|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Stara myszka odmowila posluszenstwa wiec postanowilem kupic nowa. Wybralem Logitech Click! Podlaczyem, zainstalowalem oprogramowanie no i wlaczylem se Mozille i mialem se poszperac w sieci. Ale odrazu zauwazylem ze Scroll nie dziala. Wiec sprawdzilem w: Panel Sterowania/Mysz i skonfigurowalem. No to sprawdzilem i dalej w Mozilli nie dziala ale zato w Internet Explorer dziala ale nie tak jak powinno... W innych myszkach mialem tak ze zeby przewijac strone wystarczylo pokrecic kolkiem a teraz musze nacisnac i dopiero wtedy przewijac, troche to nie poreczne i trudno mi sie bedzie przyzwyczaic. A pozatym uzywam Mozilli w ktorej scroll wogule nie dziala... Czy da sie to jakos naprawic? Prosze o szybko odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Otoz mam problem z odtwarzaniem filmow (nie, nie tibi cam), dokladnie chodzi mi o avi. mam windowsa xp i nigdy niemoge odtworzyc filmu trwajacego wiecej niz 30min. Co sciagne film, wlaczam Vplayera i.... sie zawiesza by po krotkiej chwili "zaskoczyc" mnie komunikatem 'nieokreslony blad', no to kij proboje w windows media player, czekam.... czekam.... czekam.... nic zawiesil sie. Po 'odwieszeniu' kompa proboje w winnampie
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() a kodeki masz zainstalowane?
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Czasami komputer restartuje się bez powodu. Nieważne czy przeglądam stronki, gram czy gadam na gg, po prostu się zacina i nic. Czasami jak wyłączam jakąś grę to sam z siebie się restartuje. Z reguły po czymś takim, gdy próbuje ponownie uruchomić komputer nic się nie pojawia na ekranie. Slyszę, że komputer chodzi, ale nic nie pojawia się na ekranie. Wie ktoś może czego to może być wina?:S
![]() |
![]() |
#25 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Caerlionne
Proponuje, abyś oczyścił dysk oraz rejestr ze zbędnych plikó oraz kluczy (Advanced System Optimizer robi to wsio). Potem defragmentowanie (np. Diskeeper) i powinno chodzić wiele szybciej. Radzę także przeskanować kompa MKSem oraz Hijackthis. Jak po tych zabiegach nie podziala, mzoe być to także wina zasilacza. Wtedy najpierw propnuje otworzyć obudowę, wyczyścić wszystko z kurzu( szczególnie wiatraczki na procesorze oraz na zasilaczu). Jeżeli to nie podziała, wtedy najprawdopodobniej czeka Cię wymiana zasilacza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Niewiem dlaczego tak sie dzieje ale gdy wlacze obojetnie jaka gierke np. fear , albo nfs :mw (nawet tibia -.-) po kilku minuutach 1-2 min zwieche lapie komp i musze zrobic reseta . Chodzi o to ze ekran sie zwiesza i nic nie moge zrobic myszka tez w bezruchu prosil bym o jakas pomoc
moj komputer ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu mi się zdaje, że to kolejny raz wina zasilacza?? O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Oftopic
Nekromanta patrz co mam w podpisie <rotfl> |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Parys:
Ale komputer działa w porządku, nie zwalnia ani nic, ale jak się już zatnie to na dobre. Komputer wczoraj przeczyściłem i jak narazie się nie zaciął. Zasilacz mam nowy, dopiero miesiąć ma.
![]() |