![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie: kto ci kazde stac tam i czekac az exh~zniknie i strzelac drugiego sd'ka?;] Po trzecie: na pewno nie zabijasz fe...a to dodatkowe -200hp mniej;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Filmik Najjs ;]
@Dla tych co twierdzom ze up$down Chentnie popatrzę na wasze filmy jak solujecie demona miala blokera.NIE. Dostal/a 6k Expa .TAK. Wienc to jest soloniewazne czy up&down czy left&right @filipex Chentnie popatrze jakdemony Solo wg ciebie nie up&dw Swoim 30 palkiem ![]()
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 19-01-2006 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() omg... wiecie co to znaczy solo ? solo z ang. pojedyńczo, w pojedynke, samemu. A zabił/a go samemu, więc solo. Przestańcie się czepiać, jak nie ma czego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Solo jak solo...niektórzy inaczej to pojmują
![]() ![]() ![]() Ładnie, gz ![]() @edit offtopic: dawno mnie tu nie było ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 19-01-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh wy małe ludzie;]
podam wam przykład solo metoda up and down to jak bicie andrzeja gołoty otwierając i zamykając drzwi (przyjmijmy ze golota jest slepy i go zaskakujemy za kazdym razem) wiec pokonanie go nie jest trudne w taki sposob;]
![]() |
#27 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Te... po 1 to malo mnie to obchodzi ze to co ja pisze Cie wqrza... udzielam sie w tematach w ktorych warto sie udzielic... Hmm... jak Ty oceniasz ludzi po tym jaki maja lvl to zaslugujesz na miano nooba badz newbie.. jak wogole odrozniasz te 2 rzeczy intelektualisto... Znam wiele osob ktore maja 80 lvl+ a mozgi Twojego pokroju... a znam wiele 8 lvl ktorzy wiedza bardzo duzo o Tibii wiec Tobie radzilbym sie juz przestac udzielac.. Ani tutorem ani Gm'em nie chce zostac... to nie dla mnie.. wystarczy ze na forum sie udzielam... A chcialbym jeszcze zauwazyc ze nie w kazdym temacie wszystko potepiam i mowie ze jest zle... Dla mnie ten sposob nie jest solowka... inni nie musza popierac mojego zdania... tylko moze po tym co ja napisze uswiadomia sobie ze to nie jest do konca uczciwe... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Centaurek
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @up
Racja, zgadzam się z Tobą ![]() Co do Gołoty - pokazuje ostatnio, na co go stać ![]() ![]() @edit Zauważyłem, że ostatnio często większość (z?)schodzi z tematów i zaczyna się kłótnia. Rozumiem, pojedyńcza wymiana zdań...ale nie żeby od razu wojna. Patrzyłem jakiś stary topic w filmach. Tam niektórzy nie chcieli wierzyć, że Pixoholik ma 22 lata. Czemu mu nie wierzyć? Jak tak mówi, to po co miałby kłamać? Ludzie, więcej ufności. I zrozumienia. Są różne poglądy na temat solo. Ale nie potrzeba się kłócić. Sorry za off ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 19-01-2006 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Bardzo fajny film rzeczywiscie farty byly
![]() Btw : Kurcze, przeciez my mamy tu opisac ten film a nie zajmowac sie jakimis glupotami ;p no i to byl solo tylko ze sposobem up/down. Tacy kozacy to idzcie na demona... ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bhaal Tavian
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Fillipex -> Już Cię lubię ziomek
![]() Oczywiście ja też uważam że to było zabicie demona a nie zsolowanie go. Mimo wszystko gratuluje autorowi tego wyczynu :> PS: Odrazu mówie że nie mam zamiaru robć filmu jak to ja soluje demona na 31 lvl.Narx
![]() |
#31 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jeszcze tylko mała dygresja
Cytuj:
AD po drugie) Kto? Raczej co - chęć uczciwego zsolowania Demona ![]() AD po trzecie) Ja tam ledwo zszedłem i zacząłem uciekać - żadnego FE tam nie było :/ Cytuj:
Nie miałem MSa Niezły hardkor, ale przeżyłem (a potem odbijaj ciało kumpla w pokoju z warlockiem, hero, hunterem i priestess ![]() Cytuj:
![]() PS - myśle że wytłumaczyły się różnice pomiędzy zabiciem a zsolowaniem demona. Proponuję zeby dla dobra tematu wrócić do filmiku - bo inaczej modki szybko ten temat zniszczą ![]() To ja dodam coś od siebie jeszcze co do filmiku: Scroll na pamiątke to jedno, ale to czego zapomniała tam mnie zmiotło xD
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 20-01-2006 o 00:29. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() zgodze sie co z niektórymi to niebyło solo tak jak on ty by mogl kazdy zrobić
|
![]() |