|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() Cytuj:
Właśnie od tego z pustyni zebrałem. Ta pustynia jest koło Venore. Kolo jest w podziemiach. Ale ten ogień w końcu zgasł. Jak dostałem hita od jakiegos palka?? O co w tym chodzi. ten NPC chce kupic jakis klucz chyba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Cytuj:
a tak na serio - jest to NIEmozliwe ... i jakos nie wierze zebys pacca mial :|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() To jest oczywiste! Kazdy to powinien wiedziec jesli zna angielski przeciesz CipSoft nie pozwoli obrazac straznikow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
|
![]() ja dzisiaj widzialem kolesia
ktory mial tylko 3 hp i potszedl do jednego straznika w carlin i go obrazil a ten podpalil go i jak wiadomo jednorazowo zabiera po 10 hp i on mial 3 i zginal a taka kolejka zanim szla ale napewno niebyl glupi i zostawil swoje eq w depo |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Hehehe czytam te wszystkie posty i jakoś wydaje mi się że mało wiecie o tych wyzwiskach do NPC ... Więc już mówie bo w sumie już widziałem w dużo miejsach jak to sie wszystko odbywa ale nie zdradza się takich tajemnic bo szkoda noobów ale mam nadzieje że nooby żadko odwiedzają forum więc napisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja pamiętam historie z tym związaną.Otóz gdy byłem mojim pierwszym charem na mainie jakis kolo się mnie spytał czy chce zarobic(bez skojarzeń-.-)odpowiedziałem ze tak.No to idziemy do królowej on coś tam pisze i rzuca kase.Myslałem że mu dała więc 0.0.Ale on napisał hi więc go olała.Ja napisałem hail... i ass
![]() ![]()
![]() |
![]() |