|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Hmm. Wiecie co.. Każdy w tym temacie powinienan napisać iel ma lat bo to się robi żałosne.... Pieprzycie o jakimś podrywaniu, zaczepianiu, lizaniu jaj... Zastanówcie się... Gościu który napisał post nie ma wielu lat (brak doświadczenia itp). A wy się z niego polewacie... Założe się, że sami macie kompleksy i musicie się z kogoś wyśmiać, żeby się odreagować. Bezsens... "postaw sobie włosy na żel". Żałosne... Rzygać mi się chce jak widze tych wszystkich użelowanych kretynów, dla których liczy się zeby się tylko z dziewczyną lizać i co chilw popisywać się swoimi mięśniami i "bardzo bogatym" słownictwem. Co do tych porad. Dajeciu mu porady i to takie jakieś podrywanie na siłe jak w jakiś kretyńskich amerykańskich filmach. Chyba że chesz (Ty założycielu tematu0 mieć dziewczyne na siłe... Wiesz, żeby być z kimś to musisz go poznać. Licz się też z tym, że ona sama ma chłopaka... Wszystko musi naturalnie przyjśc a nie tak po chamsku na siłe. Dowiedz się kiedy ma urodziny/imieniny. Daj jej bukiet kwaitów... Troche romantyczności... A jak nei bedzie chciała z Tobą gadać to nie rób nic na siłe i tyle... No to bu bylo na tyle.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezły bas, z takim tematem na forum to troche przypał. Lepiej pogadaj z kimś starszym np bratem jak masz, ciotecznym jak nie masz rodzonego.
@Igi, jak by ona to zobaczyła to... huhu, jaja by były nieprzeciętne ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Nie no... chlopak wpadnie w kompleksy
![]() ![]() Wiec tak, mysle ze najlepiej tu poradzil Dr. Omader i Slajt (w ostatnim poscie ![]() Nic tu wiecej powiedziec sie nie da, mimo wszystko milosc- choc w mlodym wieku- a moze raczej chwilowa sympatia, nie jest latwym uczuciem. Trzeba sie... znac ![]() Ja bym nie szukal rad na tym forum, po pierwsze nie mam skolnnosci do muwienia wszystkim o moich uczuciach i nie chce zeby ktos sie o nich dowiedzial, dla mnie to krepujace. Btw. W Twoim wieku dziewczyny sa troszke dojrzalsze i pewnie przypadla by jej do gustu dojrzalosc emocjonalna a nie zebranie albo udawanie pijanego...
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a kto mowi o udawaniu pijanego?
niech walnie sobie jednego badz dwa na odwage tylko niech nie przesadza bo bedzie sie czolgal i nic z tego nie wyjdzie obejrzyj sobie kilka odcinkow borewicza szczegolnie taka wersje ktora po necie krazy taka na czasie o terrorystach i ew. sprobuj bajeru na lodz podwodna podchodzisz do dziewczyny i mowisz: - przepraszam, bo wlasnie wyszedlem z lodzi podwodnej, jaki to kraj? ona odpowie ze polska hi hi hi i wtedy powiesz - to moze pojdziemy gdzies razem? zapomnialem dodac: kopulacja przy pierwszym spotkaniu jest ok, pod warunkiem ze juz sie wiecej nie spotkacie (chociaz sa wyjatki)
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Nie jestem dziewczyną ale pomoge chociarż nie próbowałem:
1)Zapytaj kolegów czy ma postać w tibi jak ma to się zapytaj na jakim serwie 2)podchodzisz do nie i mówisz że podobno masz postać w tibi itp.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @Kubakapica
Jaki typek włosy na żel to nie kretyznzm (chyba ze ulizane). wszyscy se tu jaja robią a ten wyjechał z mądrościami ![]() ------------------------------ C-bool - would you feel |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
@Do autora tematu: Nie biez do siebie tych porad, bo sa one beznadziejne, no moze nie wszystkie. Podejdz do dziewczyny i spytaj sie czy ma chwilke czasu, jak odpowie ze nie ma to sprawa jasna, nie ona jedyna. Jak odpowie ze ma czas to rozwin rozmowe, zacznij jakis temat, ktory was oboje interesuje i najwazniejsze to sie nie stresuj, bo to napewno Ci nie pomoze ;> Powodzenia. ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @do autora tematu
Paullina ma racje , niebierz sobie tego do serca To było załosne.......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() HA
![]() ![]() Jak ten temat na poczatku zobaczyłem to myślałem, że spaddnę z krzesła ze śmiechu. Poczytałem troche debilnych wypowiedzi i w końcu spadłem. A to kurwa bolało ![]() ![]() 1) Najpierw dowiedz się czy ona nie ma nikogo, bo wdedy zadanie masz baaardzo utrudnione. (Pozdro dla Homera from B-rd). Jej chłopak może się nieźle w*****ć, dlatego jeśli ma kogoś, to rób to po cichu. 2) Poznaj jej przyjaciół. Dowiedz z kim jej najlepsza kumpela się kuma. Zkumaj się jaj przyjaciółmi. To jest o wiele łatwiejsze, bo masz zupełnie inne zamiary. 3) Jeśli jesteś jeszcze gówniarz ![]() 4) Dowiedz się na jakie iprezy chodzi. Jeśli w każdy piątek jeździ do Noja to też zacznij jeździć na takie imprezy. Tam temat masz już oklepany: Siema Czy ja cię już gdzieś nie widziałem. Taaak już wiem! Czy ty nie chodzisz do Szkoły..... 5) Pomyś czym możesz jej zaimponować. I dowiedz się czym się interesuje. Jeśli masz dobrą gadkę to poderwij ją na dowcipy i tego typu rzeczy. Jeśli chodzisz na siłkę, to zagadaj tak: Siema Nieźle wyglądasz, trenujesz coś.... Ja natomiast chodzę na siłkę. Wyciskam tyle i tyle.... Koleś jeśli przeczytałeś cały ten temat to ta laska jest już twoja. Apeluje natomiast do Adminów o zamknięcie tego tematu, bo jak tak dalej pójdzie to tutaj zrobi się poradnik w sprawach sercowych... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Napisz (sorry, powiedz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No wiec tak, zacznijmy od tego ze nalezy spedzac z obiektem naszych zainteresowan jak najwiecej czasu zeby lepiej sie poznac i zmniejszyc dystans do siebie. Gdy juz w miare dobrze sie poznamy mozna zaczac proponowac jakies wspolne wypady, np. na spacer do parq, na hustawki (moze lol, ale to jest dosc fajna forma spedzania czasy z droga osoba) itd. Gdy zobaczymy ze ta osoba chetnie z nami gdzies wychodzi i milo spedza sie razem czas, trzeba przejsc do akcji. Mozna zaczac powoli, pisac esy(jezeli jest taka mozliwosc) o lekkim zabarwieniu milosnym zeby droga osoba mogla zaczac sie czegos domyslac, od czasu do czasu powiedziec jakis komplement itp. Jak juz zauwazymy ze nasz cel rowniez wysyla w nasza strone podobne sygnaly przechodzimy do koncowej akcji czyli "poporoszenia o chodzenie(nie do sklepu po bulki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Szybka akcja wędka spławik stajesz koło jej dzrzwi i zaczynasz prawic... a tak na serio to zalezy od twego harakteru jezeli jestes przeboowy t na zywca raz sie żyje a jeśli jesteś nieśmiały to s[próbuj z ią zagadasz i sam poinieneś wyczuć moment z zadajejesz jej to pytanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() chyba logiczne zagadaj to typki nie dyziaj ....
aha i jeszcze jedno to nie jest program tylko miłość a forum tibii..... ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Re up: A to jest dział O wszystkim i o niczym, geniuszu...
@Re topic: Najważniejsza rada: Za nic w świecie nie bądź pohopny! Staraj się, by działanie były spokojne, dziewczyny ogólnie nie przepadają za niecierpliwymi chłopakami. A, i jeszcze jedna rada. Bądź sobą!
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Jezuuuu jak igi to powiedzial to myslalem ze padne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() ok to ja powiem Ci cos od siebie, mam 15, lat... i powiem wam ze to jeszcze nie jest czas na dziewczyny, bo jak widze kolesi którzy zarywaja do panienki, a na drógi dzien jak idzie z kumplami to nawet do niej czesc nie powie, to az mi zal dupe sciska, dlatego póki co graj i sie baw(nie w sesie zabawkami) a puzniej przyjdzie ci czas na zmiany, ze bedziesz caly czas chodzil na jakies imprezy i zapomnisz o Tibii, o grach i o tym forum
Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak ktos wczesniej wspomnial wszystko zalezy od charakteru: niesmialy czy przebojowy. Jesli przebojowy podejdzie rozpocznie rozmowe od byle czego, np ladnego masz pieska (bez skojarzen xD),jesli niesmialy moze stac sie przebojowy, po wypicu specjalnej miksturki
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Nieśmiały chłopiec spaceruje z dziewczyną.
- Słuchaj... Chciałabyś chodzić ze mną? - A co, boisz się sam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to wyzej mialobyc smieszne, to sie niestety nie udalo
![]() A widzialem to setki razy ![]()