Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-06-2004, 10:56   #21
Kubakapica
Użytkownik Forum

Kubakapica's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2004

Domyślny

Hmm. Wiecie co.. Każdy w tym temacie powinienan napisać iel ma lat bo to się robi żałosne.... Pieprzycie o jakimś podrywaniu, zaczepianiu, lizaniu jaj... Zastanówcie się... Gościu który napisał post nie ma wielu lat (brak doświadczenia itp). A wy się z niego polewacie... Założe się, że sami macie kompleksy i musicie się z kogoś wyśmiać, żeby się odreagować. Bezsens... "postaw sobie włosy na żel". Żałosne... Rzygać mi się chce jak widze tych wszystkich użelowanych kretynów, dla których liczy się zeby się tylko z dziewczyną lizać i co chilw popisywać się swoimi mięśniami i "bardzo bogatym" słownictwem. Co do tych porad. Dajeciu mu porady i to takie jakieś podrywanie na siłe jak w jakiś kretyńskich amerykańskich filmach. Chyba że chesz (Ty założycielu tematu0 mieć dziewczyne na siłe... Wiesz, żeby być z kimś to musisz go poznać. Licz się też z tym, że ona sama ma chłopaka... Wszystko musi naturalnie przyjśc a nie tak po chamsku na siłe. Dowiedz się kiedy ma urodziny/imieniny. Daj jej bukiet kwaitów... Troche romantyczności... A jak nei bedzie chciała z Tobą gadać to nie rób nic na siłe i tyle... No to bu bylo na tyle.
Kubakapica jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-06-2004, 11:15   #22
Trzciniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Trzciniak ma numer GG 8451284 Adres Jabbera do Trzciniak
Domyślny

Niezły bas, z takim tematem na forum to troche przypał. Lepiej pogadaj z kimś starszym np bratem jak masz, ciotecznym jak nie masz rodzonego.

@Igi, jak by ona to zobaczyła to... huhu, jaja by były nieprzeciętne .
stary 24-06-2004, 11:16   #23
Main Vegeta
Użytkownik Forum

Main Vegeta's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Main Vegeta ma numer GG 2511386
Domyślny

Nie no... chlopak wpadnie w kompleksy przestancie mu jezdzic

Wiec tak, mysle ze najlepiej tu poradzil Dr. Omader i Slajt (w ostatnim poscie )

Nic tu wiecej powiedziec sie nie da, mimo wszystko milosc- choc w mlodym wieku- a moze raczej chwilowa sympatia, nie jest latwym uczuciem. Trzeba sie... znac

Ja bym nie szukal rad na tym forum, po pierwsze nie mam skolnnosci do muwienia wszystkim o moich uczuciach i nie chce zeby ktos sie o nich dowiedzial, dla mnie to krepujace.

Btw. W Twoim wieku dziewczyny sa troszke dojrzalsze i pewnie przypadla by jej do gustu dojrzalosc emocjonalna a nie zebranie albo udawanie pijanego...
stary 24-06-2004, 11:25   #24
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

a kto mowi o udawaniu pijanego?
niech walnie sobie jednego badz dwa na odwage tylko niech nie przesadza bo bedzie sie czolgal i nic z tego nie wyjdzie
obejrzyj sobie kilka odcinkow borewicza
szczegolnie taka wersje ktora po necie krazy
taka na czasie o terrorystach

i ew. sprobuj bajeru na lodz podwodna
podchodzisz do dziewczyny i mowisz:
- przepraszam, bo wlasnie wyszedlem z lodzi podwodnej, jaki to kraj?
ona odpowie ze polska hi hi hi
i wtedy powiesz - to moze pojdziemy gdzies razem?

zapomnialem dodac:
kopulacja przy pierwszym spotkaniu jest ok, pod warunkiem ze juz sie wiecej nie spotkacie (chociaz sa wyjatki)
stary 24-06-2004, 15:32   #25
eldian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
eldian ma numer GG 7414703 eldian ma login Tlenu Eldian@o2.pl
Domyślny

Nie jestem dziewczyną ale pomoge chociarż nie próbowałem:
1)Zapytaj kolegów czy ma postać w tibi jak ma to się zapytaj na jakim serwie
2)podchodzisz do nie i mówisz że podobno masz postać w tibi itp.
stary 26-06-2004, 09:18   #26
Igi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2004

Domyślny

@Kubakapica
Jaki typek włosy na żel to nie kretyznzm (chyba ze ulizane). wszyscy se tu jaja robią a ten wyjechał z mądrościami

------------------------------
C-bool - would you feel
Igi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2004, 18:52   #27
Paullina
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 05 2004

Paullina ma numer GG nvm ;>
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Igi
@Kubakapica
Jaki typek włosy na żel to nie kretyznzm (chyba ze ulizane). wszyscy se tu jaja robią a ten wyjechał z mądrościami
A wlasciwie czemu sobie jaja robicie z niego? Moze naprawde nie mial kogo sie o to zapytac? Moze wstydzil sie zapytac kolegow, rodzicow? Czemu odrazu wszyscy (z wyjatkami) sie z niego smiejecie? Tylko dlatego zeby nabic posta, bo sami nie wiecie tak naprawde co nalezaloby w takiej sytuacji zrobic?

@Do autora tematu:
Nie biez do siebie tych porad, bo sa one beznadziejne, no moze nie wszystkie. Podejdz do dziewczyny i spytaj sie czy ma chwilke czasu, jak odpowie ze nie ma to sprawa jasna, nie ona jedyna. Jak odpowie ze ma czas to rozwin rozmowe, zacznij jakis temat, ktory was oboje interesuje i najwazniejsze to sie nie stresuj, bo to napewno Ci nie pomoze ;> Powodzenia. ;P
Paullina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2004, 10:03   #28
Igi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2004

Domyślny

@do autora tematu
Paullina ma racje , niebierz sobie tego do serca

To było załosne..........
Igi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2004, 10:14   #29
Paullina
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 05 2004

Paullina ma numer GG nvm ;>
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Igi

@Paullina
Cytuj:
bo sami nie wiecie tak naprawde co nalezaloby w takiej sytuacji zrobic
A ja wiem.Zwalić se konia

-------------------------------------------
Zalosne, to co napisales. lol
Paullina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2004, 16:35   #30
Mathew il-Vec
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 07 2004

Mathew il-Vec ma numer GG 9174369
Domyślny

HA HA HA
Jak ten temat na poczatku zobaczyłem to myślałem, że spaddnę z krzesła ze śmiechu. Poczytałem troche debilnych wypowiedzi i w końcu spadłem. A to kurwa bolało .Więc pomyślałem ,że trzeba skończyć z tym, bo kiedyś ktoś tak spadnie, że straci wszystkie hp-ki. Dobra koleś posłuchaj tego:
1) Najpierw dowiedz się czy ona nie ma nikogo, bo wdedy zadanie masz baaardzo utrudnione. (Pozdro dla Homera from B-rd). Jej chłopak może się nieźle w*****ć, dlatego jeśli ma kogoś, to rób to po cichu.
2) Poznaj jej przyjaciół. Dowiedz z kim jej najlepsza kumpela się kuma. Zkumaj się jaj przyjaciółmi. To jest o wiele łatwiejsze, bo masz zupełnie inne zamiary.
3) Jeśli jesteś jeszcze gówniarz i masz zimę dookoła to poderwij ją na śnieg. Jest to bardzo brutalna i niebezpieczna metoda, gdyż polega na dokuczaniu poprzez rzuty śnieżką, a wybranka może się w końcu w*****ć.
4) Dowiedz się na jakie iprezy chodzi. Jeśli w każdy piątek jeździ do Noja to też zacznij jeździć na takie imprezy. Tam temat masz już oklepany:
Siema
Czy ja cię już gdzieś nie widziałem.
Taaak już wiem! Czy ty nie chodzisz do Szkoły.....
5) Pomyś czym możesz jej zaimponować. I dowiedz się czym się interesuje. Jeśli masz dobrą gadkę to poderwij ją na dowcipy i tego typu rzeczy. Jeśli chodzisz na siłkę, to zagadaj tak:
Siema
Nieźle wyglądasz, trenujesz coś....
Ja natomiast chodzę na siłkę. Wyciskam tyle i tyle....

Koleś jeśli przeczytałeś cały ten temat to ta laska jest już twoja. Apeluje natomiast do Adminów o zamknięcie tego tematu, bo jak tak dalej pójdzie to tutaj zrobi się poradnik w sprawach sercowych...
Mathew il-Vec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2004, 23:19   #31
Zoorekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2004

Zoorekk ma numer GG 2885257
Domyślny

Napisz (sorry, powiedz ) odrazu "KOCHAM CIĘ!" i już
Zoorekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-07-2004, 01:38   #32
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

No wiec tak, zacznijmy od tego ze nalezy spedzac z obiektem naszych zainteresowan jak najwiecej czasu zeby lepiej sie poznac i zmniejszyc dystans do siebie. Gdy juz w miare dobrze sie poznamy mozna zaczac proponowac jakies wspolne wypady, np. na spacer do parq, na hustawki (moze lol, ale to jest dosc fajna forma spedzania czasy z droga osoba) itd. Gdy zobaczymy ze ta osoba chetnie z nami gdzies wychodzi i milo spedza sie razem czas, trzeba przejsc do akcji. Mozna zaczac powoli, pisac esy(jezeli jest taka mozliwosc) o lekkim zabarwieniu milosnym zeby droga osoba mogla zaczac sie czegos domyslac, od czasu do czasu powiedziec jakis komplement itp. Jak juz zauwazymy ze nasz cel rowniez wysyla w nasza strone podobne sygnaly przechodzimy do koncowej akcji czyli "poporoszenia o chodzenie(nie do sklepu po bulki ) no i w tym wypadku wybieramy jakies fajnie miejsce, dzien wczesniej zapraszamy ta osobe(powinienes wszystko stawiac jak na faceta przystalo ) no i dajmy na to ze zapraszamy ja na pizze. No wiec idziemy z nia do takiej pizzerii odsuwamy krzeselko, zachowujemy wszelkie zasady kultury, po tym jak skonczycie posilek siadasz blizej tej osoby i wypowiadasz magiczne slowa... jezeli przez ten caly czas podbiles jej serce, byles dla niej dobry i starales sie jak najmniej psuc jakies sytuacje, to masz 95% pewnosc ze powie "tak". Wiec do dziela panowie (pamietajcie rowniez ze nie tylko wyglad sie liczy ale rowniez(i bardziej) to co mamy w srodku i jacy jestesmy)
stary 23-07-2004, 07:33   #33
piotrusgit
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

Szybka akcja wędka spławik stajesz koło jej dzrzwi i zaczynasz prawic... a tak na serio to zalezy od twego harakteru jezeli jestes przeboowy t na zywca raz sie żyje a jeśli jesteś nieśmiały to s[próbuj z ią zagadasz i sam poinieneś wyczuć moment z zadajejesz jej to pytanie
piotrusgit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-07-2004, 09:04   #34
Mistic De'Cros
Guest

Domyślny

chyba logiczne zagadaj to typki nie dyziaj ....

aha i jeszcze jedno to nie jest program tylko miłość a forum tibii.....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-07-2004, 09:51   #35
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

@Re up: A to jest dział O wszystkim i o niczym, geniuszu...

@Re topic: Najważniejsza rada: Za nic w świecie nie bądź pohopny! Staraj się, by działanie były spokojne, dziewczyny ogólnie nie przepadają za niecierpliwymi chłopakami. A, i jeszcze jedna rada. Bądź sobą!
stary 23-07-2004, 16:31   #36
kibolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2004

Domyślny

Jezuuuu jak igi to powiedzial to myslalem ze padne ta cala rozmowa byla swietna ale: nei licze na nic wiecej niz lizanie jaj to mnie po prostu powalilo Chyba sie przejde do mojej znienawidzonej kolezaneczki z klasy i jej to powiem ciekawe jak zareaguje lol
kibolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-07-2004, 14:04   #37
brat_podpalacza
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2004

Domyślny

ok to ja powiem Ci cos od siebie, mam 15, lat... i powiem wam ze to jeszcze nie jest czas na dziewczyny, bo jak widze kolesi którzy zarywaja do panienki, a na drógi dzien jak idzie z kumplami to nawet do niej czesc nie powie, to az mi zal dupe sciska, dlatego póki co graj i sie baw(nie w sesie zabawkami) a puzniej przyjdzie ci czas na zmiany, ze bedziesz caly czas chodzil na jakies imprezy i zapomnisz o Tibii, o grach i o tym forum

Cya
brat_podpalacza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2004, 12:44   #38
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Tak jak ktos wczesniej wspomnial wszystko zalezy od charakteru: niesmialy czy przebojowy. Jesli przebojowy podejdzie rozpocznie rozmowe od byle czego, np ladnego masz pieska (bez skojarzen xD),jesli niesmialy moze stac sie przebojowy, po wypicu specjalnej miksturki Idzie sie do sklepu mowi poprosze cwiarteczke, jesli pani poprosi o dowod mowimy ze w domu zostal, i polowe wypijamy, a druga zostawiamy na pozniej albo czestujemy przyszla dziewczyne (wiadomo po co)
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2004, 14:58   #39
Pasorzytek
Użytkownik Forum

Pasorzytek's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Pasorzytek ma numer GG 3955373 Pasorzytek ma login Tlenu pasorzytek@tlen.pl
Domyślny

Nieśmiały chłopiec spaceruje z dziewczyną.
- Słuchaj... Chciałabyś chodzić ze mną?
- A co, boisz się sam?
stary 31-07-2004, 20:14   #40
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Jak to wyzej mialobyc smieszne, to sie niestety nie udalo Bo skoro spaceruja, to chodza juz, nie? Wiec jakby nie chciala z nim chodzic, to by nie spacerowala:/
A widzialem to setki razy
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania