|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieję, że po tym dedzie Seromontis troche odstopuje z expieniem, albo wogóle będzie retired.
Bo aż mi się go żal robi..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() No i co z tego ze w cudzysłowie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe, to Ci wyszło, jak na swój wiek(i mój też
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Wszyscy mowia ze seromontis ma kilka ownerow (moze i ma) A o EO mowicie ze masz super rl zycie i malo gra . W/g mnie granie codziennie przez 10 h to nie jest tak malo .
Mozliwe jest tez ze EO sharuje a Seromontis nie . Nic nie mozna wykluczyc . Jak widzialem zdejcie seromntisa to widac bylo ze leci na jakis prochach albo cpun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Co ty wiesz o graniu. . . ehh... 240 ek retired? lol ?
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Dla mnie Seromontis to jakis maniak. Sprawdzajcie czsem na jego postac tibia.com, on caly czs jest on-line!!! To nie jest normalne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Ej no a jakbyś ty mugłbyć najlepszy na świecie, Eo sobie przerwe zrobił i Sero ma szanse. Chociaż cieżka sprawa jechać na kawie 20h na dobe przez pare miesięcy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
![]() |
![]() Pomineliscie jedno. EO ma 113 w swordzie,a sero "tylko" 106. Jeszce niedawno, EO mial 112, a na takich poziomach zeby sobie podbic jeden poziom trzeba baaaaaaaaaaaaaardzo duzo czasu. Moze byc tak, ze na przyklad EO ma jakas prace na kompie czy cos w tym stylu i ma wlaczana tibie i sobie treni. Poza tym, zycie to nie tylko Tibia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: tam gdzie mieszkam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pawciorek Ziom
Gildia: Sleuht-Hounds
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: X\21
Poziom mag.: 23
|
![]() tak jak już powiedziało pare osób nie ma czego gratulowac ale nie do końca bo całej prawdy nie znamy naprzykaład Seromontis może grac w tibie i tak dalej ale co z jego życiem ?? co potem ?? Czy ktoś wie czy skończył studia czy ma jakieś plany?? bo tibia to żaden zarobek tylko wydatek... jeżeli ma jakieś plany na życie i nie tylko gra w tibie ( a mniejmy nadzieje że ma ) to wielkie gratulacje a jeżeli to jakiś maniak to trzeba mu pomuc a nie gratulowac lv bo to jeszcze bardziej go zmobilizuje do gry to samo dotyczy EO czy jak mu tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() |
![]() No ale tak patrzec ( jeden z kolegow napisal o tym wczesniej), to Seromontis raczej ma shar accounting (czy jak sie to pisze) bo granie od 7 rano do 22+ wieczorem nie jest normalne...
Tak samo ja Tetro Aurelius na Kyrze (najlepszy polak) tez gra od 7 czasem wczesniej i tez do 22+ wieczorem... I jak to mozna zrozumiec??? Oni kiedys pracuja/chodza do szkoly/ wychodza na pole??? (niepotrzebne skreslic) No i jeszcze hack na Yordiqu (przez Tetra [domyslam sie tego bo byl w wiekszosci zabijany przez niego...])
Ostatnio edytowany przez Ostinio - 24-01-2006 o 21:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() ciekawe czy ktos zauwazyl ze do polskiej elity 200 lvli dolonczyl undead slayer ^^ obecnie nasza elita liczy dwoje osób
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Skąd
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feniks Rook Guard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Guardians of Rookgaard
Świat: Celesta
Poziom: 12
Skille: 17/20
![]() |
![]() A ja bym chciał żeby Seromontis wyprzedził EO
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Widze że bawicie się w statystki... to dobrze
![]() ale to tylko puste liczby... do sprawy należy podejść od innej strony! EO ma przerwe... pytanie-dlaczego? powodów może być tysiące! -może nie ma kasy na rachunki za net prąd i na żarcie? -może jest nastolatkiem którego rodzice wysłali na odwyk bo za dużo przey kompie siedzi ( ja bym tak z nim zrobił! Z Seromontisem też ![]() -może wkoncu dorósł ( jak ja ![]() -może trafił do szpitala z powodu stanu zdrowia... -może firma dostarczjąca mu net zbankrutowała i szuka nowego dostawcy przejdzmy do rzeczy- otóż statystyka pokazuje jedynie to co można obliczyć! Jeśli jakiś wypadek ( np. samochodowy, utrata majątku) przetrafi sie któremuś z najlepszych graczy to nastepni wkroczą na jego pozycje nie w przeciągu 24 dni ale wtedy gdy dobiją lewel! Zapomniałbym: a ryzyko haka? Hakerzy potrfiom się włamać do CIA albo do kompów w microsofcie, to czy hakniecie jakiegoś kolesia siedzącego 21h przy kompie na dobe bendzie trudne? chyba nie ![]() rozpisałem sie troche, troche błędów, troche brakuje spójnoście, troche przesadziłem, troche za dużo troche, acha modki- nie kasować mojego pięknego spamu ![]()
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 25-01-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
|
![]() Chciałbym tylko przypomnieć, że jutro mijają 2 lata gry Seromontisa obecnie 242 lvlowca (EO gra prawie 3 -.- i ma 254lvl), i że zrobienie takego chara w tak krótkim czasie to niezły wynik przyznam ;p