Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-12-2005, 22:08   #21
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ariama
Forum jest to cos na czym KAZDY moze wyrazic swoje zdanie hm... byc mzoe wiem co to jest dlatego ze jestem w liceum a nie tak jak ty w szkole podstawowej ..... pojedziesz mnie?? jak? ty polowy zdan ktore piszesz nierozumiesz znaczen
@Taube coz ale niestety Walekifa nieumie dyskutowac i odrazu mnie "jedzie" jak on to mowi takze kto kogo obraża ?

Po.1 Jestem w gimnazjum 13-14 lat(niedługo urodziny ;d) To rocznik 1 gim.

Po.2 Niestety nie należe do osób które nie rozumieją co piszą,jak już mówiłem wychowałem się wśród starszych pokoleń,róznych grup społecznych (skate,punkowie,Brudasi) zadaje się się z inteligentnymi osobami,nie z plebsem.Myślisz że mój wiek mówi o mnie wszystko??natomiast ja nie wierzę że ty masz 17 lat.Bo twoje posty stoją na owiele niższym poziomie.

Po.3 Wracając na pandorię.Sądzisz że po lvl'u możesz poznać moją wiedzę?? Jestem na tym serverze od początku.ty zapewne nie pamiętasz wojny ze szwedami,erze Yatteringa,Oblężenia thais,Panowania Nareliego na serverze.Wiem o tym serverze dużo,bo gram na nim od początku.tutaj wykształciłem się z nooba na normalnego gracza,założyłem rodzinę Wizardów,z której przetrwała tylko Anetka.

Lvl i Wiek to nie wszystko...

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 31-12-2005 o 22:09.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-12-2005, 22:57   #22
Murderer
Użytkownik Forum

Murderer's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
Murderer ma numer GG 6920782
Domyślny

Waldus ja cie bardzo lubie ale.. jakby ci to powiedziec grzecznie..hmmmm... od******* sie od Ariamy i zapewniam cie ze ona pamieta ta wojne
Pzdr
Murderer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 23:48   #23
Tomeczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny gracz
Imię: Megareign
Profesja: Sorcerer
Świat: Pandoria
Tomeczek ma numer GG 4303376
Domyślny

Jeśli chodzi o autora tematu to jeśli cię to pocieszy gram na pandorii od początku, zaczynałem grać z Ikebo, Wulfem, Wroną, Tie itd. moge się poszczycić dwoma charami knajtem na 44 i magiem na 33, Tibia to nie tylko codzienne walenie leveli, myślę (chodź może się myle ) że niski lv nie oznacza że jesteś noobem, liczy się twoje podejście do gry itd. sam gram w tibie 4 rok i maksymalnie wbiłem 54lv ale poznałem killku naprawde prawdziwych porządnych ludzi i wiem że moge im zaufać, z kilkoma nawet spotkałem się na rl i nigdy ich nie zapomne, powtarzam lv nie ma znaczenia, znam kilku typków którzy mają poniżej 20 lv ale wiem że potrafią grać i znają się na tym powtarzam TIBIA TO NIE TYLKO EXPIENIE
Tomeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 02:49   #24
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wodomuvu_Secura
Waldus ja cie bardzo lubie ale.. jakby ci to powiedziec grzecznie..hmmmm... od******* sie od Ariamy i zapewniam cie ze ona pamieta ta wojne
Pzdr

Ja sie mam odp***olić?? To ona zaczeła,i niech ona się odpier***oli....

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 01-01-2006 o 10:01.
stary 01-01-2006, 11:21   #25
Ariama
Użytkownik Forum

Ariama's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Po.1 Jestem w gimnazjum 13-14 lat(niedługo urodziny ;d) To rocznik 1 gim.

Po.2 Niestety nie należe do osób które nie rozumieją co piszą,jak już mówiłem wychowałem się wśród starszych pokoleń,róznych grup społecznych (skate,punkowie,Brudasi) zadaje się się z inteligentnymi osobami,nie z plebsem.Myślisz że mój wiek mówi o mnie wszystko??natomiast ja nie wierzę że ty masz 17 lat.Bo twoje posty stoją na owiele niższym poziomie.

Po.3 Wracając na pandorię.Sądzisz że po lvl'u możesz poznać moją wiedzę?? Jestem na tym serverze od początku.ty zapewne nie pamiętasz wojny ze szwedami,erze Yatteringa,Oblężenia thais,Panowania Nareliego na serverze.Wiem o tym serverze dużo,bo gram na nim od początku.tutaj wykształciłem się z nooba na normalnego gracza,założyłem rodzinę Wizardów,z której przetrwała tylko Anetka.

Lvl i Wiek to nie wszystko...

Coz po 1 ja sie szykuje do matury a ty za pare lat dopiero egzamin gimn. ale ok.

po 2 hm...w czasie wojny gdy jak mowisz bylo oblezenie thais gdy ty siedziales zapewne w depo tak jak inni ja walczylam ze szwedami majac red skulla i wlasnie yattering z tie uratowal mnie przed goniacymi mnie szwedami no ale ok neiwiem moze twoja wiedza wychdozi poza to co uslyszysz stojac pod depo lub wyczytasz na tibia.com?? no nic Pozdrawiam

Kontakt pod numerami gadu-gadu 11006431 lub 3066199
Ariama jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 11:45   #26
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Coz po 1 ja sie szykuje do matury a ty za pare lat dopiero egzamin gimn. ale ok.
Więc życzę powodzenia

Cytuj:
po 2 hm...w czasie wojny gdy jak mowisz bylo oblezenie thais gdy ty siedziales zapewne w depo tak jak inni ja walczylam ze szwedami majac red skulla i wlasnie yattering z tie uratowal mnie przed goniacymi mnie szwedami no ale ok neiwiem moze twoja wiedza wychdozi poza to co uslyszysz stojac pod depo lub wyczytasz na tibia.com?? no nic Pozdrawiam

NIe siedziałem w dp,miałem wtedy malutki lvl (podajrze 18 druid) ale pomagałem polakom jak mogłem,fraga nie nabiłem ale byłem w centrum bitew,i też prawie padłem .Na drugi dzień polacy spamowali help channel,że szwedzi odbili Thais,i niemogą wyjść ze świątyni,i żeby im pomóc. To był czasy .Ale to już inna sprawa.NIe będe się tutaj z tobą kłucił,nie poto tu jestem,i nie sprawia mi to przyjemności.Na drugi raz nie patrz tylko na wiek plx,bo młodzi ludzie potrafią zaskoczyć

stary 02-01-2006, 11:46   #27
Ikebo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Staszów

Profesja: Elite Knight
Poziom: 122
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ciekawych rzeczy sie tutaj dowiaduje.

Powiem jak to wyglada z mojego punktu widzenia. Staram sie odpowiedziec na kazde pytanie zadane mi przez tzw. "nisko levelowa postac", ale niekiedy jest to meczace gdy co 30 sekund pisze ktos do ciebie: "daj cos" etc. Mam jedna zasade, jesli ktos jest natretny czy po prostu glupi dostaje blyskawicznego ignora. Dla takich nie ma przepros.

P.S. Kiedy pisze tego posta rownoczesnie sobie trenie. I co widze?
All krasnale ubite i stoi biedny polak, nad jego lebkiem pyka exp z MOICH dwarfów.
Szlag mnie trafil:

12:31 Alam Varust: yo
12:32 Alam Varust: dasz cos
12:32 Alam Varust: ?
12:32 Ikebo Destroyer: kur**
12:32 Ikebo Destroyer: jaki lol
12:32 Alam Varust: plz

-.-
Ikebo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 16:18   #28
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Iki sie boi trenić z ludźmi żeby nie mieć pza ? na dwarfach trenisz ?

A ja też się moge poszczycić jak walczyłem na wojnie ^^ byłem na fibuli, i każdy stał naokoło wejścia w biało czerwonym outficie i jak padło 2 swe to przestali oni wchodzić na góre i Tie kazał low levelon iść stąd. A ja tam z 17 levelem i mnie lał i musiałem iśc omg ale to bylo idiotyczne.. A jak się wkurzałem że taki lol mnie leje ^^ A później polacy stali naokoło GH szwedów i szwedzi sie bali wyjść i ja latałem naokoło i krzyczałem "muahahah swe noobs" i na tradzie też tak pisałem i jakiś koleś mi napisał "czemu tak uważasz" ze szwecji oczywiście i ja mu mówie "bo tak" a koleś mi zacząl nawijać że w szwecji jest pełno emigrantów z polski i że to ja jestem noob a ja go wyśmiałem a na pare dni później jak polacy przegrali to już takie niektóre nooby robili rsy na trolach i ja chciałem lać a oni "zrobiłem na swe". Polacy to śmieszni ludzie wliczając w to mnie ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 17:11   #29
Anetka Wizard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Ełk

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

jak była wojna to ja tylko sobie hmmy robilam a gdy przychodzili swe do ab to chowałam sie w depo.. bo w koncu co mozna zrobic z 16 lvl? na wojnie bym tylko przeszkadzała xD
I zgadzam sie z Ikebem... mnie juz męczy to "daj cos" i czasami nie wytrzymuje i wredna sie robie no bo kazdy ma granice wytrzymałości...

a co do low lvl ...Bądzcie mili i skonczcie z tym "daj cos" plx i gdy odpisuje sie wam "nie dam nic" nie wyskakujcie z wyzwiskami -.-
stary 02-01-2006, 23:11   #30
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
Iki sie boi trenić z ludźmi żeby nie mieć pza ? na dwarfach trenisz ?

A ja też się moge poszczycić jak walczyłem na wojnie ^^ byłem na fibuli, i każdy stał naokoło wejścia w biało czerwonym outficie i jak padło 2 swe to przestali oni wchodzić na góre i Tie kazał low levelon iść stąd. A ja tam z 17 levelem i mnie lał i musiałem iśc omg ale to bylo idiotyczne.. A jak się wkurzałem że taki lol mnie leje ^^ A później polacy stali naokoło GH szwedów i szwedzi sie bali wyjść i ja latałem naokoło i krzyczałem "muahahah swe noobs" i na tradzie też tak pisałem i jakiś koleś mi napisał "czemu tak uważasz" ze szwecji oczywiście i ja mu mówie "bo tak" a koleś mi zacząl nawijać że w szwecji jest pełno emigrantów z polski i że to ja jestem noob a ja go wyśmiałem a na pare dni później jak polacy przegrali to już takie niektóre nooby robili rsy na trolach i ja chciałem lać a oni "zrobiłem na swe". Polacy to śmieszni ludzie wliczając w to mnie ;]
Hah,miałem przez 2 dni wyższy lvl niż Krzysiu

Ja przyszedłem za późno :/ zatałem już same ciała,i troche krzątających się iskierek naokoło i krwi,skulla wbiłem w 15 sec,na szczęście nie ubili mnie bo byłem już biało-czerwony.Polacy i na tej wojnie byli noobami,zabijali siebie nawzajem.Padło więcej polaków niż swe,bo tamci zdążyli szybko się domyśleć i pochować do PZ'ta.Ja pamiętam jak pilnowałem gh nad północną bramą (nie pamiętam jak się nazywa) ja lvl 18,w środku 4 swe po 30 lvl'e,żuciłem fire fielda w przejściu,i mnie wyśmiali

Rozłączyłem się dopiero kiedy ktoś żucił hasło "Exiva "Nareli"

Dla przypomnienia : Nareli,wtedy bohater swe,best lvl nie uczestniczył w wojnie,tylko siedział w venore...szła nas cała gromada,ze dwudziestu.ale potem sie rozłanczali,i rozłanczali.Aż wkońcu zostało nas pięciu.Jakiś czas puźniej log,ale miałęm ss'y kiedy stałem w szeregu z 50 polakami,i wszyscy się darli "Poland Rulez" Nie zapomne tego

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 02-01-2006 o 23:13.
stary 03-01-2006, 09:48   #31
dzitka16
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006

Gildia: Friitanzplax
Świat: xerena
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Smutny

Ops coś zle zrobilam Hybryda - Ty sie nigdy nie zmienisz Skoncz z tibia i zajmij się pisaniem książek. Btw. Wybacz, że nie skończylam expić i nie doniosłam Ci jedzenia podczas gdy trenileś ale ja w takich sytuacjach nie potrzebuje pomocy tylko sama to zalatwiam i przypomnij sobie czy wszystkie sytuacje kiedy prosiłeś o pomoc Ahm i masz u mnie ignora na stale od zawsze poniewaz CIE NIE LUBIE. Tak to juz jest, jednych się lubi a innych nie
dzitka16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 10:21   #32
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

@ UP

Lol??A ty kto??Zarejestrowana dzisiaj,i już podwójny post...do tego nikt nie wie o co chodzi.

stary 03-01-2006, 17:55   #33
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Hehe, smieszny jest troche ten temat... i nie wiem do konca czemu wsadziles go do Wydazen ze swiatow, lepiej bylo to juz do O wszystkim i o niczym, ale coz... Wydaje mi sie ze jestes jednym z wielu niespelnionych graczy Sam napisale "bo co taki malutki trybik jak ja moze zrobić przeciw hordom 5 razy mocniejszych" Rozczulasz sie nad soba i tyle,bo cos ci tam nieposzlo.Akurat to ze cie dedneli hlvl za obrazanie innych to i tak jeszcze nic. Od biedy mogles dostac za to bana na ok. miesiac a tu tylko scignelo cie kilku gosci.( ja bym tez cie zabil na ich miejscu gdybys obrazil kogos z moich znajomych...). Takich problemow jak ty ma wiekszosc polskich graczy na roznych serwach. A zamiast wziasc sie do roboty i wbic lvl to rozpisuja sie po forach. Szczerze mowiac ja bym tez olal ten temat ale ze gralem kiedys na Pandorii to pomyslalem sobie ze odpisze

Hail Anetka Wizard and Bonesrwij
ten to dopiero pokazal ortografie..
Bjoern Shu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 18:44   #34
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
@ UP

Lol??A ty kto??Zarejestrowana dzisiaj,i już podwójny post...do tego nikt nie wie o co chodzi.
Kto nie wie ten nie wie, przeczytaj pierwszy post w tym temacie to moze sie domyslisz glabie

@Hybryda: Nie dziwie sie ze wiele razy byles nazywany noobem, debilem etc. jezeli wyskakujesz z tekstami typu "oh, alez sie zawiodlem na tobie bo chcialas expic a nie leciec mi po jedzenie, przeciez bym cie wynagrodzil...bla bla bla" <= nie sadzisz ze to ciut zalosne

Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 03-01-2006 o 21:58.
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 12:36   #35
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny ha! coza bzdura

nie chciałem aby ktoś mi biegał po jakieś kretyńskie jedzenie,nie wiem kto wymyslił taką bzdurę,zawsze przy sobie miałem około 300 grzybków.
jedyne o co prosiłem kiedyś pewną osobę lub chciałem prosić to RUNY ,chociło o kupienie run dostępnych tylko dla facc,konkretnie to miały być magic walle,energy bomb itd...z tego co wiem to spacerek do sklepu jest chwilą a nagroda moze być dosyć korzystna.no ale właśnie o to chodzi ze polak polakowi WILKIEM! ginewra kiedys stwierdziła ze dobrze by było jakby mnie zabili ;]
wiec cieszcie się wilki....mnie juz nie ma na tym serwerze.....zbiorowisku kretynów i gówniarzy,udławcie sie własnym jadem.
Hybryda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 14:04   #36
lukaszby
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
nie chciałem aby ktoś mi biegał po jakieś kretyńskie jedzenie,nie wiem kto wymyslił taką bzdurę,zawsze przy sobie miałem około 300 grzybków.
jedyne o co prosiłem kiedyś pewną osobę lub chciałem prosić to RUNY ,chociło o kupienie run dostępnych tylko dla facc,konkretnie to miały być magic walle,energy bomb itd...z tego co wiem to spacerek do sklepu jest chwilą a nagroda moze być dosyć korzystna.no ale właśnie o to chodzi ze polak polakowi WILKIEM! ginewra kiedys stwierdziła ze dobrze by było jakby mnie zabili ;]
wiec cieszcie się wilki....mnie juz nie ma na tym serwerze.....zbiorowisku kretynów i gówniarzy,udławcie sie własnym jadem.
Nie no... nie moge... Uważasz się za lepszego bo co? Bo chciałeś Pana Tadeusza przepisać? Bo masz 20 lat? Myślisz, że jesteś super "yntelygent"? W twoich wypowiedziach tylko "kretyni", Ginerwa jeździ na wózku (to było na prawdę płytkie). Od kogo tu jadem jedzie?. Padłeś 2x i zachowujesz się gorzej niż 5-cio latek po stracie lizaka. Płaczesz, żalisz sie. Nie rozumiem takich jak ty. Nie umiesz sobie radzić z dziećmi w grze internetowej, życze powodzenia w prawdziwym życiu. Troche dystansu do Tibii... To tylko GRA.
lukaszby jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 14:42   #37
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Domyślny tu nie chodzi o 2 zabicia

tylko o to jak strasznymi frajerami są polacy.....
tak jak wielu juz napisało 80% to dupolizy.....z kolei taki ktoś jak tie....to zdrajca;]
a że odemnie czuć plucie jadem to wynika z tego że teraz nadrabiam wszystko;]
badź dpbrym koteczkiem to zostaniesz tylko wy.....chany w dupe przez własnych rodaków ;]
ja bynajmniej miałem pewną koncepcję,ideę.
tu nie chodzi o to zeby wszyscy chrzanili farmazony "ojeju jakiś ty fajny" bo mam to w dupie....ale jeśli mnie nie lubisz to powiedz do K.....y Nędzy WPROST-"SPIEPRZAJ!"
a nie udawaj kolegę bo przynosi ci to jakies korzyści.koleżanka wyzej miała odwage napisac ze dała mi ignora bo poprostu mnie nie lubi I TYLE!
a koncept pana tadeusza wpisanego w tome book lub w kilkanascie nie był taki zły,moznaby sobie trenć i zerkać i czytać.
załoze sie ze tak naprawde jakby moje booki latały po trade sam bys kupił za niezbyt wysoką cenę.
i jeszcze raz powtarzam.....S....am na to ze zabił mnie dwa czy 10 razy jakis cymbał,ta gra poprostu straciła sens,smak,kolor....a wielu ludzi straciło w moich oczach.
starałem sie byc ok....pomóc cos zrobić i tak dalej...ale widać bycie "dobrym" albo praworządnym nie jest opłacalne,przykładem są h levele okradające i zabijające 10 razy słabszych graczy.
pozdrawiam!
stary 04-01-2006, 16:27   #38
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
Jestes naprawde idiota jezeli uwazasz ze kazdy kogo o to poprosisz powinien zrezygnowac z expienia zeby ci leciec po runy, myslisz ze jak komus dasz kilkaset gp to juz dla ciebie wszystko zrobi?
...inna rzecz ktora mnie ciekawi to to ze niby grasz od poczatku serwa a w takiej sytuacji miales tylko jedna osobe z pacciem ktora mogles poprosic o kupienie ci tych run, no to faktycznie wahlarz twoich znajomosci po prostu zwala z nog, to chyba o czyms swiadczy a co do twojego odejscia z serwa....who cares ?
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 19:37   #39
dzitka16
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006

Gildia: Friitanzplax
Świat: xerena
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Mam jeszcze takie male pytanko: po co knightowi "konkretnie to miały być magic walle" jezeli cos przeoczylam i masz odpowiedni mlvl do ich stosowania to z gory przepraszam I kto powiedzial, ze jeżdze na wozku???
dzitka16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2006, 21:45   #40
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Domyślny proście a będzie wam dane,pytajcie a uzyskacie odpowiedź :D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzitka16
Mam jeszcze takie male pytanko: po co knightowi "konkretnie to miały być magic walle" jezeli cos przeoczylam i masz odpowiedni mlvl do ich stosowania to z gory przepraszam I kto powiedzial, ze jeżdze na wozku???
hehehe jak to powiadająnie dotykaj gówna bo przesmiardniesz albo uderz w stół a norzyce sie odezwą,widać jak zbojkotowali mnie jej kochani fani a ja mam to gdzieś bo nie gram juz
a po o magic walle? miałem jeszcze sorca .
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania