|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nurianor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Domowe-Przedszkole
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
Nie wspominaj o czytaniu, ok? Bo jak widać( przynajmniej ja jestem na tyle spostrzegawczy) to nie jesteś najlepszy w ortografii. www.merlin.pl- kup sobie słownik przez internet bo możliwe, że ci sie dupy nie chce ruszyć z chaty. A jak cie nie stać to sobie wejdź w google i tam wpisz "SŁOWNIK POLSKI-ORTOGRAFICZNY" albo coś w tym stylu. Raczej znajdziesz parę błędów. @topic Nie robisz najllepszych fake'ów. Lepiej skorzystaj z pomocy innych ale nie załamuj się, to są gnoje. Wystarczy, że przyjrzysz się innym fake'om, wywnioskujesz troszkę z tego, popytasz innych tutaj, na forum jak się robi niektóre rzeczy, po prostu próbuj dalej, jakby co na mnie zawsze możesz liczyć!! Przykro mi z powodu innych, proszę o zamknięcie tematu, nie będzie raczej takich postów jak mój, więc lepiej zrób inny fake, ale nie o rare itemkach ale krótkie fake'i lub fake story. Lepiej to pierwsze, bo skomentują to tylko raz, a w fake-story mogą sie dowalać do wszystkiego w każdym screen-shot'cie. Staraj się lepiej, może coś zdziałasz i rób to w innym formacie, ciężko jest. Mojego posta potraktuj nie jako krytykę, ale jako pomocną dłoń, która jednak nie będzie sterczeć zbyt długo bo już jest późno. Cya in tibia!
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
beznadziejne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Ale lipa Bubble mu zadała 184hp i niżej pisało
Cytuj:
Moja ocena to 0/10 |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2006
|
![]() Cytuj:
lol ale ty spostrzegawczy! Niezakumałeś, że chodziło mu o to, że to nie Bubble, tylko GM w jej imieniu... A z tym dead humanem to zdaje mi się, że zrobił tak specjalnie, żeby było śmieszniej... aha i te litery (name) to chyba sam rysował w paincie dla beki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() Cytuj:
Kaszana to ty masz na drugie -.-' wogule to idz sie utop bo znowu mi popsujesz temat i przez ciebie bana dostane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
Imię: Chuck Norris
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 66
|
![]() Taa...
A jakie były wasze pierwsze fake'i? Może jak wam się nie podoba, to powiedzcie, co jest nie tak, doradżcie, co on ma zrobić, żeby to poprawić, a nie spamujecie postami typu Cytuj:
Moja rada: Następnym razem zadbaj o to, aby postacie i itemki (np. ten miecz na ostatnim obrazku włażący lekko na krzaczek) miały identyczny rozmiar, poumieszczaj staranniej napisy, zajrzyj do słownika ortograficznego, poodwracaj postacie, tak żeby stały twarzami do siebie, czy jak tam chcesz, a nie w jedną stronę. I dowiedz się, czemu to takie małe i czy da się to zwiększyć. Najlepiej pooglądaj inne fake'i i poczytaj trochę forum (zwłaszcza przyklejone tematy, jeżeli jeszcze ich nie czytałeś) I oczywiście musisz mieć jakąś sensowną fabułę i trochę czasu. Nie zrażaj się zbytnio tymi głupawymi komentarzami. W końcu każdy kiedyś zaczynał, no nie? I jeszcze jedna sprawa: NIE ZAPISUJ ZDJĘĆ W JPG TYLKO W PNG. Ostatnio edytowany przez Miziol 666 - 21-01-2006 o 16:38. Powód: Lubię rybki :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za pomoc, już wiem czemu takie małe, robiłem na laptopie w innej rozdzielczosci.
Jestem właśnie w trakcie tworzenia nowego fake który bedzie o niebo lepszy. Jeszcze raz dzieki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fallen Angel
|
![]() Moja podpowiedź jest taka: wyprostuj sobie poczucie humoru, bo nawet Jaś Fasola nie jest tak denny jak twój fake.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() hihihi up masz rację (bez obrazy) Zrób większe zdjęcia bo ja nic tam nie widze a to cialo bubble to jest spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilka(naście) błędów o których pisać NIE będe bo napisano już o tym wiele razy. Przede wszystkim obrazki muszą być większe. Ogólnie śmieszne, fajne te rymy. Jak na pierwszy fake to dobrze ale mogło być lepiej. Popracuj.
|
![]() |
![]() |