Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-12-2005, 21:42   #21
Raiderek
Użytkownik Forum

Raiderek's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
Raiderek ma numer GG 2838473
Domyślny

Ten chłopak chyba sam nie wie o czym pisze.
Po texcie sądze że jescze zbyt doświadczony to on nie jest...
I zapewne tego 140 lvl'u o którym pisze nie miał, więc nie wiem po co wugule o nim pisze.
Jeśli jakiś knight na 140 lvl'u by nie widział na czym expić, to niech lepiej skończy z tibią.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-12-2005, 13:45   #22
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Zależy z czego sorcek wali. Na przykład ja nie walę tylko SD, raczej lepsze są Burst Arrows. Prawda, są droższe, ale są bardzo silne.

Co do Warlocka, wystarczy stanąć na skos, a miną cię jego 2 ataki, z czego jeden najsilniejszy. Pozostaje mu wtedy tylko SD, B-arrow i GFB (czy z czego on wali).
A co do skilli na 15 lvlu, 50/50 dla mnie to byłby obciach. Ja na 10 miałem 65/65...

Ale muszę przyznać, że twój post (Gremlin) był chyba jedynym sensownym postem w tym temacie, i muszę przyznać że potrafisz podkreślić większość błędów. Nastepnym razem nad poradnikiem posiedzę dłużej niż 1,5 godziny.

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 14:44   #23
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Staraj się używać broni o najsilniejszym ataku (katana), i z kategorii (sword, club, axe) której będziesz używał na mainie (głównym kontynencie).
Lol, bezsens. Na rooku zawsze uzywalem katany, bo jest to bron najlepsza, a po wyjsciu na main i tak od razu przenosilem sie na axy, bo sa lepsze od swordow i kupowalem orcisha, a z hand axem skilujac z trolami od 10 axa robilem w jakies 4-5 minut takie skille jakie zrobilem podczas calej gry na rooku swordami. A mam tez chara rookstayera i walcze swordami i zeby zrobic skill z 19 sword na 20 to potrzebowalem do tego z 20 godzin, a na mainie zeby zrobic z 10 na 20 to wystarczy z 7 minut albo 8. Wiec to nie ma znaczenia z jakiej kategorii bronia sie walczy na rooku, bo i tak na mainie zaczynasz gre od zera praktycznie bo te skile z rooka to nic.
Cytuj:
nieopłacalne jest (moim zdaniem)kupywać katanę i chain armora na rooku
A kto ci powiedzial ze masz to kupowac? Pewnie ze kupowac sie nie oplaca, bo to sie zdobywa w latwych questach.
Cytuj:
gdyż na mainie można katene znaleźć nawet w depo
Wow, ale bajer, idz na roty i jest ich tam od groma.
Cytuj:
Zainwestuj w Guardian Shield oraz Knight Axe/Fire Sword
Generalna zasada - najpierw kupuj bron, pozniej shield, pozniej armor, pozniej reszte eq.
Cytuj:
GHOUL-Bij od czasu do czasu, nawet na 15 levelu. Jeżeli masz 70/70, to możesz po dwa. Loot nie jest zachęcający, ale 85 expa... Tylko trochę trudniej go zabić od Dwarf Soldiera, bo ten się leczy i wysysa życie.
Latwiej, uwierz mi.
Cytuj:
Jeżeli idziesz na slima, nie zapomnij wziąć ze sobą UH'a (Ultimate Healing Rune).
UHy nalezy nosic zawsze, chocby na wypadek pk, zeby do dp zdazyc przed dedem.
Cytuj:
MINOTAUR GUARD-Tutaj wprowadzam nowe ograniczenie levelowe. Od 18 do 20 poziomu.
Wszystko zalezy od skilli, lvl ma tutaj minimalne znaczenie bowiem mino guard wali na tyle slabo ze mozna spokojnie sie uhac na redzie.
Cytuj:
I bierz ze sobą UHy na wszelki wypadek.
Na dwarf guardy sie bierze zawsze a nie na wszelki wypadek jesli chcesz na nich expic i huntowac.
Cytuj:
DRAGON-w przypływach gigantycznej odwagi (i głupoty ;p) możesz się wybrać od czasu do czasu.
Spokojnie, powyzej 20 lvla i na skilach 75/75 to wrecz drag nic nie bierze a fire wave latwo wyeliminowac stojac na skos. Wbrew pozorom drag to latwy potwor do zabijania.
Cytuj:
Larva-dobre to expienia, bo jest ich bardzo dużo. Tylko uwaga na grupy.
Lol, taki lvl, skille i eq i sie bac grupy larv? Przeciez nawet 8 larv na raz niewiele zrobi.
Cytuj:
Eq: E plate, Golden Legs, Crusader Helmet, Boots of Haste, Giant Sword/Dragon Lance/War Hammer.
Lol crusader helmet to powinno sie miec ale na 20 lvlu. A bron to chyba sov/sca co nie?
Cytuj:
Kiedy idziesz z kolegami na hunt, dziel się lootem w postaci kasy, ale staraj się ukrywać itemy.
Chyba oczywiste ze loot blokera, i po co tu ukrywac? Jeszcze przed kumplami czesto z rl mam ukrywac itemy?! Noob plax?!
Cytuj:
Mi sie ten poradnik jakos niepodoba, moze to dla tego ze nieznam zadnej osoby ktorej chcialo by sie siedziec godzinami nad skilami takimi jak podales
Tibia.com->statistics->axe/sword/club fighting->i juz masz takie osoby na kazdym swiecie.

Ostatnio edytowany przez poisoner - 31-12-2005 o 16:02.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 17:55   #24
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

Hah.
Z wrodzonego lenistwa nie będę cytować, więc co tam po kolei było:

Ogólnie odnośnie porad do skillów - nie wiem po co komu 60+ na 15 lvlu ale ok...

Ghule - radzisz brać po dwa dopiero koło skillów ~70/70... dziwne, bo ja na skillach 21/26 biorę na klatę po 3+ i jakoś niewiele mi robią ;o

Mino guardy - do skillowania? Ciekawe po co, skoro mamy slimy...

Ograniczenia lvlowe - wogóle nie wiem po co takie drobiazgowe, zresztą jakbym miał zmieniać spoty co 2 lvle to bym zwariował ;o Nie wspomnę o tym że połowa jest bez sensu

Dwarf guardy - przy skillach 70+ już można spokojnie je bić, jeden szczegół - pasuje nie marnować uhów jednocześnie nie używając ich przy 100 lub mniej hp, więc lepiej jednak mieć jakiś lvl...

Noszenie uh - od 4 mlvla 2bp na sobie to podstawa, na hunty do full capa - więc nawet nie doradzaj "kilku uh na wszelki wypadek"

Dzielenie loota na huncie - ukrywanie to totalne lamerstwo, poza tym nie zawsze cały loot idzie dla blokera jeśli chce się, żeby było sprawiedliwie

Ogólnie - mam wrażenie że pisane na podstawie danych z Encyclopedia Tibia ;o

Ah... różnica między Gremlinem a Vilem polega na tym, że pierwszy wytyka błędy, a drugi się z nich śmieje

A teraz zagadka:
Co dadzą parcele przeciw slimom?

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 18:21   #25
Ikebo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Staszów

Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 122
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jezu. Jaka lama...
Dziecko, miałeś Ty choć przez minute w łapkach H-Lvlową postać? Cyz może Ci się to przyśniło?

Spłoń w piekle.
Ikebo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2005, 19:32   #26
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie wiem po co komu 60+ na 15 lvlu
Zeby expic na mocniejszych potworkach?
Cytuj:
Dzielenie loota na huncie - ukrywanie to totalne lamerstwo, poza tym nie zawsze cały loot idzie dla blokera jeśli chce się, żeby było sprawiedliwie
No wlasnie jesli ma byc sprawiedliwie to caly loot idzie dla blokera, bo shooterzy zgarniaja exp, a bloker tylko traci uhy. Poza tym sorkowie i druidzi zarabiaja kase na runach, a knight nie ma na czym zarabiac, wiec oczywiste ze na huntach zarabia biorac caly loot.
stary 31-12-2005, 22:29   #27
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ROTFL a ja zawsze na Rook uzywalem mace albo hatchet poniewaz 100 razy latwiej to zdobyc niz katane (w jaskiniach szkieletow dla PACC zwykle lezy tego pelno na ziemi i wystarczy miec tylko line i nawet na 1 lvl wpadamy, bierzemy co trzeba i uciekamy) a roznica jest naprawde niewielka.
Katane tez jest bardzo prosto zdobyc, a jest lepsza.
Cytuj:
BARDZO latwych, szczegolnie jak jest pelny spawn po drodze
Kupujesz kilka life fluidow i wymijasz spawn, takie trudne?
Cytuj:
Pozatym pomijajac demony i behemoty to rycek z sov/sca tnie 1/3 do 1/2 exp luzno przy podobnych lvl.
Mi chodzilo o sytuacje kiedy knight tylko blokuje, a nie expi blokujac.
Cytuj:
Wiesz na Secura jest druid na 40 lvl z 80 mlvl i byl rycerz na 35 z 92 sworda, ale to nic nie znaczy, normalny gracz ma zwykle skille 50-60 na 15-20 lvl a power gamerzy ktozy laduja tylko lvl nawet jeszcze mniej.
No widzisz ale sa tacy ludzie, a nie tak jak tamten napisal ze nie ma zadnych, a im szybciej sie zrobi dobre skille, tym latwiej sie pozniej gra i expi duzo szybciej i nie trzeba sie meczyc na potworach typu dwarfy.
Cytuj:
I pozniej masz tak jak moj kolega co to sie uparl robic 80+ dista na geomancerze, teraz chodzi i ginie/marudzi ze nie ma na czym expic palkiem bo ghoule, skaraby, soldy sa za latwe (czyt. za wolny exp) a lepsze potwory albo go doganiaja albo bija tak ze moze pasc na 1 cambo... to samo z rycerzem.
Jesli chodzi o knighta to na skilach 80/80 juz spokojnie moze zabijac mocniejsze potwory, nawet jesli ma 20 lvl. A ma zdecydowanie lepiej niz pall bo pall musi uciekac i go potwory moga dogonic, nie ma tarczy i ma mniej zycia. Sila knighta zalezy w 75% od skilli, lvl to tylko 25% (wiecej zycia i lepsze uhanie, ale jesli masz slabe skile to zawsze bedziesz robil waste uh expiac).
Cytuj:
Idac na demony rycerz na 100 lvl uzyje 10 BP UHow, sorc na 100 lvl na tym samym huncie uzyje 30 BP SD:
Ale zgarnie duuuzo expa.
Cytuj:
Koszt rycerza 35k, koszt sorca tez ~35k... sorc zgarnie 200k expa, rycerz 100-150k.
Ja mowie o czystym blokowaniu bez zarabiania expa przez knighta.
stary 01-01-2006, 00:20   #28
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
im szybciej sie zrobi dobre skille, tym latwiej sie pozniej gra i expi duzo szybciej i nie trzeba sie meczyc na potworach typu dwarfy.
W granicach rozsadku. Poza tym jest sporo miejscowek znacznie szybszych niz dwarfy a wymagajacych podobnych skillow.

Cytuj:
Jesli chodzi o knighta to na skilach 80/80 juz spokojnie moze zabijac mocniejsze potwory, nawet jesli ma 20 lvl.
Nie zgodze sie, przez czas wlozony w 80/80 mozna zbudowac postac spokojnie bijaca guardy, natomiast 20 lev tylko trenujacy ( i posiadajacy podstawowy eq ) na guardy nie pojdzie. Rowniez musi zarobic na w miare dobry eq co premiuje knighta trenujacego mniej.

Cytuj:
Ale zgarnie duuuzo expa.
Exp kosztuje, to normalne.

Cytuj:
Ja mowie o czystym blokowaniu bez zarabiania expa przez knighta.
Kazdy normalne bloker bedzie bil stworki zeby tylko wycisnac z nich cos wiecej niz kase ( skoro traci uhy to czemu od razu nie expic ).
stary 01-01-2006, 12:31   #29
Inferq
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: łuków

Imię: Naya Tremy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 54
Skille: slabe
Poziom mag.: 51
Inferq ma numer GG 999588
Domyślny

Moim zdaniem dobrze zaznaczyles koloty tylko ze soldek jest mocny i wystepuje w grupie a wiec wiesz to chyba nie najlepiej jak tam taki 10 lvl pojdzie i bedzie mial deda. pozdro ;p
Inferq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 12:53   #30
Seele
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz

Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
Domyślny

blędy rzeczowe jak i ortograficzne

mam nadzieje ze za wiele osób nieskorzysta z poradnika bo jest żenujący

1/10 za dobre chęci i tyle

a tak wogle to połącz tamte posty w jeden pradnik a nie w porozrzucany po całym temacie

@edit

błędy rzeczowe to m.in:

za wilka jest 18 expa a nie 12 jak napisałeś
tytułem jest expienie knighta a ty opisałeś równiez expienie na rooku gdzie knighta sie nieposiada

Ostatnio edytowany przez Seele - 01-01-2006 o 23:11.
Seele jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 15:41   #31
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

Cytuj:
No wlasnie jesli ma byc sprawiedliwie to caly loot idzie dla blokera (...)
No właśnie że nie. Ja to robię tak: expa liczę jako zysk dla sorca, przeliczam go na kasę w HMMach, a potem tak dzielę loota żeby każdy najpierw wychodził na zero. Jeśli coś zostaje - to po równo. Jeśli brakło - wtedy dzielimy tak żeby każdy stracił tyle samo. W praktyce wychodzi na to że shooter wydaje sporo więcej kasy, ale z expa (przeliczonego na kasę) mu się dużo zwraca, więc tak czy siak bloker dostaje więcej loota. Ale ludzie, nie 100% bo zastrzelę ;o

Ah, i tak wiem że po pierwszym przeczytaniu nikt nie zrozumie, ale nie chce mi się przykładu pisać, więc...

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 12:35   #32
Cashigus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Cashigus ma numer GG 7171566
Problem

[quote=Manrox][quote=Cashigus]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
Witam. Tutaj zamieszczam mój następny poradnik, tym razem raczej bardziej szczegółowy. Jego odmienność od innych, polega na tym, że nie pojawiają się w nim LITERÓWKI.

MAGIA SPONTANICZNA NA ROOKGARDZIE NIE WYSTĘPUJE. TYLKO RUNA ANTIDOTE (ALE TO JUŻ RUN)

LEVEL 8-15:

SWAMP TROLLTo jest także jeden z pierwszych potworów maina. Tylko uważaj, zatrówa. Exp to 25, loot to kasa, fishing rod i ryby. Tego zabijaj najczęściej.

Sprawdź sobie w słowniku poprawnej polszczyzny dwie rzeczy: czy wiesz, że jeśli na końcu wyrazu jest ów, to ó ZAWSZE jest kreskowane?? A druga, run i runa to jedno i to samo, i piszmy to tak jak nam sie podoba.

A co do kolorów, sam się trochę zdziwiłem kiedy zobaczyłem mój poradnik. Zauważyłem że Amazon i inne są nieczytelne, a przy niektórych nie dałem myśknika i się jeszcze zlewają.
Gwarantuję wam, że to co dzisiaj dokończę będzie 100x czytelniejsze niż pierwsza część.
Nie mów jak nie wiesz! Otóż sprawdziłem w słowniku ortograficznym jak się pisze zatruwa. I jak? Jeśli jeszcze nie wiesz wstawiam link: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=zatruwa
Pomyśl zanim napiszesz...

@down
Sprawdził, że niepotrzebnie się ze mną kłócił i teraz zasłania się stroną, bo nie ma nic na swoje usprawiedliwienie...

Ostatnio edytowany przez Cashigus - 03-01-2006 o 16:30.
Cashigus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2006, 16:09   #33
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Poziom mag.: 20
Domyślny

KURNA OLEK NOOOOO
Pół godziny pisałem odpowiedź na wszystkie wasze posty, ale ta powalona strona, kiedy już wysłałem odpowiedź napisała mi że ERROR. Znowu tu wchodzę i GUCIO. Nie ma odpowiedzi.

Aha, Ikebo.

Po pierwsze: Lama to ja nie jestem, tylko ty jesteś. A wiesz dla czego?

-nikt nie uwieży że masz postać Ikebo Destroyer, bo to mój bardzo dobry znajomy, i wie że mam taki nick na tibia.pl, i nigdy by takiej rzeczy o mnie nie napisał. Poza tym, gadałem z nim na GG i powiedział mi, że to nie on to pisał i że nie jest zarejestrowany na tibia.pl

-jestem ateistą, i nie wieżę w piekło

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Miejsce zamieszkania: Edron

Ostatnio edytowany przez Manrox - 04-01-2006 o 15:25.
Manrox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2006, 09:40   #34
maffiozzo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: 100-lica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jayan Sher
Świat: Secura
Poziom: 72
Skille: 82/82
maffiozzo ma numer GG 902901 Adres Jabbera do maffiozzo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin wymiatacz
Mi sie ten poradnik jakos niepodoba, moze to dla tego ze nieznam zadnej osoby ktorej chcialo by sie siedziec godzinami nad skilami takimi jak podales. Po za tym opisy jak pokonywac potwory tez jakos mi niepasuja np. wedlug mnie knight na ~30lvlu z skilami po 80 i 2reczna bronia niepowinien chodzic na guardy bo co guard uh bedzie schodzil, lepiej na nie chodzic na tym lvlu z 1reczna bronia. Jest jeszcze wiecej zeczy z kturymi sie niezgadzam ale to w sumie kwestia gustu.
Są dwie szkoły gry w Tibie Knightem:
1. Od początku idziesz na exp, skilami się nie przejmujesz.... i na lvl 50+ co się okazuje? że nie możesz chodzić na naprawdę dobre stworki bo..... masz za kiepskie skile
2. Skilujesz od początku (tzn. od kiedy wyjdziesz z rooka) do skili 70/70 m lvl 4 i dopiero wtedy idziesz na exp.
Wniosek? Rozwiązanie numer 1 pozwala ci szybko robic lvl, ale po pewnym czasie zwalniasz z expem bo expy nie zwracaja sie..... zaś rozwiązanie numer dwa sprowadza się do tygodnia/dwóch nudnego skilowania.... a potem... to już sama przyjemność z gry, no i dużo szybciej staniesz się High Lvl niż stosując pierwsze rozwiązanie
Mówisz, że nie znasz osoby której chciało by się siedzeć godzinami, aby zrobić takie skile?
To coś mało osób znasz....
Zajrzyj czasami na tibia.com > statystyki > top 300 sword, axe, club, shielding i zobacz, ze 1/5 kolesi ma lvl ponizej 30 (a na top 300 bez 70-75 skila cieżko wejść chyba, że to nowy serwer)

To tyle odemnie

Ostatnio edytowany przez maffiozzo - 20-05-2006 o 09:42.
maffiozzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2006, 10:08   #35
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

1. temat skonczyl sie pol roku temu, jest mnostwo swiezszych w ktorych mozna sie wypowiadac nie wbijajac kolejnego na pierwsza strone.

2.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maffiozzo
Wniosek? Rozwiązanie numer 1 pozwala ci szybko robic lvl, ale po pewnym czasie zwalniasz z expem bo expy nie zwracaja sie..... zaś rozwiązanie numer dwa sprowadza się do tygodnia/dwóch nudnego skilowania.... a potem... to już sama przyjemność z gry, no i dużo szybciej staniesz się High Lvl niż stosując pierwsze rozwiązanie
matematyka mowi, ze:

-w czasie gdy wyskilujesz 70/70 ( znacznie powyzej 110 godzin, co w zadnym wypadku nie jest rowne 1 tygodniowi gry, chyba ze jestes maniakiem ) knight z paccem swobodnie zrobi 50 level i skonczy ze skillami w granicach 63/63 ( przy zalozeniu ze nie bedzie ani chwili trenowac ) co pozwoli mu, biorac dodatkowo pod uwage eq ktore mogl zdobyc na 40 i 50 levelu expic na tym samym, praktycznie tak samo szybko i prawdopodobnie taniej niz ty.

-poprawka - jesli wspomniane 70/70 robiles na monku/ghulu i tak bedziesz w stanie pojsc najwyzej na dobra jaskinie trolli / rotow bo wszystko powyzej moze cie latwo zabic. I nie ma tu znaczenia ze zabijesz to czy tamto, bo trzeba tez wziac pod uwage to w jakim miejscu wystepuja i na co mocniejszego mozna sie nadziac ( zadna podnieta z zabicia solo 1-2 minosow jak nagle wyskoczy archer i 8 levelowca wypatroszy w 3 sek ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maffiozzo
Mówisz, że nie znasz osoby której chciało by się siedzeć godzinami, aby zrobić takie skile?
takie skille _warto_ zrobic, ale nie ma sensu powtarzac frazesow zeby skillowac jak najwiecej _Na niskim levelu_ bo akurat to jest nieoplacalne.
stary 20-05-2006, 11:13   #36
maffiozzo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: 100-lica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jayan Sher
Świat: Secura
Poziom: 72
Skille: 82/82
maffiozzo ma numer GG 902901 Adres Jabbera do maffiozzo
Domyślny

Temat skończył się pół roku temu? LOL nie spojrzałem
Szukałem jakiegoś poradnika dla knighta dla kumpla, bo mnie się nie chciało pisać
no cóż, wyszło jak wyszło
A o podbijanie postów mi nie chodziło, bo to chyba mój dopiero 2-3 post?!

Wracając do tematu.
Jak już mówiłem, są dwie szkoły grania w Tibie.
co do tego, która jest lepsza to wy decydujecie. Ja wyraziłem jedynie swoje zdanie
ps. napisałem jeden/dwa tygodnie a nie tydzień... to chyba taka mała różnica

To tyle odemnie

Ostatnio edytowany przez maffiozzo - 20-05-2006 o 11:15.
maffiozzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2006, 11:57   #37
Thouri
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Po co pisałeś poradnik, skoro grasz pallem ?? O ile mi wiadomo to pallowi skill skacze 2 razy szybciej niz knightowi ... po drugie na skillu 70 i 20 lvl bez problemu mozna expic na guardach..... po trzecie kto na takim lvl robi takie skille ?? po czwarte hydry bez pacca ?? po piate scarb jest duzo slabszy od guarda ...... po szóste to mial być poradnik dla Newbie .. a ty ich zniechęcasz skillami ktore z 10-70 koles robi ponad 111 godzin..... o ile mi wiadomo to na nowych serwach ludzie maja na 50 lvl czasami skille 70 .... jak nie mniejesze......... NO COMENTS !!!!!
Thouri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2006, 18:00   #38
Roger_PL
Guest

Domyślny

Super poradnim duzo mi pomugl ale moje skile to 60/58 na 24 lvl :/
wiec duzo godzin skillowania mnie czeka

Ocena: 10/10

Ps:masz super skile
Ps 2ostarales Sie
Ps 3:bardzo mi pomogles
Ps 4:Lubie pisac Ps'y
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2006, 18:15   #39
Jacek Zadumny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Dla mie poradnik super, a nawt super-extra. Mam 9lvl knighta. Raz zabił mie PK a raz zamordowałem Amazonkę i to był mój best solo.
Jacek Zadumny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2006, 18:31   #40
AdiTheMaster
Użytkownik Forum

AdiTheMaster's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica

Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
AdiTheMaster ma numer GG 8532812
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacek Zadumny
Dla mie poradnik super, a nawt super-extra. Mam 9lvl knighta. Raz zabił mie PK a raz zamordowałem Amazonkę i to był mój best solo.
Gratuluje Mistrzu!!!

@Topic

Poradnik ma ogrom bledow rozpoczynajac od tego ze mowisz ze wilk daje 12 expa (rl 18) Bug 19 (rl 18) Minotaur 65 (rl bodajze 50) Jak juz sie bierzesz za poradnik to zrob go porzadnie. Moja ocena 5-/10 wysoka ze wzgledu na newbie... Popraw bledy a bede sklonny postawic duzo wyzsza ocene

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania