|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
|
![]() Po update wazniejszy jest lvl. Mlvl tez jest wazny ale go sie bije robiac runki i expiac. trzeba nabic 15 zeby kozystac z SD a potem juz jakos leci. A jak ktos daje na ciebie look to nie widzi mlvlu tylko lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() dla maga - mlvl, mlvl, mlvl sork/drut na 40 moze z powodzeniem chodzic na demony, pod warunkiem ze ma ok. 50mlvl, a na demonach to exp raczej szybko leci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No jedna osoba, która się ze mną zgadza. Ja zamierzam dojechać mlvl 50 przed 30 lvl, a może nawet 60 mlvl przed 35l lvl wtedy dobic troche lvl do 60 na dragon lair, mlvl tez by ciupke podskoczyl do 65 i z takimi m/lvlkami iść na Demonki(o ile znajde blockera[mam 3 ale cóż najlepszy to 20 lvl i skille coś koło 65/65,skille dobre ale żeby bloczyć demona trza miec 60 lvl]). Pozdro 4 U kubaub. Ostatnio edytowany przez Texterus - 22-01-2006 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 400+ godzin na 50 mlvl a ty chcesz przez ten czas zrobic 30 lev ? Bleee ..
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak się łowi 300 ryb dziennie to nie trzeba chodzic po zarcie na misiki czy lewki. Ja chodze tylko po soule na lwy co 3 bp gfb. I to jakoś nieżle mi wychodzi bo prze tydzień nabiło mi się może 10% do next lvl, a przez ten tydzień zrobiłem z 5-6 mlvli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Przez ten czas mozna spokojnie zrobic ~45 lev ale skoro nie chcesz ..
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
powiedz mi co z tego ze bedziesz mial 50 mlvl na 30 lvlu. zamiast stania pod dp moglbys pojsc poexpic, mlvl lecialby tak samo szybko a mialbys kolo 45-50 lvla w TYM SAMYM czasie cona 30 lvlu. wiec powiedz mi co jest bardziej oplacalne?
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problemy z przeglądarką, przepraszam za spam <delete me plax!>
Ostatnio edytowany przez yoman - 22-01-2006 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz może nie przyszło Ci na myśl że ja na 76 lvl nie chce miec 52 mlvla tylko przynajmniej 60. Z resztą jak sobie expie to się uczyć nie moge jak siedze w miejscu z runkami to tak.
Temat do skończenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Barzyk cor'Aangar
Świat: Galana
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Po tym update raczej zwykły level. Dlatego zostałem Knightem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
ja na 50 lvl mialem LEDWO 59 ml i wcale sie to latwo nie wbija. wiec nie udawaj doswiadczonego maga bo gowno wiesz skoro nigdy tego nie osiagnales -_- moje osobiste zdanie jest takie ze NIC nie wiesz a proobujesz zgrywac cwaniaka na forum ile ty to wiesz.. pograj dluzej i potem sie wypowiadaj >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty emeryt ja wiem, że to się długo wbija. Tak samo jak długo sie wbija 113 w melle. Ty myslisz ze ile EO pośiwiecił na trenig.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() offtop za offtopem.Sprawa wyjasniona prosze zamknac temat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() PLUSY =
![]() - SUPER RÓŻDŻKI ![]() - LADNY WYGLAD MAPY ![]() MINUSY = ![]() - RUNY RUNY I JESZCZE RAZ RUNY NA 24 LVL UH A NA 25 HMM HALA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() A wszystko zalezy jak grasz sorcem czy nastawiasz sie na fast exp czy palenie many i powolne expienie
Ja naprzyklad na fast exp wiec dlatego moj magic jest tak slaby. Ale przez fast exp moge teraz zrobic wiecej niz na 50 lvl i 70 magicu wiec grając sorcererem trzeba wybrac w co isc chyba ze masz dózo gp to mozesz miec to i to (ale o gp sorcem trudno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Juz chyba bylo to napisane, ale nikt tego nie przeczytal, wiec ponowie komunikat:
Mlvl wbija sie z predkoscia taka, jak ci sie mana regeneruje, wiec 50 mlvl zrobie w tyle samo czasu stojac pod dp i expiac na cycach/gutkach/czyms podobnym, chyba ze ktos lubi "sok z gumijagod", to wbije szybciej. Wiec tu nie chodzi o mlvl na odpowiednim lvlu, tylko lvl na odpowiednim mlvlu, wiec wole expic, expic, expic, niz afkowac, afkowac, afkowac, bo po 5 miesiacach wyjdzie na to samo, tylko ze 1 bedzie mial 70 lvl, a drugi 25. Chyba nie trzeba mowic, co lepsze ![]() A takie bzdety, jak "moge sie pouczyc robiac runki pod dp" to miedzy basnie andersena. Ja, jak afkowalem, to nie umialem oderwac sie od monitora na dluzej niz 5 min, a jak ktos uzywa macro, ktore go ostrzega, to niech sie schowa. Nie bierzcie tego na powaznie, bo sie wszystkie expowiska zapelnia ludzmi ![]() Polskie znaki napisze, jak wroce do Polski. Ostatnio edytowany przez Loron - 26-01-2006 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Śrem
Imię: Vhee
Gildia: the Slayers of Hell
Świat: Trimera