|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
hmm jezeli drut jest latwy to co jest proste? ![]() a taka nauka o jakiej psizecie - w czasie traina wystarzca do czasu, lub w mniej wymagajacych szkolach. z doswiadczenia wiem ze jest to po czesci oszukiwanie samego siebie. costam sie nauczysz, ale na nauczenie sie tego samego tracisz 2 czy 3 razy wiecej czasu niz zrobilbys to poswiecajac 100% swojej uwagi nauce, a pozniej zajmowac sie tibia.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tibia jest głupia, dlatego uzależnia.
Tibia uzaleznia bo jest głupia
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi z uzaleznienia od tibi przerzucilo sie na uzaleznienie od Counter Strike'a
.... Naprawde straszne ale prawdziwe =( Ale co do Tibi Ta gra bylaby idealan gdyby nie lduzie ktorzy w nia graja (bachory, i przedewwszystkim RASISCI ( siema polskie nooby :* ) i Sharerzy) @On Askara ZABIC SWE!@!#( ONI SA BE #@*#& POWER ABUSEHY ***AMNE@*&#!*@#& WOJNY @#*@&# a jak przyszlo co do czego to wszyscy na wojnie padli hahaah.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() Ale dzis leje co nie ;/ kurde pada i pada moglo by juz przestac , a tak wogule to co to tibia ?
![]() Pozdro for tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie gadajcie mi, ze "deil jeste be! nie jestem mieczakiem", ale to cala prawda. BO prawda jest to, ze nie ma idealow i cos za cos trzeba placic zdrowiem,intelektem,rozrywka. Wracajac do tematu to powiem jakie sa sposoby na tibie: 1.Cherz skonczyc z tibia? odlacz sobie internet i nie wracaj. Nie kupuj nowych gierek na kompa. Wszystko ci sie znudzi i bedziesz sie interesowal czyms innym XD. 2.zabij sie (charem) i wyladuj sobie sile na najblizszy komputer ![]() 3.Graj nonstoper az ci sie oczy zniszca XD(joke). 3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Janek, jesteś śmieszny. Chyba naprawde przypłaciłeś gre w tibie utratą intelektu (o ile w ogóle jakiś miałeś).
Jak ty wywnioskowałeś, że ma słabą kondycje ? Co ty kurwa, drugi Nostradamus jesteś ? Może mi jeszcze przepowiesz, że teraz siedze przed komputerem i pisze tego posta ? A.d 1: Co mają inne gierki pokroju np. Preya do syfiastej Tibii ? A.d 2: Tak, a potem będą przekleństwa typu: o kurwa mój komputer poszedł się pierdolić co ja powiem starym... A.d 3: XDDDDDDDD joke.