Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2006, 14:41   #21
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monstaar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Group Six
Świat: Iridia
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Smutny "urzekła mnie twoja historia"

~Cry me a river~ =/

Nie podoba Ci sie, że Cie zabili to idz na server non-pvp.
Jeśli łamiesz sie z powodu dwóch deadów na 37 i 36 lvlu to radze Ci nie graj w Tibie. Wszystko tu mozna odrobić, jeśli sie tylko chce. Ale po co? Zeby zdobyc większy poziom w grze z pixelowatą grafika?

Ps. Dobra rada, nie pisz takich rzeczy na forum bo ktos to musi czytac...
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem
Danthorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2006, 16:22   #22
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Przypomniało mi to Tibię na początku 2003 roku, kiedy zaczynałem Starałem się trzymać klimat, byłem cholernie uprzejmy itd. A otaczali mnie tylko złodzieje i zabójcy. W sumie tamte czasy to pryszcz w porównaniu do tego, co się teraz dzieje. W końcu doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu i trzeba się przyzwyczaić. Nie robiłem tego samego, ale nie robiłem już wykładów na privie. Po prostu utaczałem napastnikowi krwi. Teraz gram "praworządną" postacią, a towarzyszem jest oręż.

"This is only a game", ale ta gra pokazuje najczęściej prawdziwe oblicze niektórych ludzi
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2006, 11:59   #23
Sow@
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr
~Cry me a river~ =/

Nie podoba Ci sie, że Cie zabili to idz na server non-pvp.
Jeśli łamiesz sie z powodu dwóch deadów na 37 i 36 lvlu to radze Ci nie graj w Tibie. Wszystko tu mozna odrobić, jeśli sie tylko chce. Ale po co? Zeby zdobyc większy poziom w grze z pixelowatą grafika?

stary on nie zginal 2 razy tylko kilka. Wiesz jeśli ktoś na ten lvl poświecił dużo czasu, a potem go zabili pary razu to sorry też bym chciał skończyć, albo bym się wnerwił.
@up
zgadzam się z tobą. Fakt to nie ta sama gra, pamiętam bo też wtedy grałem.
Wiesz, ale teraz co toraz gorzej jest. Gdy jakiś serwer opanuje jakaś gildia lub jakieś ziomki którzy się znają z reala to jest ciężko. Jest również ciężko jak ktoś zachowuje się jak big noob (obraża, wyciąga kase itp.) i ma kumpli a ty mu wyskakujesz to już masz pszesrane. W sumie nie dziwie się czemu światy non pvp są przeludnione . Ja przez chamstwo innych ziomów musiałem zmieniać świat.

Ostatnio edytowany przez Sow@ - 05-01-2006 o 12:06.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 07:35   #24
Anteks
Użytkownik Forum

Anteks's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/

Stan: Niegrający
Anteks ma numer GG 4770665
Domyślny

Trudno...
Narka Hybryda..
||
Nie klikaj wyżej, bo bedziesz sikał w nocy

PoZdro
Antek
Anteks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 08:28   #25
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr
..

niemusisz czytac jesli ci to przeszkadza.

@ topic
Ja cie kojarze z Pandori
jesli chesz nadal grac w Tibie to napisz do mnie na PM, jesli odpowiadala by ci gra na serverze non PvP to mialbym dla Ciebie propozycje
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 09:34   #26
Paciorek_Paladyn
Użytkownik Forum

Paciorek_Paladyn's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D

Stan: Aktywny gracz
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
Domyślny Ehh

Szkoda ze odchodza porzadni tibijczycy!
Ehh....

Narki

Paciorek_Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 13:41   #27
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Brawo Wzruszyles mnie
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 17:45   #28
Rookslayer of Dolera
Guest

Domyślny Echh

Akurat dzisiaj przeczytałem ten temat. Akurat w dniu w którym zginołem już 3 razy Trudno mi się było otrząsnoc w szczególniosci z ostatniego deda. Ledwo wyrobilem sobie 20 poziom po dwóch poprzednich a tu druid pyta czy ja hiszpan. Mówie że nie, on sie pyta czy moge mu pomoc. Zgadzam sie i ide za nim, a po chwili juz nie żyje po 3 trafieniach z SD. To był koszmar. Jednak jestem ambitny. Powiedziałem sobie że zdobęde w tibi 60 level i to zrobie. Nawet idąc z rookgadu.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 18:33   #29
predalien
Użytkownik Forum

predalien's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005

Domyślny

Ja też odeszedłem z tibii z tego samego powodu. To smutne że polacy w grze nie umieją się zgrać i się zabijają. Szkoda jest tracić porządnych tibijczyków z powodu jakichś noobów którzy są " super evul" i wyżywają się na innych, mniejszych levelach.
predalien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 18:46   #30
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

No i zgadzam się ze wszystkim,co napisałeś Mimo iż sam miałem noobowskiego chara-nawet dwa,i wyglądałem w oczach ludzi na debila nic nie wiedzącego o tej tibi,nie miałem dużych znajomości.To bez problemu mogę powiedzieć że tacy Ludzie Jak Carismo,Tie Pogromca,Ostatnimi czasy nawet Artfriel nie zjadą daleko,a ich poziom umysłu jest równy 9 latkom.I oni nigdy nie będą dla mnie porządnymi graczami,tylko Szpanerskimi kozakami.Sam skończyłem grać w tibię dwa tygodnie temu,i jestem z tego powodu zadowolony.Nie obchodzi mnie co myślą u mnie te wszystkie niedorozwiniątka.Byłem bardzo mało znany,Ale widziałem i wiedziałem dużo dobrego u wielu dobrych ludzi.A wyklinany przez wielu Mertalis'storm zawsze będzie dla mnie 10 razy porządniejszym graczem nić jakieś tam "karisma".Miło moge wspominać ludzi typu:Rune Blade,Anetka,Borozyn,Sepris,Fabienka,Diixtra,Sengi ,Xaror,Szkarłatny pall~ i wielu więcej,już sam nie pamiętam nicków. .70% tych osób nawet mnie nie znało,rozmawiali zemną 1-6 razy.Ale od początku robili wrażenie tych "best" playerów pandorii.Nie wykozaczałych mend,tylko prawdziwych playerów

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 18:58   #31
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Czujesz sie pokrzywdzony bo cie zabili? Chcesz sie dowartosciowac, ze masz nizszy lvl bo h lvle to 12 latki ktore sa ograniczone umyslowo?
To tylko gra i nie mozna sie tak nia przejmowac.
stary 07-01-2006, 19:09   #32
Lass
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
Domyślny

Hm, ogólnie nie lubię tego typu pożegnań, zaśmiecają forum, ale to jest całkiem ładnie (moim zdaniem, nie żebym się znał) napisane, i wzruszające ... tak więc, żegnaj.

Ivul skillz0r trejn mode on (till 75)...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dezewov
Mam 2501 lvl i mam mpa i noob legs i mjek sdfjklfdjn srape bac***eta heya banana hasdas i wymiatam zabije forum wasze moim sdekum i benzynow beolowioa
Lass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 22:10   #33
Sow@
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Czujesz sie pokrzywdzony bo cie zabili? Chcesz sie dowartosciowac, ze masz nizszy lvl bo h lvle to 12 latki ktore sa ograniczone umyslowo?
To tylko gra i nie mozna sie tak nia przejmowac.
Odezwał się. Jak czytałeś on miał 30 lvl i go stracil zrobił drugi i też go zabijali. Patrze, że tacy ludzie jak ty (uważacie że jest to tylko gra) są w wielkim błedzie. Sam wiem jak to jest straciłem jedną postać nie wysoki lvl (tylko 20) ale pracowałem na nią długo i odsamego początku do końca. Poświęcałem sporo czasu. Aż rodzice zaczeli mnie podejrzewać i choć nawet nie wyniosłem śmieci czy czegoś zapomniałem kupić czepiali się mnie i odrazu gadali, że tylko gram na kompie. Wcale tak nie było. Dlatego teraz staram się nie ginąć choć to jest bardzo trudne. Jak gine dużo czasu w plecy i rodzice bardziej się złoszczą.
@down
Dzięki walek. Wiesz zgadzam się, że mądrze gada. Wysyłaliśmy troche wiadomości do siebie i myśle, że mimo to powinien troche rozgłośnić to. Oczywiście nie ktorzy będą to potępiać, ale trzeba ukazać prawdę.

Ostatnio edytowany przez Sow@ - 07-01-2006 o 23:13.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2006, 22:46   #34
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sow@
Odezwał się. Jak czytałeś on miał 30 lvl i go stracil zrobił drugi i też go zabijali. Patrze, że tacy ludzie jak ty (uważacie że jest to tylko gra) są w wielkim błedzie. Sam wiem jak to jest straciłem jedną postać nie wysoki lvl (tylko 20) ale pracowałem na nią długo i odsamego początku do końca. Poświęcałem sporo czasu. Aż rodzice zaczeli mnie podejrzewać i choć nawet nie wyniosłem śmieci czy czegoś zapomniałem kupić czepiali się mnie i odrazu gadali, że tylko gram na kompie. Wcale tak nie było. Dlatego teraz staram się nie ginąć choć to jest bardzo trudne. Jak gine dużo czasu w plecy i rodzice bardziej się złoszczą.
Już nie chodzi tutaj o to.Wedłóg mnie Hybryda piszę najmądrzejsze posty z całego fora...Dla niektórych jest to tylko gra,ale właśnie i w grach możemy doznać wielu rozczarowań,zobaczyć jacy są ludzie naprawdę,on ufał ludziom,polakom,wieżył że istnieje jeszcze coś takiego jak szacunek,patriotyzm.Niestety się rozczarował.Tak jak już powiedziałeś ci którzy twierdzą że to gra,są w wielkim błędzie.Podpisóje się pod to.....

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2006, 00:01   #35
Piovral
Guest

Domyślny 3 groszy wtrace

Znalem Wesolego Juhasa i Hybryde bo rzeczywiscie nie byl typem przyglupa je to zwykle bywa. Popelnil kilka bledów które zemscily sie na nim, ale tylko dlatego, ze tibia to swiat popapranych graczy. Kazdy udaje wielkiego gracza, przy kazdym handlu kazdy zawsze powie "thx" ale to tylko pozory. To UDAWANIE kultury. A w rzeczywistosci honorowych graczy prawie nie ma. a jak sa to zwykle sie wykruszaja gdyż natlok motlochu jest zbyt duzy. A jesli chodzi o Tie Pogromce - to chyba najwiekszy s....syn na tym serwerze. Wystarczy ze jakikolwiek highswe napisze na forum ze np ma 7 mlvl to ZAWSZE wpisze sie Tie ze slowami Gratz albo cos podobnego. To zwykle lizanie tylka. Tie nigdy nie stanie w obronie obcego polaka bo przeciez wg niego polacy to debile a swe nie. Dlatego popisuje sie przed nimi. Jak trzeba zabic jakiegos polaka to napisz do Tie - na pewno pomoze go ubic... Powiedzialem sobie ze kiedys go odwiedze w Głuchołazach (znajomi tam maja domek) i wtedy zobaczymy czy ma wyzszy pvp ode mnie (97 kg, 1,84 m) (jak ktos zna adres to niech go poda)
Dawno stwierdzilem ze dla h.... trzeba byc h.... Kiedys bylem podobny do Hybrydy... Trzymaj sie hybryda.... byc moze domyslasz sie kim jestem.... I przy okazji pozdo dla Canien (dawnego Canarii).
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania