|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm
hmmmm hmmmmmmm kurcze nie wiem co powiedzieć 8) oo już wiem... Fajnie fajnie tylko że jeszcze coś koło półtora miecha do tego ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Hymmm Jestem użytkownikiem PACC i bardzo mi sie to podoba że CIP Soft Team wynagradza uzytkownikow PACC za to ze wykupili ta promocje u nich , tym samym zachecajac graczy FACC do zakupieniea tej że promocji
![]() Wiec najlepszym wyjsciem jest zakupienie PACCA Jezeli ktos nie ma mozeliwosci na zukiepienie go pozostaje tylko nadzieje ze CIP Soft Team przypomni se o was , a narazie cieszcie sie tym co macie ![]() Pozdrawiam #REGUL# |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() A ciekawe gdzie będą dokładnie te piramidy i czy w tych piramidach będą dżimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Mnie tam update nie rusza - Free Account i nie szybko się to zmieni...
![]() Cóż pozostaje pytanie : Co z test severem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Wychodzi na to ze trzeba bedzie zbierac na PACCA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() ej dlaczego to jest po angjelsku? nieh ktos to pzetlumaczy na lutski jenzyk, pozdro
Jam jest nooga ![]() 13:21 Perl Haskell [30]: Isn't that a conversation for RL-Chat? xD 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: lol 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: how? 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: it's tibia related 13:21 Perl Haskell [30]: I won't argue ;p xD Tak, to ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Gosciu...Powiem ci tak-MASZ DOBRA XYWE...ADEKWATNA DO SYTUACJI(lamer)... Masz jak byk, przez cala strone topica przetlumaczenie pisane w pocie czola przez Matkusa i mnie...A ty z takim textem...Co za lol... Dla niekumatych(czyli ciebie): NA GORZE JEST NAPISANE W ORYGINALNYM JEZYKU, KTORY JEST BARDZIEJ LUDZKI OD POLSKIEGO(bo polski to dziwny jezyk ![]() I pomysal trohe zanim napiszzesz...
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Hahahah..!! Lamer ale mnie rozwaliles jak to zobaczylem, mam nadzieje ze ty nie ogladasz tylko borazkow w postach tylko czasami cos przeczytasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() kudzwa powiem tyle:
zbieramy na pacca a jak nie to gra faccem niebedzie jusch nic warta |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() Czemu nie mówili nic o paskach skilli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() No ciekawe co wymyślą z tym updatem..
Test Server by się przydał ![]() A jeżeli chodzi o PACC...Nie stety mieszkamy w Polsce i uzbierać pieniązka na Pacca to ciężko ![]() A skarabeusze?? One będą dla FACC?? Gdzie?? Na pustyni czy jak?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2004
![]() |
![]() ee tam, facce nawet nie mają prawa narzekać, bo nie płacą za grę. A uzbierać ta kasiore wcale nie jest tak trudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Powinni dodac domkow wiecej. To jest bez sensu nawte na nowym servie, ktory ma powiedzmy kilka miesiecy dopiero juz prawie wszystkie domki zajete !!! :/ nie lubie tego potem musze zapierdzelac przez polowe ab zeby cos z domq zabrac.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() hhhehehhehe... daliscie sie nabrac
![]() ![]()
Jam jest nooga ![]() 13:21 Perl Haskell [30]: Isn't that a conversation for RL-Chat? xD 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: lol 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: how? 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: it's tibia related 13:21 Perl Haskell [30]: I won't argue ;p xD Tak, to ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@ Lamer 1) Ty też pieprzysz. 2) Dupa nie haker. 3) Poucz się ortografii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jeśli chodzi o nowe ubrania to powiedz to na tej stronir o której była mowa z kąd oni biorą te pomysły.
Mam nadzieje że te larwy i te inne co mają dodac że to nie będzie takie trudne do zabicia bo po cododawać dobre potworki jak rzadko kto będzie mógł je zabijać potrzebne są potworki coś w stylyu dwarvy i roty bo wszędzie pisze że nuieskie lvl to do kopalni dwarvów a później wszyscy się zwalają na kopalnie i nie ma jak expić bo durzo ludu a tak to wszystko rozłożyło by się na dwarvy i te nowe potwory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() ja sie tam też nie ciesze mi to będzie wisiało z tym update pacc nie mam i wogle wymyślili by coś lepszego a jak nowe stroje to tesz tylko dla pacc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe REd nie zczail. Oto PW do niego: (wiem, że to offtopic ale nie mogłem się powstrzymać)
cytuję: " @ Lamer 1) Ty też pieprzysz. 2) Dupa nie haker. 3) Poucz się ortografii. " Najwyraźniej nie zrozumiałeś tego co napisałem. Wcześniej udawałem masakrycznego lamera, żeby sprawdzić jaka będzie reakcja forumowiczów. Była taka jak się spodziewałem. Więc postanowiłem się ujawnić i napisałem, że prawdziwy lamer w życiu nie nazwałby się lamerem (pewnie dlatego, że każdy lamer uważa się za 'wielkiego hakera'). Tylko o to mi chodziło. Pozdrawiam, Nooga P.S. Proszę o nieużywanie ordynarnych słów ("Dupa", "Pieprzysz") na forum, razi mnie to ![]() P.S. 2 (to taka konsola do gier ;]) Zrobiłeś błąd w wyrazie "hacker" bo napisałeś "haker".
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A sam piszesz HAKER...
Sorry ale za sama taka probe to ja cie tam uwazam za LAMERA^^ Tak mi to wyglada...Pewno na serio jestes noobem i poniewaz wiele osob ci to juz wytknelo, to nazwales sie lamer zeby miec usprawiedliwienie...Mam racje? TAK. A co do nowych strojow-mi tam sie podobaja te...A poza tym to i tak jest jakies 900000000000000 kombinacji kolorow wiec... ![]() A co wy na to, zeby robic se outfit w zaleznosci od eq???Nie chodzi mi o to, zeby CIPy cos takiego wprowadzil ale dla zabawy jak zalozysz k arm to se robisz czarny tulow itd. ![]() ![]()