|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Konda wbił prawie 5,5 mln expa od ss (8,00) do 20,00 następnego dnia. Wychodzi 5,5 mln na 36 czyli jakieś 150k+ na godzinkę więć dlaczego Sermo~ nie może sobie 10h dziennie pograć??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() hmm.. z tego co slyszalem gra sam, a robi tak ze loot swój caly sprzedaje u dzinów a runy kupuje w sklepie i idzie expic i tak wkółko.. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blas Etur
Profesja: Knight
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() A nie pomysleliscie ze Sero~ moze caly czas expic na wl, a bubble czesciej chodzi na hunty a expuje rzadziej i do tego np w of, gdzie expa zdobywa sie wolniej? Do tego bubble wydaje mi sie ze jest wiecej on-line... Wiec powod "buble robi malo expa to nie sharuje a seromontis duzo to sharuje" jest niewystarczajacy.
Jesli chodzi o konde to on zdobyl te 5,5 mln expa w 24h, czyli wychodzi 230k expa na godzine, wiec seromontis jesli caly czas expuje to wystarczy mu nawet 7h dziennie, aby zdobyc tyle expa ile ostatnio zdobywa. To jest teoria, jak wyglada naprawde nie wiem, ale czemu posadzacie ludzi o sharowanie tylko dlatego ze maja wysoki lvl i sa pg? Moze po prostu nie pracuja i nie chodza do szkoly, wiec maja duzo czasu na granie. A tak btw to gz dla seromontisa i zycze dalszych sukcesow w tibii, a EO ostatnio nie gra (od 16 dni nawet sie nie zalogowal) to moze jednak sero~ bedzie pierwszym 250 lvl? ![]() Ostatnio edytowany przez Etur - 05-01-2006 o 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Konda nie wbił w 24h tylko 36.Jeżeli jesteś online do od 15 do 4 powiedzmy to exp jak zrobisz zalicza ci na następny dzień.Jeśli chcesz spróbuj.;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagenu
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 92
Skille: 96/94
|
![]() A więc słyszałem, że on pracuje jako stróż nocny ma tam internet i moze spokojnie poexpić w nocy, po drugie nie ma 10 lub 70 lat żeby spać 10~ dziennie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() A ta różnica chyba raczej może świadczyć jedynie o tym że Seromontis więcej czasu poświęca tej grze ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sunver
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jeżeli mogę wtrącić, skąd wiecie, ze Sero~ to dorosły koleżka, ma pracę itp, skopiujcie mi(a najlepiej podajcie link)wywiad i wtedy się okaże czy to prawda.
W przeciwnym razie w dalszym ciągu jestem za sharingiem tej postaci, ew totalną głupotą posiadacza(granie przez taki czas to już jest choroba psychiczna) Co do sharingu reszty hlvli to także śmiem twierdzić ze on istnieje. Btw to tylko moja opinia, myślcie o tym co chcecie. |
![]() |
![]() |