![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() 7# w fiscie na servie:
![]() 6 mlv: ![]() Deep Fibula: ![]() ![]() ![]() Uwazajcie sobie. Z Tikim niema zartow, zabil typa, bo ten wszedl nam na respawn bez pytania (57 royal pallek) Loot: .. miał aol ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez keyu - 02-01-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafik Sorcer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Last Angels
Poziom: 26
Skille: secret
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
siemka Tiki mam pytanko od którego lvl mógł bym do gildi?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Siostra elzbietanka
Profesja: Druid
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
|
![]() PP (polish power) - polski plebs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
Oł je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() MIlka nie pytaj sie mnie o wstapienie do pp ;p
Ostatnio edytowany przez Tikiktaki - 02-01-2006 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 46
![]() |
![]() Ale lol a chyba slepy nie jestem jak kupywales chara ...na allegro
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: First Division
Poziom: 61
Skille: 82/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Mucka moze bys pochwalil sie w jakims innym topicu np. "jestes debilem zapisz sie!!"
Bo to jest topic o polish power a nie o tym jak super zabijasz z 2 sd afkerow -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Świat: Candia
![]() |
![]() czy ja sie nazwalem wielkim tibijczykiem ?? pytam sie bo nie wiem i pokaz mi aukcje mojego chara prosze cie to ci dam 100 zl ok ? i wez nie zasmiecaj tego topicu bo robimy offtop masz co do mnie psiz na gg -.-
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() fajne ssy ale jak ktos moze to niech mi powie teraz jak sie wkleja zdjecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Gildia: Demons Army
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() @ Mucka
To jest temat o PP a nie o tym jak, kiedy i kto kupil/nie kupil na allegro chara chyba ci sie pomylily tematy ^.- Zabiles afkera? ojej ale wyczyn no nie skladam ci poklon jestes the best! yeah
![]() Ostatnio edytowany przez Artezz - 02-01-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uprzejmie prosze o niedyskutowaniu kto kogo gdziei czym zabil na afk czy tez nie, komentujcie zdjecia, a jesli chcecie sobie porozmawiac zapaszam na pw albo gadu-gadu Jak zwykle grzeczny, uprzejmy i pomocny: /Andrevas
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Dodam pare nowych ssów
![]() Tutaj prawie padlem ![]() ![]() Troche screenow z hero Cave ![]() ![]() pare Ancient Scarabow ![]() POZDRO DLA ALL Z PP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() niezly lighthack ; p
gz huntow |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahaha 2 gsy i prawie padlem ? zalosne -.- ja na 48 lvl bloczylem 2 gsy z 4 uhami majac w bp i do tego 1 palek tylko bil gsy i jakos latwo bylo bloczyc.
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: First Division
Poziom: 61
Skille: 82/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Tak ale on nie mial chyba nieskonczonej ilosci uhow i zwiewal przed nibi bez shootera -.- mam dosc ludzi ktorzy co drugiego posta mowia ze all jest zalosne bo costam ludzie komentujcie screeny a nie gadajcie jacy to jestesmy do dupy pozatym tam jeszcze byl hunter ktory nie pomagal za bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- Maggot Corps rox? Nah.. - Kto z naszej gildii gra czynnie? ee.. Wszyscy? Oczywiście oprucz paru osób: Danieluss, Erycus of Death, Swierszczu, Pierwszy Rycerz (ma bana i niestety niemoze), a po za tym kto? bo niezauwazylem.. - Przyjmujemy byle kogo? Haha byle kogo to chyba nie bo Ciebie tutaj niema.. Zeby znalezdz sie w gildii nalezy miec poziom cosik ponad 30, a ostatnio nawet 74 lvl (nick cenzurowany) został wyrzucony bo uznaliśmy że jest noobem. (Zlodzieje automatycznie odpadaja) - Czy kazdy moze tu byc? Nah.. Ciebie np. nigdy w życiu byśmy nieprzyjeli. I jeszcze jedno. Jeśli twierdzisz że nasza gildia to ścierwo, a Twoja wcale niejest od naszej lepsza (fakty), to uznaję że niejesteś warty tego posta, ale masz, niech to będzie prezent z okazji dnia dziecka. Nieważ się więcej mówić w ten sposób o mojej gildii, bo tym samym obrażasz mnie i moich przyjaciół. Jeśli masz jeszcze jakieś wonty to zarzuc na tibii, chetnie przedyskutujemy, niezasmiecaj forum takimi bzdurami. P.S. Nietwierdze absoltutnie ze Maggot Corps jest zla gildia, nic do was niemam ale niewyobrazaj sobie czlowieczku ze "Rządzisz servem" Jak zwykle grzeczny i uczynny: /Andrevas
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Nie zamierzam bynajmniej podtrzymywac ani obalac zadnej z zamieszczonych tutaj opinii. Zwlaszcza, ze temat nie jest do tego przeznaczony. Nie znam pobudek dzialania moich czlonkow, gdyz szczerze mowiac, gra ta i tzw. 'wyscig szczurow' jakiego jestem swiadkiem juz dawno nie jest moim udzialem. Swoj cel osiagnalem i na tym zamierzam poprzestac. Jednak jezeli jeszcze pamietasz przez okolo 40 dni bylem czlonkiem PP. Zadziwiajace, ze w takiej dobrej gildii (nie zamierzam tego kwestionowac) nie uzbieraloby sie okolo 1 strony A4 (sic!) guildchata.
Widzialem rozne gildie w roznym stanie i zapewniam cie, ze kiedys byliscie znacznie, znacznie lepsi. Jaka wartosc ma gildia, w ktorej kazdy ma swoje wlasne interesy? Jestescie tam dla title? Srednia , ktora rzeczywiscie jest duza, jest nabijana przez osoby juz nie grajace... Tyle. ~Raven
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamietam jak kiedys byles u nas na około 50 lvl jeśli się niemylę, (niezbyt dobrze pamietam), To prawda że gildia niema teraz okresów świetności, ale napewno niezniża się do poziomu przeciętnej. Z h-lvli którzy juz niegraja moge wymienic tylko Danieluss'a ale powodu nieznam, jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć napisz do jego brata.
Denerwują mnie ludzie, którzy mając 29 lvl piszą takie rzeczy jak Łysy24, może prawdą jest że kiedys tylko elita zostawała wybierana do członkostwa, ale skoro ludzie przestają grać na ich miejsce musi przyjść ktoś nowy, a wcale nieuważam że gorszy. Jak to powiedział kiedyś Sabulus: gildia potrzebuje nowej krwi. Zapraszam do komentowania ssów Hail Polish Power
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
Dolaczylem na 73.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum