|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szybka akcja ten pallek nie wiedział nawet o co kaman
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Ciekawy film, nice loot widac kto rzadzi na tym serwie
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: K-ce
Stan: Niegrający
Imię: Dit May
Profesja: Sorcerer
Gildia: Toxic Boss
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 19/24
Poziom mag.: 59
|
![]() Yea...Kocham sorcow w akcji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Jak zwykle mnóstwo bezsensownych postów, kompletnie nie macie pojecia o czym mówicie, a bedziecie wielce dyskutowac.
Decoy~ padl za to, ze powiedzial Thaldusowi, iz nie odda mu demon helmeta po quescie, a podobno kilka tygodni temu mu obiecal, i to byl jedyny powod. @Rav, zobaczymy , czy twoj protektor cie ochroni przede mna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie, to byla zolosna akcja w wykonaniu Decoya, po 2 hitach nie zdarzyl sie uhnac. Co do Thaldusa to nie ma sie czym chwalic, zabil kolesia z double UE, zadna rewelacja, gdyby Decoy wiedzial jak sie uzywa vity lub uh, to zapewne Thaldus nie dalby mu rady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Świat: Chimera
![]() |
![]() Cytuj:
O boże odezwał sie wielki kozak...a który owner wogle to napisał?? Bo Tie miał chyba "kilku,jak nie kilkunastu;]" Zabił mi kiedys druida za to ze mu p-legi z trupa jakiegos za***ałem.Poprostu jestes moim idolem :** Co do filmu to nic dodać nic ująć.Jedyny high level,który nie jest,lub przynajmniej nie był jak tam grałem, ***anym PA.Thaldus ROX.Sorc ROX. Ostatnio edytowany przez Bolexus - 07-01-2006 o 11:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem ze nie mam pojęcia bo je*ie mnie to co sie tam teraz dzieje na pandori... Pamietam(ty pewnie nie pamietasz bo wtedy TIE pogromca to kto inny był) jak była wojna na poczatku serwera to mnie zabiles prawie mimo iz chcialem pomagac polakom....Wogle szkoda słów...Może i noob,ale wole sam se postac zrobic niz kupowac od kogos i rypać na 3ownerach i udawać jakiegos boga czy h*j wie kogo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() I h** z tym ze nie wiemy co sie dzieje na Pandori.
Komentujemy filmik, a nie całą historię serva...
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Niebede tego komentowal niegracie tam to morda w kubel szanowni państwo "znawcy"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Odnosnie tekstu z 1000 tsiacami ownerow zawsze jak ktos ma wiekszy poziom zaczyna sie wybijac bo ciezka na to zapier**** nocami nawalajac krocie expa to potem wychodzi za przeproszeniem jeden burak z drugim i zaczynaja walic ze sharuje konto na xxxx ludzi a wszystko jest efektem zalu za sam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
![]() ![]() aaa btw. NO SPAM PLX.NO SPAM PLX.NO SPAM PLX.NO SPAM PLX.;];] Ostatnio edytowany przez Bolexus - 08-01-2006 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Taa a najlepsze jest to ze to wszystko komentuje jakis 15 lvl Masta rox ;]
wez czlowieku skoncz temat bo zaczyna to sie robic zalosne zal ci dupe sciska ze niewyszedles poza 15 lvl a to ze ktos ma 100++ to juz powod zeby jechac po nim ze mial10000 ownerow ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Ciekawy film
![]() Ostatnio edytowany przez KoGuTeK - 28-01-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mistyf Żaaaaaal mi cie. Czy to, że nie gramy na tym świecie to powód dla którego piszesz obraźliwe texty??
Peace off
"Ile dałbym by zapomnieć was, wasze tanie kawałki w radiu lecące cały czas, Ile dałbym by nie widzieć mask, które się tym jarają skamieniali jak głaz" - FIRMA WIRUS HIV HO POLO Ostatnio edytowany przez Mich@ł - 08-01-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie jest to obrazliwe tylko az sie wemie gotuje jak widze takie cos jak sie nie ma jakiegokolwiek pojecia na dany tamat a mimto to <moze do nabicia postac?> pisze sie brednie... moze zakonczmy ten temat?
Tak apropo to ja niezaczolem tej bredni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
niewiesz ze nieda się juz robić zadnych comb ? |
|
![]() |