|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Edit:
Selena się zmieniła. To nie ten serv co kiedyś. Teraz z całą pewnością mogę ten server odradzić.
"Szybkie decyzje, to złe decyzje." Ostatnio edytowany przez Wiedźmin - 13-03-2006 o 08:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Zgadzam się z użytkownikiem Taka Tuca.Na Selenie jest sporo pk.Najgorsi są ci szwedzi.Wiem bo gram/grałem na tym serwerze.Te wszystkie Feleony ,Soprama i te inne kozaki.Wiele postaci na 8-20 lvl ma odwagę spokojnie poruszać się po mieście ze skulem albo nawet z rsem bo maja protektorow,a wczesniej zabijali niewinne osoby.Selena to moj pierwszy serwer ale noszę sie z zamiarem jego opuszczenia.To jest bardzo dziwny serwer, pelen noobow ktorzy maja high lvlowch protektorow.Wczoraj Szwedzi( Alphon,Garm i jacys inni idioci) zrobili sobie wypad na Ab i zabili kilka niewinnych osob.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gram na SELENIE (jak widac obok). Nie mam zdania w kwesti, czy wiary powinno byc na servie wiecej, czy niej. Natomiast moge powiedziec, ze rzeczywiscie jest pelno glupich niedorobow na tym servie.
Nie raz expiac na fibuli, slyszalem "leave" od ludzi o 10 lvl nizszych (sic!) :/ Na razie najbardziej przejechalem sie wlasnie na Polakach ![]() Powiem szczerze, ze ja nawet gdy znajduje cialo kogos ubitego przez potwory (z eq, lootem), chowam plecak i pisze do wlasciciela, ze go mam i zeby sie po niego zglosil ![]() ![]() A co do Polaczkow na tym servie, to pozdrawiam postac o nicku Rad'adael Ubil mnie na desert quescie (majac 20 lvl wiecej) dla marnych 10k ![]() A najlepsze, ze liderzy jego szanujacej sie polskiej gildi nie zrobili nic w tej sprawie ![]() Ale ja mam zamair grac tam dalej ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() @ Taka Tuca
Gdybys sie troszke orientowal co sie dzieje na selenie to bys wiedzial ze Laros juz nie gra (minimalnie do wakacji) powodu nie znam ale zawsze mozna sie dowiedziec. PA ? Moze i sa, ale powiedz mi czy na innych serwerach ich nie ma? Wszedzie sa. Selena stracona? Wydaje Ci sie gdybys gral to bys wiedzial ze sie duzo pozmienialo.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wcale nie dziwie sie, ze czujesz sie fajnie na tym serwie bedac w tak dobrej gildii. Zreszta przeczytaj moj poprzedni post i wzmianke o Rad'adael'u Ludzi ktorzy narzekaja na selena maja zazwyczaj sporo mniejsze lvl niz twoj ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... nawet nic nie slyszalem nic o tej akcji z desertem, nie wiem nawet czy ktos z gildi o tym wiedzial/slyszal. Ale porozmawiam z nim moze da sie cos zalatwic. Wkoncu chcemy zeby Selena byla normalna i zeby ludzie to zauwazyli a nie tylko PA, PK etc.
Napisz w grze i mi przypomnij jak cos
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rozmawialem o tym tylko z Dark Sorisem, gdyz Rad'adael zabronil mi "przeszkadzac" liderom waszej gildii. Ogolnie rozmawialem z Rad'adaelem i wyjasnilem mu, ze sprawa zbulewersowala mnie przede wszystkim z powodu stroconego lvl i skili :/ Jesli on potrzebuje az tak pieniedzy zeby zabijac low lvl to mu szczerze wspolczuje
![]() Natomiast nie napisalem o tej sprawie na forum, po to zeby ktos cos z tym robil, ale zebys wiedzial, ze czasem maja miesce takie incydenty(co ja mowie czasem-dosyc czesto) i konczy sie na tym, ze wiedza o tym tylko 2-3 osoby bo "bedziesz mial hunta" :/ Przejdz sie kiedys w miesce gdzie wychodzi sie z deserta, czesto stoja tam ludzie czekajacy na 20 lvl, ktore sa zrodlem zastrzyku gotowki w postaci 10k :/ A co do Rad'adaela to on tylko i wylacznie psuje reputacje waszej gildii ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aha... Sprobuje cos zadzialac w tej sprawie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Eh... SELENA to serwer PK i PA oraz nobow proszacych o fri itanz. Malo tu osob ktore mozna uznac za dobrych Tibia friends. Poniewaz jednego dnia gadasz z gosciem i jest spoko a drugiego sie do Ciebie nie odzywa. Dlaczego? Dlatego ,że zmienil sie owner. A własnie wracajac do sytuacji z Xarim... załosne w tedy 49lv knight zajmowal poziom -1 na DC. Poprostu muahahah exspil na rotach,slimach,ghulach,smugglerach
![]() SELENA nie polecam nowym graczom! |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale jedno trzeba przyznac...adrenalinka na selenie jest, bo pk spotkac nie trudno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Darth Kiszek popieram, Selena to nie jest świat dla nowych graczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No a po co tracic 15minut na jakiegos nooba?
![]() ![]() ![]() I narzekacie non stop na tych PA i PK... jak znajdzie mi ktos serwer bez PK/PA to nie wiem co mu zrobie... dam mu/kupie wszystko czego zapragnie -,-
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no to stary....szykuj kase.....
Astera,Calmera,Celesta,Guardia,Harmonia,Honera,Lum inera,Pacera,Refugia,Secura.... to chyba wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() non-pvp sie nie licza ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Scroopy zyjesz chyba w swoim wlasnym swiecie, bo z tego co widze to cie nic nie rusza, forum tibia.com nie czytasz bo po co (moze z angielskim do dupy?) i siedzisz w gildi protektowaj przez Slash'qu (bo jest tam nasz english-master dark aven) i nie dotycza sie sprawy swe. Wiesz Garm i jego ziomy zabawiaja sie kosztem tych ktorzy chca tu zaczac wlasnie. Prawie codziennie ida do jakiegos tomba albo gdzie indziej i zabijaja kogos, a potem jak sie pytasz czy jestes hunted to oni mowia ze nie -.^ Wolalem czasy kiedys bylo Vidfamne bo wtedy pa bylo ale nie tak prymitywne jak teraz, kiedy 3/4 h lvli gra na kyrze albo gdzies a tu wchodza zeby kogos zabic. Nawet mi nie wmawiaj ze tak nie jest bo wyjdziesz na totalnego pedzla. Swoja droga polacy ma selenie sa zalosni (najlepszy jest dark aven), teraz powstala gildia, liderem jest garm, i oczywiscie polakow to nie rusza a przynajmniej boja sie cos zrobic. Dajcie spokoj, Selena byla stracona od dawna tylko ze nie wszyscy to widzieli
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zamilcz prosze Cie... nawet jak nie bylem w Corencie to mnie swe nie ruszali... Ciebie moze owszem... Idz graj na tej kyrze i nie ******* gloopot ;]
Btw. forum czytam tylko sie na nim nie wypowiadam bo mi sie nie chce =] pozdro master ! ^^ Ostatnio edytowany przez Scroopy - 04-02-2006 o 04:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie dziwie sie skoro jestes kumplem dark avena, i nie pie... ze czytasz forum bo jakbys je czytal to bys wiedzial co sie dzieje, ze co chwile ktos pada od szwedow za darmo, pewnie nawet nie wiesz jak bardzo dark aven jest lubiany na forum tibia.com
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 04-02-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zamknij dupe chlopcze =) skad mozesz wiedziec ze nie czytam? siedzisz u mnie w domu i patrzysz co robie na kompie? Nie. A Avena nie znam od poczatku mojej gry. A to ze kogos zabijaja to nie moj problem. Jak sie pisze na trade takie gowna jak "full all swe" albo w tym stylu to sie nie dziwie ze padacie.
EOT. i skoncz swoje durne wypowiedzi =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze ze ciezko z kultura jak zaczynasz juz wyzywac powoli, co jeszcze moge dodac do tego tematu
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Swoja droga sam ostatnio spotykam sie z wyzywaniem szwedow na naszym servie. Poki nie spotkalem sie z PK i PA ze strony szwedow, a ze strony polakow... neistety wiele razy. Chociazby koles na 30 lvl przychodacy na fibule i ubijajacy newbe (sam musialem zwiewac bedac na 20 lvl, bo byl z nim jeszcze pall 19 lvl :/ )
Jesli spotkam sie z z PK i PA ze strony szwedow to nieomieszkam tu napisac o tym. Poki co wole rozmawiac ze szwedami, bo 13 letni szwed mowi lepiej po angielsku niz 15 letni polak po... polsku (sic!)