|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Wyszło że jestem MANIAKIEM
![]() I wcale sie tego nie wstydze i tego nie ukrywam ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() 55 ale tylko dlatego że ie byłem na dragach.
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() punktow mialem 40 ale wedłu mnie niektore pytania nie maja sensu. Najbardziej rozsmieszylo mnie "Na którym lvl wyszedłeś z rooka?" i odpowiedż "na niższym niż 8"
![]()
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ja zdobyłem 64 punkty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() mi wyszlo 48, ale nie kapowalem pytania o wyciagnieciu miecza z wyspy, a na paca mam juz kase wiec wyszlo by mi 5...pare punktuw co i tak nie jest odbiciem zeczywistosci bo ja jestem TIBIO MANIAK I MAM SZAJBE NA PUNKCIE TIBI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- powiedzcie oco chodzi z tym mieczem ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() CZESC I
Pytanie 1 d.15-24h (4ptk) Pytanie 2 e.więcej niż 4 (5ptk) Pytanie3 d.15-20 (4ptk) Pytanie 4 b.7-10h (2ptk) Pytanie 5 b.Nie (0 ptk) CZESC II Pytanie 1 a.tak (3 ptk) Pytanie 2 b.tylko niektóre (1ptk) Pytanie 3 b.Nie (0ptk) Pytanie 4 b.nie (2ptk) Pytanie 5 c.wogóle (2ptk) Pytanie 6 a.8lv (1ptk) CZESC III Pytanie 1 d.nigdy się nie gubię (3ptk) Pytaniem 2 b.nie (0ptk) Pytanie 3 a.tak (3ptk) Pytanie 4 a.jedno i drógie (5ptk) CZESC IV Pytanie 1 d.dodają smaczku rozgrywce(3ptk) Pytanie 2 a.20 lub wyżej lv (1ptk) Pytanie 3 c.75-200 postów (3ptk) KONIEC Jezeli dobrze licze to wyszlomi 47 punktów powiem ci ze sie zgadza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Do wszystkich zainteresowanchy
Przyznaję się, popełniłem kilka gaf(np na którym lv wyszedłeś z rooka) miało być na 2 ale mi się 8 wcisneło i nie zauważyłem tego. Jutro(tzn 9.6.04) to popoprawiam błędy i być może zmieni się punktacja(a więc i wyniki) Proszę wszystkich o tymczasowe niewypowiadanie się na temat testu. Przepraszam wszystkich za te oczywiste błędy I co do diabła dzieje się z moim Avaterem?????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Buuuuu
|
![]() Czesc 1
1. Grajac 3-5h dziennie, w grze zerkajac na postac 10+h dziennie, czyli ponad 24h tygodniowo (5 punktow) 2. Ktorymi gram troche 2, wogole cos ok 8-9 (przetrzymywacze sprzetu, postacie do handlu itp)... chyba 5 punktow 3. Dwuch ktorymi gram ~50, w sumie 22 (ghrry znowu 5 punktow) 4. Zwykle ciut ponad 2h poniewaz nigdy niechce mi sie trzymac sprzetu dla nowej postaci i zawsze zaczynam od poczatku (haha wreszcie tylko 4 punkty) 5. Tak (2 punkty) Czesc 2 1. Z pamieci w wiekszosci (2 punkty) 2. Z rook zawsze chce wyjsc jak najszybciej, ale na forum naczytalem sie wiecej niz bym kiedykolwiek chcial wiedziec (2 punkty) 3. Tu chyba punkty powinny byc na odwrot (tego miecza nie da sie "wyciagnac") - (0 punktow). 4. Wymyslilem polowe z tych trikow (tych mniej chamskich ![]() ![]() 5. Maxymalna nota w tym punkcie (4 punkty). 6. Kiedys wyszedlem z czerwonym zyciem na 1 lvl prosto na zlurowanego wilka... 3 punkty Czesc 3 1. Dawno nie mialem okazji patrzec na mape Polski, wiec 5 punktow. 2. Powinien byc jeszcze punkt czy wiesz jak napisac wszystkie nazwy bez bledow, a tak to tylko 3 punkty 3. Tak - 3 punkty 4. eee co do wrogow to mi nikt nic nie udowodni (wyrzucilem ciala do rzeki), wiec 3 punkciki 5. 1 punkcik (non PvP rules) 6. Ze smokami sie nie lubie od czasu jak sie obrazili na mnie po kilku nieudanych napadach banda (max 3) na mnie, 1 punkt (ciekawe czy jakis knight bedzie mial wiecej) O ile palce mi sie nie pomylily to 52 punkty
#30 |
Born to Ban
![]() |
![]() Co mogłem(a raczej znalazłem) poprawiłem.
![]() THX A LOT wszystkim (tym co się niepodobało trochę mniej 8) ) za wyszukanie błędów w teście. I mała uwaga do tych co się czepiali treści pytań albo, że pytania są bez sensu i nie pasują do tematu. A więc treść pytań jest poprawna, odpowiedzi do nich też(ale dopiero po poprawce). Gwarantuję, że wszystkie pytania i punktacja za nie jest odpowiednio dobrana. Pytania są tak sformułowane aby trzeba było rozruszać szare komurki już na etapie czytania pytania. Za jakiś miesiąc napiszę klucz do pytań(czyli dlaczego to a nie inne się tu znalazło)
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() uzyskałem 43 punkciki to duzio czy mało.
P.S na kompie mam tylko tibie i icy towera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Born to Ban
![]() |
![]() 43 ptk,
Jest spoko. Jesteś gdzieś w połowie, więc możesz być spokojny. Nie jest to za dużo i za mało-czyli w sam raz P.S ICY tower jest spoko (344 piętro, 56 pięter w kombosie)
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() 49 points
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() mi wyszlo 27 pkt
![]() ![]() ![]() ![]() nieeeeeeee
#35 |
Born to Ban
![]() |
![]() heheheheheheheeheh
re ![]() Jak to dobrze być (nie)normalnym
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja bez tego testu wiem, że nie jestem tibio-maniakiem bo już w tibie nie gram ;P
|
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() 41 a wiec
Jesteś na granicy. Tylko od ciebie zależy czy ją przekroczysz. Powrut zzanie jest tródny, ale w tej chwili tródniejszy jest wybór pomiędzy graniem a opanowaniem się |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Miałem 51 pnktów.
Ilość punktów 49-66 Stwierdzono u ciebie Tibiomanię. Nie grasz w nic więcej niż w Tibię. Szok psychiczny wywołany śmiercią w Tibi jest tak silny, że nie grasz przez 10 min a potem mścisz się na sprawcy swojej śmierci. Można cię jeszcze uratować. Jeżeli masz dość sił i chęci, a także dobrych kolegów. możesz zawrócić z tej ścieszki. Uważam że test jest nawet nawet nielicząc paru błędów lecz najbardziej zgieło mnie to że paru koleci cytujących test to muszą być jakiś dresy a wszczegulności taki jeden ........ on to w ogule jakiś debil zamiast cieszyć się że ktoś wkońcu wymyślił taki test no tylko KRYTYKA!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() ja mam 50 punktów ale i tak kumple są ważniejsi niż komp!!! i jest wałłł
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |