|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jedyne co dobre w tym programie to nastrojowa muzyczka bo reszta to chłam. Szukają na siłe zjawisk nadprzyrodzonych a jak nic im z tego nie wyjdzie robią jakiś reportaż pod publike zeby była oglądalność
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tymi plamami na suficie to tez pamietam
![]() ![]() Na national geographic tez czasem leca jakies glupstwa, tylko ze tam to obalaja. Np. wielka stopa, potwor z loch ness itp.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() CZUPAKABRA xD BLahhhhhhhhh Mam cie, zjem cie xD
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Generalnie, to zakupy w Media Marktcie nie pozwalają mi na oglądanie tego programu, jako że kupuję w sieci nie dla idiotów, a "Nie do wiary" przekracza jakieś normy kretynizmu.
W gazecie telewizyjnej wyczytałem, że to program popularno-naukowy. Nie mam pytań, tyle w tym "nauki", co w tanich filmach SF.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() To prawda, Nie do Wiary często pokazuje niesprawdzone i nieistniejące historie (np. opętania, co jest wynikiem zaburzeń podświadomości lub poprostu udawaniem, a nie dziełem demonów). Ale nie chcę, żeby wszyscy myśleli, że to wszystko to brednie, bo Czupakabra naprawdę istnieje, a o Obcych nie będę mówił bo jest 100% pewność, że na innych planetach istnieje życie (nie na jednej, ale na tysiącach albo milionach). Nie można zaprzeczać, że na Ziemię nigdy nie przylatywali (przylatują od tysięcy lat, poczytajcie trochę fachowej literatury, jest masa dowodów nie tylko filmów i zdjęć, ale i starszych zapisków i obrazków sięgających czasów starożytnych), ale ponieważ częste są obecnie mistyfikacje ludzie w to nie wierzą. Nie będę tutaj pisał jakie to istnieją dowody na istnieje Istot Pozaziemskich albo o tym, że w Bibli jest wiele zakłamań w tłumaczeniu co zmienia całkowicie wymowę tej książki (z innej beczki: według mnie Bóg - brednie ludzi, którzy szukali wyjaśnienia na nieznane wtedy zjawiska w stylu: słońce, deszcze, zaćmienia księżyca, sam księżyc, przyciąganie ziemskie, dzień i noc...). Polecam ksiązki Daniken'a.
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 24-01-2006 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() hehe co ty ten program ogladasz jest beznadziejny a wy co o tym sadzicie
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Czlowieku, nie do wiary to same bajki... "W jakimś starym domu słychać jak płacze dziecko (jak sobie kupisz płyte z nagraniem płaczu dziecka)" Rotfl. Zero prawdy.
Signed, Shedii |
![]() |
![]() |