja sie mam odp***olić?? To ona zaczeła,i niech ona się odpier***oli.... ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 01-01-2006 o 10:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Cytuj:
Coz po 1 ja sie szykuje do matury a ty za pare lat dopiero egzamin gimn. ale ok. po 2 hm...w czasie wojny gdy jak mowisz bylo oblezenie thais gdy ty siedziales zapewne w depo tak jak inni ja walczylam ze szwedami majac red skulla i wlasnie yattering z tie uratowal mnie przed goniacymi mnie szwedami no ale ok neiwiem moze twoja wiedza wychdozi poza to co uslyszysz stojac pod depo lub wyczytasz na tibia.com?? no nic Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
NIe siedziałem w dp,miałem wtedy malutki lvl (podajrze 18 druid) ale pomagałem polakom jak mogłem,fraga nie nabiłem ![]() ![]() ![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Staszów
Imię: Ikebo Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grey Ninja Penguins
Poziom: 122
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Ciekawych rzeczy sie tutaj dowiaduje.
![]() Powiem jak to wyglada z mojego punktu widzenia. Staram sie odpowiedziec na kazde pytanie zadane mi przez tzw. "nisko levelowa postac", ale niekiedy jest to meczace gdy co 30 sekund pisze ktos do ciebie: "daj cos" etc. Mam jedna zasade, jesli ktos jest natretny czy po prostu glupi dostaje blyskawicznego ignora. Dla takich nie ma przepros. P.S. Kiedy pisze tego posta rownoczesnie sobie trenie. I co widze? All krasnale ubite i stoi biedny polak, nad jego lebkiem pyka exp z MOICH dwarfów. Szlag mnie trafil: 12:31 Alam Varust: yo 12:31 Alam Varust: yo 12:31 Alam Varust: yo 12:32 Alam Varust: dasz cos 12:32 Alam Varust: ? 12:32 Ikebo Destroyer: kur** 12:32 Ikebo Destroyer: jaki lol 12:32 Alam Varust: plz -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Iki sie boi trenić z ludźmi żeby nie mieć pza ?
![]() ![]() A ja też się moge poszczycić jak walczyłem na wojnie ^^ byłem na fibuli, i każdy stał naokoło wejścia w biało czerwonym outficie ![]() ![]() ![]() ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak była wojna to ja tylko sobie hmmy robilam a gdy przychodzili swe do ab to chowałam sie w depo.. bo w koncu co mozna zrobic z 16 lvl?
![]() I zgadzam sie z Ikebem... mnie juz męczy to "daj cos" i czasami nie wytrzymuje i wredna sie robie ![]() ![]() a co do low lvl ...Bądzcie mili i skonczcie z tym "daj cos" plx ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ja przyszedłem za późno :/ zatałem już same ciała,i troche krzątających się iskierek naokoło i krwi,skulla wbiłem w 15 sec,na szczęście nie ubili mnie bo byłem już biało-czerwony.Polacy i na tej wojnie byli noobami,zabijali siebie nawzajem.Padło więcej polaków niż swe,bo tamci zdążyli szybko się domyśleć i pochować do PZ'ta.Ja pamiętam jak pilnowałem gh nad północną bramą (nie pamiętam jak się nazywa) ja lvl 18,w środku 4 swe po 30 lvl'e,żuciłem fire fielda w przejściu,i mnie wyśmiali ![]() Rozłączyłem się dopiero kiedy ktoś żucił hasło "Exiva "Nareli" Dla przypomnienia : Nareli,wtedy bohater swe,best lvl nie uczestniczył w wojnie,tylko siedział w venore...szła nas cała gromada,ze dwudziestu.ale potem sie rozłanczali,i rozłanczali.Aż wkońcu zostało nas pięciu.Jakiś czas puźniej log,ale miałęm ss'y kiedy stałem w szeregu z 50 polakami,i wszyscy się darli "Poland Rulez" Nie zapomne tego ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 02-01-2006 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ops coś zle zrobilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ UP
Lol??A ty kto??Zarejestrowana dzisiaj,i już podwójny post...do tego nikt nie wie o co chodzi.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @Hybryda: Nie dziwie sie ze wiele razy byles nazywany noobem, debilem etc. jezeli wyskakujesz z tekstami typu "oh, alez sie zawiodlem na tobie bo chcialas expic a nie leciec mi po jedzenie, przeciez bym cie wynagrodzil...bla bla bla" <= nie sadzisz ze to ciut zalosne ![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 03-01-2006 o 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() nie chciałem aby ktoś mi biegał po jakieś kretyńskie jedzenie,nie wiem kto wymyslił taką bzdurę,zawsze przy sobie miałem około 300 grzybków.
jedyne o co prosiłem kiedyś pewną osobę lub chciałem prosić to RUNY ,chociło o kupienie run dostępnych tylko dla facc,konkretnie to miały być magic walle,energy bomb itd...z tego co wiem to spacerek do sklepu jest chwilą a nagroda moze być dosyć korzystna.no ale właśnie o to chodzi ze polak polakowi WILKIEM! ginewra kiedys stwierdziła ze dobrze by było jakby mnie zabili ;] wiec cieszcie się wilki....mnie juz nie ma na tym serwerze.....zbiorowisku kretynów i gówniarzy,udławcie sie własnym jadem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() tylko o to jak strasznymi frajerami są polacy.....
tak jak wielu juz napisało 80% to dupolizy.....z kolei taki ktoś jak tie....to zdrajca;] a że odemnie czuć plucie jadem to wynika z tego że teraz nadrabiam wszystko;] badź dpbrym koteczkiem to zostaniesz tylko wy.....chany w dupe przez własnych rodaków ;] ja bynajmniej miałem pewną koncepcję,ideę. tu nie chodzi o to zeby wszyscy chrzanili farmazony "ojeju jakiś ty fajny" bo mam to w dupie....ale jeśli mnie nie lubisz to powiedz do K.....y Nędzy WPROST-"SPIEPRZAJ!" a nie udawaj kolegę bo przynosi ci to jakies korzyści.koleżanka wyzej miała odwage napisac ze dała mi ignora bo poprostu mnie nie lubi I TYLE! a koncept pana tadeusza wpisanego w tome book lub w kilkanascie nie był taki zły,moznaby sobie trenć i zerkać i czytać. załoze sie ze tak naprawde jakby moje booki latały po trade sam bys kupił za niezbyt wysoką cenę. i jeszcze raz powtarzam.....S....am na to ze zabił mnie dwa czy 10 razy jakis cymbał,ta gra poprostu straciła sens,smak,kolor....a wielu ludzi straciło w moich oczach. starałem sie byc ok....pomóc cos zrobić i tak dalej...ale widać bycie "dobrym" albo praworządnym nie jest opłacalne,przykładem są h levele okradające i zabijające 10 razy słabszych graczy. pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
...inna rzecz ktora mnie ciekawi to to ze niby grasz od poczatku serwa a w takiej sytuacji miales tylko jedna osobe z pacciem ktora mogles poprosic o kupienie ci tych run, no to faktycznie wahlarz twoich znajomosci po prostu zwala z nog, to chyba o czyms swiadczy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze takie male pytanko: po co knightowi "konkretnie to miały być magic walle" jezeli cos przeoczylam i masz odpowiedni mlvl do ich stosowania to z gory przepraszam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany