|
Notki |
Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() Wynik mam całkiem niezły, 9290.
Może bym dobił 10k, ale obiad i telefon w miedzyczasie. Mam nadzieje że nie będe zdyskwalifikowany, wyszedłem ze świątyni na 2 kratki zanim wypowiedziałem kod, i mam nadzieje że nie dałem sobie za dużo na start do pomocy ![]() Sam pomysł na konkurs bardzo dobry, regulamin nie jest idealny, ale widać że modkowie sie starali. @kris111 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61853 Ostatnio edytowany przez Marciniek - 11-02-2006 o 19:05. |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Można się przyczepić do każdego, ja sie przyznam, że expiłem sam a nawet wcinał mi się czasem koleś co także brał udział w tym konkursie (nie pamiętam nicku)
![]() Konkurs od razu mi się spodobał, byłem jednym z pierwszych, który wrzucił filmik dopiero później zobaczyłem, że słabo sie postarałem. Po prostu potraktowałem ten konkurs jako zabawę a nie jako Pacca za darmo...nie bardzo się także przygotowałem do tego konkursu ale cóż - to tylko zabawa! ![]()
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Polska :D
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aisir Xeroxius
Profesja: Knight
Gildia: Heros
Świat: Galana
Poziom: 27
Skille: 61/68
Poziom mag.: 4
|
![]() ja dopiero bede nagrywal filmik
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam!
Moje przygotowanie bylo takie, ze wzialem to co mialem na rooku... Eee... Tzn. kolega mi dal (wczesniej ja mu dalem na jego chara ![]() ![]() Na PACC'a nawet nie licze. Sadze, ze prawdziwe wyniki pojawia sie nad ranem/w nocy... Coz. Pozyjemy - zobaczymy ![]() Pozdro Pingwin |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja w ciagu 15 minut ~ nabilem niecaly 4 lvl, poszlem na orci i trolle w strone bear room questa no i zabladzilem .. zabilem 2 orki wpadl mi 4 lvl i w czasie ok. 26 minuty filmu kropnely mnie 2 mino .. dostawalem hity po 10 :[ pozniej juz zrezygnowalem ;p
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Nie wezme udzialu poniewaz:
- Nie nawidze rooka ![]() - Nie znam sie na nim (dlaczego - czytaj pkt.1 ) - Nie mam tak obfitych sprzetow na nim jak inni (kolo mial full seta + chyba z bp lf'ow , antidote runy i duzo foodu polozonego pod drzewem... - Dlatego nie podoba mi sie ten konkurs , mysle ze jedynie ci "bogatsi" maja sznase zeby walczyc o nagrody. - Licze na ciekawsze i bardziej unmozliwiajace rowna zabawe - konkursy. Pozdrawiam , i zycze jak najlepszych wynikow w tym konkursie ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
![]() |
![]() Ja minute po wyjsciu z templa <jeszcze zero expa mialem> wpisalem kod ale licze na sendziow ze popatrza na to z przymruzeniem oka. Na poczatek 5 lf i nikt mi nic nie donosil. Wynik: 11765 expa.
Have fun! See You in Tibia!
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh ja nabiłem 67** Expa bo nie pamiętam dokładnie , lecz jak wszedłem na strone to zobaczyłem 2 kolesi co mają ledwo co powyzej 7k i jednego co ma 30 expa wiecej i juz sam nie wiem czy wrzucic czy nie ... Sprawa z Zielonym , uważam że jak sie daje odrazu to jest to gra nie fair.Modkowie mowili cos takiego nnp . "O znalazłem ciało za drzewem , haha mam super eq" jesli to bylo by np na 4 lvl max to dyskwalifikacja a jeżeli na wyższym to nie powinno być ponieważ już się czegós pewnie dorobił ... Ja nie zrobiłem jak modkowie ze pierwszy char eq zbieram tylko odrazu bez eq zaczleem i przyzwoity wynik wyszedl mysle.Taką grę od początku bez eq uważam za fair bo np. ktoś ma rookstayera ( lub kumpla na rooku czy cos podobnego ) i odrazu będzie " O siema!!Ej jest konkurs na tibia pl daj mi all eq all co masz kase na lf ja wygram 1 miejsce dam ci kubek i koszulke okej?!?!?" nie podobają mi się takie rzeczy.Uważam że moderatorzy tego jakże zacnego
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Raxeff - 12-02-2006 o 01:08. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Pomysl ciekawy ale regulamin BEZNADZIEJNY!!-nieuczciwy ( ten exp co nabijesz w ciongu tych 4godzin zalezy tylko od qmpli jakich masz na servie i od ilosci kasy jaką oni mają ). Powinno byc 0 pomocy od przyjacół ( 0 eq, 0 kasy itd. ). Mowie to poniewarz oglądałem filmik na kturym gosc expil z najlepszym eq a dwuch qmpli donosilo mu ciongle Life Fluidów i Fooda ( filmik Zielonego Pingwina ).
Pozdro - najlepiej by bylo wg mnie gdybyscie poprawili ten regulamin i powturzyli caly ten konqrs od nowa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Chyba najwięcej expa wbił jak narazie... te wyzwiska to rozumiem chłopaka... też mnie takie coś denerwuje jak blokuja cie 2-3 lvle i jeszcze na dodatek leją twojego potwora... ogólnie spoko i Gratz.
|
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: PTY
Imię: Kudell
Świat: Eternia
Poziom: 84
|
![]() Moim zdaniem filmik Pulass Hamilton najlepszy.Wbił jak narazie najwięcej expa.Nie miał aż takiej pomocy z zewnątrz.Co do rzucanych czasami słów typu "noob" to nie mam zastrzeżeń,też nie byłbym zadowolony jakby mi wybijano resp.Myśle że jak narazie najlepszy film.Gratz dla ciebie.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 11162 expa
Szkoda szkoda - mogłem wbić więcej, ale niestety skaszaniłem część czasu i co najgorsze- za wcześnie zacząłem. Gdybym zaczął półtora godziny później to bym miał luzem 13k bo wtedy (ostatnia obecna godzina) w 1h wbiłem coś koło 3,7-3,8k expa :/
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Qrde troche tak glupio przegonilem dotychczasowego mistrza o 2 spidery
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Metatron
Kurde o 22 expa mnie przebiłeś xDDDD No cóż ;] jak dobrze pojdzie może bedzie jakiś pacc na moje konto ;p. Gratz dla Ciebie Pozdro.
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() jeśli chodzi o to EQ, LF'y itp. to lekko przesadzone to jest...zgadzam się, żeby zmienić regulamin lub zrobić konkurs od nowa
![]() jesli chodzi o LF to ja sam ich używałem, ale nikt mi ich nie przynosił ani nie miałem od razu na początku całego BP :| To już lekka przesada, ale nic na to nie poradzę...
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom .. tak jak wyzej wspomnialo kilka osob .. o wiele, wiele wieksza przewage maja osoby, ktore albo sa Rookstayerami albo maja qmpli na Rooku :[ regulamin powinien byc zmieniony!..
#39 |
Guest
|
![]() Jedynyna zasada jaka mogla by byc zmieniona to zakaz uzywania lf..Nawet nie ma co myslec o zaczeciu konkursu od nowa...Chcialem prosic sedziego o zdyskwalifikowanie "Hadesa" ktory naruszyl zasade regulaminu...W regulaminie psize wyraznie zgloszenia do godziny 9:30 a nie 9:33 jak uczynil Hades...Uprzedzajac odpowiedz hadesa Nie mojawina ze masz zepsuty zegarek rownie dobze moze ktos powiedzec ze ma zepsuty internet i dogrywac sobie filmik...Zasady to zasady
|
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() re up:
Jestem za... w regulaminie pisze wyraźnie: "Liczą się tylko posty napisane przed upływem godziny 9:30 dnia 12 lutego 2006, oraz z datą ostatniej edycji sprzed godziny 9:30" Więc przykro mi ;p ale chyba Cię zdyskfalifikują. Pozdro.